Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα δυο ξεκινάνε απο Κουμουνδούρου. Το 865 βγαίνει κανονικά από την αρχή L.A. το άλλο μέσω Ιεράς Οδού με τέρμα Μάνδρα και Ελευσινα αντίστοιχα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

A, OK ... το 865 δε το έχω πετύχει (λείπω και εξωτερικό τα τελευταία χρόνια). Το Α16 το ξέρω (το αντίστοιχο από Λ.Α είναι το Γ16) αλλά αν είναι τόσο συχνό όσο το Γ16 ... γάμα τα

Το 845 ΣΚ αν δεν κάνω λάθος είναι κάθε 45'

Δημοσ.

Επομένως εγώ θα παίρνω 845,865,α16 και γ16 με τα 2 τελευταία να είναι πιο σπάνια.

Εξαρτάται αν μένεις Λ. Αθηνών ή Ιερά οδό.

Αν είναι έτσι όπως τα λεει ο chill

865 και Γ16 πιάνουν όλη τη Λ. Αθηνών, το 845 από Θηβών και κάτω ...

Α16 Ιερά οδό (ή βγαίνεις Θηβών και παίρνεις 845)

βρες πρώτα σπίτι και μετά αυτά.

Αν θες να μείνεις στην περιοχή αυτή πάντως καλό είναι να κοιτάξεις πριν αρχίζουν να ψάχνουν οι ενδιαφερόμενοι για σπίτια κοντά στο ΤΕΙ για να έχεις περισσότερες επιλογές.

Δημοσ.

Μια πρώτη ιδέα πήρα για τις περιοχές που θα ψάξω. Τα υπόλοιπα όταν πάω Αθήνα αν και ήδη ψάχνω σπίτι. Αν έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι συγκεκριμένα ας μου στείλει inbox.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Κερκυραιος και Golden State!Αυτα ειναι.... Σορρυ αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω.... :-)

Δημοσ.

Κερκυραιος και Golden State!Αυτα ειναι.... Σορρυ αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω.... :-)

Με μια κρυφή συμπάθεια στους knicks..

Δημοσ.

Α κ μια προειδοποίηση.Το Θριάσιο το καλοκαίρι γαμεί στη ζέστη,δεν είναι Κέρκυρα που μετα βίας φτάνει 31 τον Ιούλιο.Εκεί σε πάει άσχημα,οπότε να είσαι έτοιμος κ για τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες.Φυσάνε καταβάτες σε όλο το Θριάσιο κ εκτοξεύουν δραματικά τον υδράργυρο το καλοκαίρι.Ξήγα του παιδιού κουμπάρε.

Δημοσ.

δεν είναι Κέρκυρα που μετα βίας φτάνει 31 τον Ιούλιο.

Μαλιστα...το διαβασαμε και αυτο...

Δημοσ.

Τώρα ποιος σου είπε για 31 βαθμούς στην Κέρκυρα δεν ξέρω αλλά δεν ισχύει,πάει πολύ παραπάνω. Έτσι και αλλιώς τα καλοκαίρια μου ευελπιστω να περναω Κέρκυρα αφού τελειώνουν οι εξεταστικές.

Δημοσ.

για μέση μέγιστη θερμοκρασία Ιουλίου στην Κέρκυρα λέω.Σε καύσωνα χαίρω πολύ όλη η Ελλάδα τα σπάει.

Τσέκαρε ,30.9 είναι.

http://www.hnms.gr/hnms/greek/climatology/climatology_region_diagrams_html?dr_city=Kerkyra&dr_region=ClimIonian_Islands

Τεσπά καλή αρχή στον Ασπρόπυργο αν κ νομίζω πέρα από τα μετεωρολογικά είναι πολύ low περιοχή.

Δημοσ.

Τεσπά καλή αρχή στον Ασπρόπυργο αν κ νομίζω πέρα από τα μετεωρολογικά είναι πολύ low περιοχή.

Κοντράρει στα ίσια το Μενίδι για τον τίτλο του lowest of lows :lol:

Από τα πρώτα γκέτο της Αττικής πριν οι Έλληνες μάθουμε για τα καλα την σημασία της λέξης. Σχολή μόνο, κανα ψωμάκι απο το φούρνο του Γιαννουλάκη και καμία μα καμία άλλη επαφή με την χαβούζα του Θριάσιου!!!

Δημοσ.

Πάντως το Μενίδι πρόπερσι που είχα περάσει για μια διάλεξη στη σχολή των Αξιωματικών μια χαρά είναι.Ασπρόπυργοι κ σιες εκεί γύρω από τα χειρότερα προάστια της Αθήνας στάνταρ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...