Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μητρώο 11

Ζητάς να εγγραφείς στον πάροχό σου

Ναι αλλά το πρόβλημα με αυτή τη λύση είναι ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων είσαι ήδη σε μια λίστα που πηγαίνει απο διαφημιστική σε διαφημιστική και δεν θα ωφελήσει σε τίποτα αυτό. Εκτός άμα η εταιρία παίρνει τα τηλέφωνα απο τη λίστα του ΟΤΕ. Πολύ δύσκολο το κόβω όμως να γίνεται έτσι.

Δημοσ.

Σιγουρα αν δηλωσω στον παροχο μου θα σταματησουν εστω οι αλλοι να με ενοχλουν? Εδω λεμε μεχρι και 2 το πρωι ειχα κληση. Πραγματικα δε τους αντεχω αλλο

Σοβαρά σε πήραν στις 2 τη νύχτα;! Για "προσφορά'; :)

Δημοσ.

Από την στιγμή που το νούμερο σου δεν είναι κανένας μυστικός κωδικός ακόμα και εγώ τώρα αν το πετύχω μπορώ να σε πάρω να σου προμοτάρω κάτι....Δηλαδή θέλω να πω οτί απλά να διαφημίσουν θέλουν.. Πχ όταν φέρνουν διαφημιστικά φυλλάδια στο σπίτι δεν σε ρωτάνε αν τα θέλεις... το ίδιο και στις διαφημισεις στην tv κτλ...

Τώρα σοβαρά το θεωρείς σαν επιχείρημα αυτό που είπες;

Τα φυλλάδια πολύ απλά κάθονται και σαπίζουν έξω (άσε που υπάρχει νόμος που με καλύπτει από το να χτυπάν κουδούνια και λοιπές ενοχλήσεις) και η τηλεόραση είναι ανοιχτή κατ' επιλογήν μου.

Το τηλέφωνο όμως είναι ένα μέσο επικοινωνίας, εννοείται πως δεν θέλω ούτε να το κλείσω ούτε να μπλοκάρω νούμερα εκτός των επαφών μου (δεν είναι απαραίτητο ότι όσοι δεν είναι στις επαφές μου spamάρουν) και τέλος με το τηλέφωνο ο άλλος μπαίνει "γερά με τσαμπουκά" μες το σπίτι μου όταν δεν τον έχω ζητήσει

Τώρα για τους "μυστικούς κωδικούς" που λες ούτε η πινακίδα του αυτοκινήτου σου είναι μυστική, αφού είναι σε δημόσια θέα. Ο νόμος όμως σε καλύπτει από το να μην ανεβάσω εγώ φωτογραφία της στο fb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...