Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Λοιπόν παιδιά αυτό που θέλω να σας πω είναι κάτι που το έμαθα μόλις χθες και με τάραξε αρκετά είναι η αλήθεια. Η γιαγιά μου, που μένει στο χωριό, πήγε στην αυλή του σπιτιού μας για να κάνει δουλιές που θέλει. Ποιο είναι το θέμα, η διπλανή στο ακριβώς διπλανό σπίτι έχει πάρει πριν 1-2 μήνες δυο σκυλιά τα οποία είναι αν και όχι τόσο μεγάλα, κανονικό μέγεθος, πολύ άγρια. Λοιπόν εκεί που ήταν η γιαγιά μου στην αυλή μας, περνάει το ένα σκυλί από το φράχτη, το πώς τον πέρασε δεν το ξέρω και πηγαίνει ρε σεις και τη δαγκώνει στο πόδι. Τώρα μιλάμε για 85 χρονών γυναίκα δεν είναι εύκολο να το διώξεις. Ευτυχώς που ήταν δυο γείτονές μας, δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν το έδιωξαν και την πήγαν στο γιατρό. Είναι τελικά καλά ευτυχώς. Αυτό που θέλω να μου πείτε, είναι αν μπορεί να γίνει το ο,τιδήποτε, νομικά ίσως, σε μια ο μη γένοιτο άλλη επίθεση του σκύλου. Εδώ μιλάμε ότι δεν μπορούμε να πάμε στην αυλή μας, και εγώ έχω δει πώς είναι αυτό, ήμουν σε μια φαση στην αυλή και λες και είχε έρθει ο εχθρός άρχισε να γαβγίζει σαν τι. Μας δημιουργεί πρόβλημα, με αποκορύφωμα χθες. Η περίπτωση του να μιλήσουμε στην γειτόνισσα που έχει τα σκυλιά δεν παίζει. Είναι γριά ογδονταφεύγα και είναι τρελή. Δεν σας κάνω πλάκα, είναι τρελή. Όλη η γειτονιά έχει θέμα μαζί της. Τέλως πάντων, αν ξαναεπιτεθεί ο σκύλος μπορούμε να κάνουμε τίποτα ή θα είμαστε στο έλεός του;
genius_13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μην περιμένεις να ξανά επιτεθεί , πάρε τα μέτρα σου από τώρα. Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τηρούνται. Η γριά είναι ένοχη, για σωματική βλάβη από αμέλεια καθώς δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποτρέψει ενδεχόμενη επίθεση του σκύλου της. 2
Getta Robo Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μπορειτε να κανετε παρα πολλα πραγματα, αρκει να μιλησετε με δικηγορο.
manzah80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 προβλεπω τα σκυλια να τρωνε ευθανασια επειδη η γρια ειναι ανικανη να τα κουμανταρει.
Adon1s Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 <p>προβλεπω τα σκυλια να τρωνε ευθανασια επειδη η γρια ειναι ανικανη να τα κουμανταρει.</p> Υπάρχει ολόκληρο πρωτόκολλο και "αλγόριθμος" και 4793824 Ιατρικές προϋποθέσεις προκειμένου να υποβληθεί σε ευθανασία ενα ζώο. Δεν είναι κάτι που γίνεται κατα παραγγελία σαν να παραγγέλνεις πίτσα. Εφόσον η συγκεκριμένη είναι ανίκανη να τα συντηρεί, αφαιρούνται απο την κατοχή της . Για τα υπόλοιπα , επικοινωνία με Αατυνομία,Δικηγόρο και την Κτηνιατρική Υπηρεσία του Νομού σου. 1
manzah80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ναι δεν ειπα να μην αφαιρεθουν τωρα που θα καταληξουν στο ελλαντα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι θα τηρηθουν οι νομικες διαδικασιες κατα γραμμα σε ενα χωριο της ελλαδος.Δεν ειπαμε να την φανε την γυναικα δεν ειμαστε μισανθρωποι.
nikko_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 προβλεπω τα σκυλια να τρωνε ευθανασια επειδη η γρια ειναι ανικανη να τα κουμανταρει. Άρα μήπως είναι καλύτερα να πάει η γριά (η γειτόνισσα εννοώ) για ευθανασία ;
insomnia888 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Νομίζω οτι απο νομικής άποψης το γρηγορότερο μέτρο είναι τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντιον της γειτόνισσας. Οτι αν δεν λάβει αμέσως τα απαραίτητα μέτρα να περιφραξει αποτελέσματικα το χώρο της ή να έχει τα σκυλιά δε δεμένα, θα πληρώνει λεφτά. Έπρεπε αμέσως να καλουσατε την αστυνομία, θα πήγαινε αυτόφωρο. Συμβουλεψου άμεσα δικηγόρο. Κακοί γείτονες είναι απο τα χειρότερα που μπορούν να σου συμβούν. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Κακοί γείτονες είναι απο τα χειρότερα που μπορούν να σου συμβούν. οντως απ'τα χειροτερα! Για τα υπόλοιπα , επικοινωνία με Αατυνομία,Δικηγόρο και την Κτηνιατρική Υπηρεσία του Νομού σου. ναι οκ να απευθυνθούμε εκεί. Θα γίνει όμως τίποτα; Γιατί μιλάμε για ένα απλό χωριό της επαρχίας. Αν ήταν ξερω γω στην Αθήνα θα ήμουν σίγουρος αλλά τώρα σε ένα απλό χωριό θα κάνουν τίποτα οι φορείς; (ασυτνομία κ κτηνατρικη υπηρεσία εννοώ).
insomnia888 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Η αστυνομία ΠΡΕΠΕΙ να κάνει, δεσποζομενα σκυλιά επιτέθηκαν σε άνθρωπο, θα μπορούσαν να την είχαν κατασπαράξει. Υπαρχουν νόμοι, τα έχει εμβολιασει? Εμβόλιο κατά της λύσσας? Τους έχει βάλει τσιπακι που είναι υποχρεωτικό με νόμο? Αν δεν έχουν περάσει 48 ώρες απο το περιστατικό κάλεσε το 100 τώρα 3
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Άμα ισχυριστεί ότι είναι αδέσποτα και απλώς τα ταΐζει, την γλυτώνει
insomnia888 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Άμα ισχυριστεί ότι είναι αδέσποτα και απλώς τα ταΐζει, την γλυτώνει Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει. Απο τη στιγμη που όπως λέει ο φίλος όλη η γειτονιά έχει θέμα μαζί της, σημασία έχουν τα γεγονότα, όχι το τί ισχυρίζεται ο ένοχος.
Cloud_7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο δικό μου σπίτι πριν κάποια χρόνια με μια ημίτρελη γριά (90 και βάλε) με τη διαφορά ότι το σκυλί το είχα εγώ, όχι αυτή. Ήρθε μια απ' τις πολλές φορές να χτυπήσει το κουδούνι χωρίς συγκεκριμένο λόγο για να αρχίσει το παραλήρημα... και το δικό μου της όρμηξε και με μια ξεγυρισμένη δαγκωνιά της έσκισε τη φλέβα του ποδιού (ζαρωμένο δέρμα λόγω γηρατειών.) Έτρεξε τόσο αίμα στο πάτωμα που δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου... κηλίδες αίματος τεράστιες σαν λίμνη. Ευτυχώς που ήρθε ο γείτονας και ήξερε πρώτες βοήθειες για να την περιθάλψει. Πάλι καλά που δεν έστεκε στα καλά της και δεν είχε συγγενείς, αλλιώς μπορεί να τρέχαμε για κάμποσο καιρό. Αν και μας έκανε & μια χάρη το πατσαβουράκι μας, μετά από αυτό δεν ξαναπάτησε στο σπίτι η γριά.....
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ξεκίνα με φόλα. Αλλά όχι στα σκυλιά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Η αστυνομία ΠΡΕΠΕΙ να κάνει, δεσποζομενα σκυλιά επιτέθηκαν σε άνθρωπο, θα μπορούσαν να την είχαν κατασπαράξει. Υπαρχουν νόμοι, τα έχει εμβολιασει? Εμβόλιο κατά της λύσσας? Τους έχει βάλει τσιπακι που είναι υποχρεωτικό με νόμο? Αν δεν έχουν περάσει 48 ώρες απο το περιστατικό κάλεσε το 100 τώρα XAXAXAXAXA, καλο ωραιο! Πραγματικα γελασα! Παντως εχουν περασει 4 μερες, απλα εγω το εμαθα χθες, δεν μας το ειπε αμεσως για να μην ανησυχησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα