Pantelismor Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας, Στο Pc μου εχω εγκαταστησει τους 2 παραπανω Browsers. και στους 2 εχω προβλημα με διαφημισεις. Σας επισυναπτω μια φωτογραφια για να καταλαβετε τι γινεται. Στον υπολογιστη μου ειναι εγκατεστημενα AVG internet security, super antispyware, super ad blocker και 2 επεκτασεις adblock και adblocksuper. Τι αλλο να κανω ??????
karamaniotis Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δες στα προγράμματα από τον πίνακα ελέγχου, μήπως υπάρχει κανένα ύποπτο προγραμματάκι
infin1tyGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Κάνε scan με Malwarebytes και Adwcleaner και ψάξε στις επεκτάσεις των browser αν έχει εγκατασταθεί κάτι ύποπτο.
marios elsa Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Παιδια το ιδιο προβλημα εχω και εγω και στα 2 μου pc
panossar95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αυτα φιλε ειναι σιγουρα διαφημισεις μεσα απο προγραμματα, καθε φορα που κανεις install ενα προγραμμα να ξετικαρεις κατω αριστερα τα add που εχει, οπως πχ να σου αλλαζει browser η να σου περασει επιπλεον προγραμματα, βγαλε μια φωτο απο τον πυργο ελεγκου και επιπλεον περνα και το ad blocker αν δεν το εχεις
rfc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 τα adblocks πεθαναν, ublock origin πλεον........... 2
panossar95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Γιατι το λες αυτο? εγω το χρησιμοποιω ποσα χρονια και ειναι μια χαρα, δεν εχω διαφημισεις πουθενα
rfc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Γιατι το ανωτερω τρωει το 1/3 της μνημης που τρωνε τα αλλα και ειναι σαφως πιο γρηγορο και πιο αποτελεσματικο, τωρα εσυ βαλε οτι θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα