Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Στην καλύτερη θα πάρεις καινούργια συσκευή, στη χειρότερη νομίζω μια σαν αυτή που είχες (ίσως μεταχειρισμένη αφού δεν υπάρχει καινούργια).

Το κατάστημα τι πρόθεση βλέπεις να έχει;

απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καινουρια του δινουν αλλη συσκευη ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ επειτα απο συννενοηση ή τουλαχιστον του καλυπτουν το ποσο για αγορα νεου κινητου

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καινουρια του δινουν αλλη συσκευη ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ επειτα απο συννενοηση ή τουλαχιστον του καλυπτουν το ποσο για αγορα νεου κινητου

Κι ένα ίδιο με το δικό του να του δώσουν καλυμμένοι είναι τυπικά νομίζω...

Δημοσ.

Σε μαγαζι στην Κερκυρα εγινε αυτο? Αν ναι στιειλε πμ σε ποιο να ξερω να μην παω :P

Ζητας νεο κινητο. Τοσο απλα. 

Μονο αν παει κατι στραβα, κατα τα αλλα 2 φορες δεν ειχα θεμα και επαναλαμβανω γινονται και αυτα, τι να κανουμε...

Παντως σε αυτο απεναντι στα Λυκεια ουτε απ εξω...

Το κατάστημα τι πρόθεση βλέπεις να έχει;

Ανεφερε μονος του οτι θα μου δωσει λεφτα...μπορει αυριο να μου πει να αγορασει καινουργια συσκευη,μεταχειρισμενο κτλ...Θα δουμε...

Δεν καταφερε να το φτιαξει αλλα δεν τον κατηγορω, ειχε και θεμα hardware το κινητο...Το κοστος επιδιορθωσης στην αντιπροσωπεια ειναι 50 ευρω με μεταφορικα, σκεφτομαι να ζητησω την τιμη του κινητου - τα 50 αυτα ευρω...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κι ένα ίδιο με το δικό του να του δώσουν καλυμμένοι είναι τυπικά νομίζω...

οχι γιατι οπως ειπε και ο αλλος πριν, πως ξερει σε τι κατασταση θα ναι το μεταχειρισμενο και τι χρηση του εκανε ο αλλος?

Δημοσ.

Σου είπαν τι έγινε με το κινητό; Ξέρουν πως χάθηκε;

To πρωι ηταν πανο στον παγκο,δεν μπηκε κανεις πελατης για να πεις οτι το κλεψαν....μυστηριο...

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι εδω πιαστηκατε με το αν θα ειναι ιδιο ή αλλο μοντελο ,αν θα ειναι καινουργιο ή μεταχειρισμενο.... Τα αρχεια του t.s.;;;;;

Δημοσ.

Δεν το ανεφερα καν γιατι ειχα φροντισει να τα μεταφερω ολα μιας και θα πρεπε να τα σβησει ετσι κι αλλιως...

Δημοσ.

Ολοι εδω πιαστηκατε με το αν θα ειναι ιδιο ή αλλο μοντελο ,αν θα ειναι καινουργιο ή μεταχειρισμενο.... Τα αρχεια του t.s.;;;;;

Τα αρχεία είναι ευθύνη του πελάτη να τα έχει κάνει backup. Κανένα service δεν έχει ευθύνη για τα αρχεία

οχι γιατι οπως ειπε και ο αλλος πριν, πως ξερει σε τι κατασταση θα ναι το μεταχειρισμενο και τι χρηση του εκανε ο αλλος?

Και του ts χαλασμένο ήταν...:) Για μένα καλυμμένος είναι αν δώσει ένα λειτουργικό μεταχειρισμένο, άλλο αν θα έχει έναν δυσαρεστημένο πελάτη

Δημοσ.

Για την ιστορια του ζητησα να μου κανει "υποβαθμιση" απο 5.0.1 σε 4.4.4.Δεν μπορεσε ομως γιατι δεν λειτουργουσε η υποδοχη στο κινητο...Ενω φορτιζε κανονικα δεν αναγνωριζε το κινητο ως αποθηκευτικο χωρο...

Δεν το λες και χαλασμενο το κινητο, αν δεν παταγα κατα λαθος την αναβαθμιση, θα ταν μια χαρα, μεταφορα αρχειων εκανα μεσω airdroid (πολυ καλη εφαρμογη)...

• Like 1
Δημοσ.

Τα αρχεία είναι ευθύνη του πελάτη να τα έχει κάνει backup. Κανένα service δεν έχει ευθύνη για τα αρχεία

Και του ts χαλασμένο ήταν...:) Για μένα καλυμμένος είναι αν δώσει ένα λειτουργικό μεταχειρισμένο, άλλο αν θα έχει έναν δυσαρεστημένο πελάτη

Εγω θα συμφωνησω με την αποψη σου zio αλλα για τον συνηγορο του διαβολου θα σου πω... Της θειας με το iphone 6 που το παει στο service γιατι χυθηκε νερο πανω του (παροντας στην ιστορια) ποιος της εμαθε για backup;;;; Και δεν ειναι το backup τοσο που αναφερομαι αλλα η διαρροη..... Του t.s. προφανως και καποιο "μακρυ" χερι το τσιμπησε. Το καταστημα δεν εχει ευθυνη σε αυτο???
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω θα συμφωνησω με την αποψη σου zio αλλα για τον συνηγορο του διαβολου θα σου πω... Της θειας με το iphone 6 που το παει στο service γιατι χυθηκε νερο πανω του (παροντας στην ιστορια) ποιος της εμαθε για backup;;;; Και δεν ειναι το backup τοσο που αναφερομαι αλλα η διαρροη..... Του t.s. προφανως και καποιο "μακρυ" χερι το τσιμπησε. Το καταστημα δεν εχει ευθυνη σε αυτο???

Είναι ευθύνη του χρήστη να μάθει να χειρίζεται τη συσκευή του και πως κάνει backup κλπ...πήρες μια συσκευή (πόσο μάλλον πανάκριβη), ε κάτσε να μάθεις πως δουλεύει! :)

Για την περίπτωση του 4saken σαφώς έχει ευθύνη το κατάστημα, δεν αντιλέγει κανείς σε αυτό νομίζω! (η μόνη περίπτωση που θα είχε "δίκιο" το κατάστημα θα ήταν αν θυμόταν να ζητήσει το κινητό μετά από πολύ καιρό που το είχε ξεχασμένο εκεί, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο σε αυτή την περίπτωση)

Δημοσ.

H προταση που μου κανε ειναι οτι βρηκε ενα nexus 4 σε πολυ καλη κατασταση απο Αθηνα, θα στειλει δικο του τεχνικο να το τσεκαρει,και θα το πληρωσει 150 ευρω.Του πα οτι αν και ειμαι 100% ευχαριστημενος με το nexus 4 προτιμω καινουργιο και του προτεινα το LG G2.

Συμφωνησε οτι ειναι πολυ καλη επιλογη.Το χω βρει στα 260 ευρω μειον ενα πενηνταρι για την επισκευη του απο την αντιπροσωπεια που θα πληρωνα 210, μειον και 50 ευρω που θα κοψω τιμολογιο, 160 ευρω...Και καπως ετσι θα τα βρουμε...

Εντιμος συμβιβασμος το λενε στις μερες μας...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...