JeSter_D Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Θέλοντας να κάνω την καλή πράξη της μέρας έχω ένα iPad ξεχασμένο από τουρίστρια που είναι τέρμα θεού... Μιλήσαμε και μου έστειλε τη διεύθυνση της. Πως να στείλω το δέμα εκεί κάτω;; Υπάρχει τρόπος να γίνει με χρέωση παραλήπτη;; Ευχαριστώ!!
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Θέλοντας να κάνω την καλή πράξη της μέρας έχω ένα iPad ξεχασμένο από τουρίστρια που είναι τέρμα θεού... Μιλήσαμε και μου έστειλε τη διεύθυνση της. Πως να στείλω το δέμα εκεί κάτω;; Υπάρχει τρόπος να γίνει με χρέωση παραλήπτη;; Ευχαριστώ!! Νομίζω πως το καλύτερο είναι να μάθεις το κόστος από τα ΕΛΤΑ και να της πεις να σου καταθέσει τα χρήματα 1
insomnia888 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τα ΕΛΤΑ δεν δέχονται αντικαταβολή για δέματα εξωτερικού, πήγαινε να ζυγισουν το κινητό και να σου πουν κόστος για συστημενο και εξπρές. Το πώς θα σου στείλει τα λεφτά είναι άλλο θέμα, θα σου κρατηθεί προμήθεια είτε τα στείλει μέσω τραπέζης ειτε με western union. Οπότε θα πρέπει να στείλει κάτι παραπάνω για μην πληρωνεις από την τσέπη σου
Kostasspil Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δεν θα ταν καλύτερα να χρησιμοποιήσεις καμια courier?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα