lak10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 γεια σας ρυθμισε η μητερα μου καιποια χρεη στον ΟΑΕΕ με τις 100 δοσεις η ερωτηση μου ειναι η εξης υπαρχει δυνατοτητα πληρωμης μεσω e-banking με καποια ταυτοτητα πληρωμης? μηπως πρεπει να πληρωνω την δοση στον γκισε? μηπως η ταυτοτητα πληρωμης ειναι ιδια με τον διμηνιαιαο λογαριασμο?
pgoum Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εφόσον έκανε τη ρύθμιση για χρέη στον ΟΑΕΕ τοτε θα της είπαν οτι θα πρεπει να κανει πάγια εντολή πληρωμής σε κάποια τράπεζα που έχει λογαριασμό και να της έδωσαν ενα έγγραφο για το σκοπό αυτο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη για πελάτες μου.
lak10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 απ οτι βλεπω δεν εχει τετοιο χαρτι απο τον ΟΑΕΕ που πηρα χθες τηλεφωνο ειπα οτι η ταυτοτητα πληρωμης φαινεται στο taxis αλλα στις ρυθμισμενες οφειλες δεν εχει τιποτα ειναι εντελως κενο. να ρωτησω πρεπει υποχρεωτικα να υπαρχει παγια εντολη? δεν μπορω να το πληρωνω καθε μηνα μεσω e-banking?
panagos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μπορείς να πληρώνεις με e-banking. Θα επιλέξεις "βεβαιωμένες οφειλές", εκεί βάζεις ταυτότητα πληρωμής (η ίδια και για τις 100 δόσεις) και ποσόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα