Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H προταση που μου κανε ειναι οτι βρηκε ενα nexus 4 σε πολυ καλη κατασταση απο Αθηνα, θα στειλει δικο του τεχνικο να το τσεκαρει,και θα το πληρωσει 150 ευρω.Του πα οτι αν και ειμαι 100% ευχαριστημενος με το nexus 4 προτιμω καινουργιο και του προτεινα το LG G2.

Συμφωνησε οτι ειναι πολυ καλη επιλογη.Το χω βρει στα 260 ευρω μειον ενα πενηνταρι για την επισκευη του απο την αντιπροσωπεια που θα πληρωνα 210, μειον και 50 ευρω που θα κοψω τιμολογιο, 160 ευρω...Και καπως ετσι θα τα βρουμε...

Εντιμος συμβιβασμος το λενε στις μερες μας...

Ωραίος! Άντε μεγειά! :)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κατσε να τελειωσει πρωτα το θεμα...

Παντως ημουν πολυ χαλαρος και εδειξα κατανοηση γιατι α) δεν επαιζε να μην παρω κινητο πισω και β) εχω και γω επιχειρηση και οσο και καλος να σαι οσο και να προσεχεις το παραμικρο ερχεται η κακη στιγμη...

Το θεμα ειναι οτι αν δεν σε ξερει ο αλλος εχει την εντυπωση οτι αυτα συμβαινουν σε καθημερινη βαση....

• Like 1
Δημοσ.

Κατσε να τελειωσει πρωτα το θεμα...

Παντως ημουν πολυ χαλαρος και εδειξα κατανοηση γιατι α) δεν επαιζε να μην παρω κινητο πισω και β) εχω και γω επιχειρηση και οσο και καλος να σαι οσο και να προσεχεις το παραμικρο ερχεται η κακη στιγμη...

Το θεμα ειναι οτι αν δεν σε ξερει ο αλλος εχει την εντυπωση οτι αυτα συμβαινουν σε καθημερινη βαση....

Νόμιζα ότι το συμφωνήσατε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...