Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά η έκδοση του θείου θα αργήσει πολλούς μήνες, οπότε δεν ελπίζω σε αυτή. Πέρσι (νομίζω και πρόπερσι) βγήκε μετά το Πάσχα, άρα μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να το έχουμε αγοράσει από κλειδάδικο ούτως ή άλλως. Αν μη τι άλλο για να παίξουμε άλλη μια σεζόν στη Γ' Αγγλίας. Και κανα 11vs11 online.

Εγώ πάντως βρίσκω κάτι που λέει βγήκε πριν 22 μέρες...

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά η έκδοση του θείου θα αργήσει πολλούς μήνες, οπότε δεν ελπίζω σε αυτή. Πέρσι (νομίζω και πρόπερσι) βγήκε μετά το Πάσχα, άρα μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να το έχουμε αγοράσει από κλειδάδικο ούτως ή άλλως. Αν μη τι άλλο για να παίξουμε άλλη μια σεζόν στη Γ' Αγγλίας. Και κανα 11vs11 online.

αχ ωραιά,δε παίζω μόνο γω σε μικρές κατηγορίες..φέτος όμως διάλεξα Β' Ισπανίας,να γλυτώσω κανά παιχνίδι,αλλά την 3η αγωνιστική κιόλας,με ήθελε η παραγουάη για προπονητή και πήγα και κει :P ...δώσε παιχνίδια!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως βρίσκω κάτι που λέει βγήκε πριν 22 μέρες...

Ναι αλλά δεν υπάρχει κρακ. Όπως είπα και προηγουμένως, δεν νομίζω να βγει κάτι πριν την άνοιξη (και βάλε), ακριβώς όπως έγινε και τα τελευταία 2 χρόνια.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πραγματικά γιατί το θέλετε από τον θείο..?Μετά έχει άδικο η κάθε εταιρία που μας έχουν γραμμένους!Δεν σας στην λέω αλλα demo υπάρχουν το κατεβαζετε παίζετε και βγάζετε συμπεράσματα..Εκανα υπομονή ένα μήνα και το πήρα στα 33 ευρώ..

Δημοσ.

Ρε παιδιά πραγματικά γιατί το θέλετε από τον θείο..?Μετά έχει άδικο η κάθε εταιρία που μας έχουν γραμμένους!Δεν σας στην λέω αλλα demo υπάρχουν το κατεβαζετε παίζετε και βγάζετε συμπεράσματα..Εκανα υπομονή ένα μήνα και το πήρα στα 33 ευρώ..

Ποιος το πήρε από το θείο? Εμ δε διαβάζεις εμ απαντάς.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι το έχετε πάρει αλλά μην μου πείτε πως αν υπήρχε το κρακ για το οποίο γίνεται συζήτηση από πάνω κάποιοι δεν θα το επερναν!

Δημοσ.

Ειδικά τέτοια παιχνίδια δεν αξίζει να κατεβαστούν από το θείο, όχι μόνο για το online αλλά και για τα διάφορα απαραίτητα updates.

Δημοσ.

Αντε αφήστε τα χαζά με τους θείους.

Ποιοι θα είναι online σήμερα μήπως οργανώσουμε κανά τουρνούα ή μινι πρωτάθλημα 4-5 ομάδων μεταξύ μας?

Γραφουμε γραφουμε γραφουμε και δε παίζουμε 

Δημοσ.

Βέβαια στο συγκεκριμένο thread βλέπω διαμετρικά αντίθετες απόψεις, οπότε θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου. 

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, γιατί ο καθένας θέλει διαφορετικό ποδοσφαιράκι. Μετά από τις πρώτες μέρες παιχνιδιού να κάνω και εγώ την ανάλυσή μου.

Είμαι παίκτης (μέχρι το fifa 15) κατηγορίας div2 ή 3 (κυρίως το 2ο) σε fut και seasons με μερικές εκλάμψεις div1. Φέτος έχω πραγματικά φάει τα μούτρα μου και βρίσκομαι ακόμα σε div6-7 γιατί το παιχνίδι άλλαξε σε κάποια σημεία και απαιτεί εκμάθηση. Πήγα να παίξω με τον τρόπο που έπαιζα τόσα χρόνια αλλά απέτυχα.

Σε επίπεδο gameplay η μεγάλη αλλαγή είναι οι πάσες που, με την προσθήκη της driven pass, αλλάζουν τον τρόπο ανάπτυξης. Η απλή και η through (μαζί και η lob through) είναι διαφορετικές και χρησιμοποιούνται με άλλο τρόπο. Πλέον η through θέλει χώρο για να την κάνεις και είναι δύσκολη. Επίσης δεν γίνεται πάσα με περίεργη κατεύθυνση σε επίπεδο τοποθέτησης σώματος ή γωνίας (τέρμα οι αφύσικες πάσες χωρίς να βλέπεις). 

Οι άμυνες φαίνονται πιο συμπαγείς και τις απλές ή through πάσες τις κόβουν με ευκολία. To τίτι τάκα θέλει υπομονή για να χτιστεί. Το παλιό σύστημα με μια πάσα να αδειάζεις το μισό γήπεδο δεν υπάρχει. Και ειδικά οι αμυντικοί καλύπτουν εξαιρετικά τις lob through.

Το pace έχει μειωθεί αλλά κάποιος που κάνει κοφτές κινήσεις και απλές ντρίμπλες μπορεί να αδειάσει μια άμυνα. Επομένως έχουν εξαλειφθεί τα γκολ που κάποιος ξεκινά από τη σέντρα, αν και μπορεί να δεις μερικούς που τα καταφέρνουν (έχω φάει ένα γκολ).

Το team contain έχει αλλάξει με τον 2ο αμυντικό να ακολουθεί και να καλύπτει τον επιθετικό ΑΛΛΑ χωρίς να τον κόβει.

Προσωπικά βλέπω τις σέντρες υποβαθμισμένες αν και πολλοί λένε το αντίθετο. Βάζω γκολ με κεφαλιά με το σταγονόμετρο (αν και τρώω πολλά περισσότερα σε αντίστοιχες φάσεις).

Ας πάμε όμως και στις αγκυλώσεις. Το high pressure συνεχίζει να υπάρχει ως επιλογή αλλά δεν συνοδεύεται με μείωση του stamina. Αγαπητή ΕΑ επιτέλους κάνε και αυτή την αλλαγή. Δεν παλεύεται να μην μπορείς να βγάλεις τη μπάλα έξω από την περιοχή και οι αντίπαλοι να τρέχουν σαν δαιμονισμένοι.

Επίσης τα πέναλτι δίνονται με το φύσημα του αέρα. Λίγο να κόψει ο αμυντικός κοντά στον επιθετικό και μπορείς εύκολα να κερδίσεις πέναλτι.

Οι συνηθισμένοι τρόποι για γκολ φέτος είναι 2 (προσωπική άποψη). Στον πρώτο κατεβαίνεις από αριστερά ή δεξιά από τη μεγάλη περιοχή και μπαίνεις κάθετα με ένα παίκτη που μπορεί να κάνει (απλές) ντρίμπλες . Εκεί, αν δεν κοπεί επιτυχώς ή θα συνεχίσει ή θα του κάνουν πέναλτι. Δηλ. οι πιθανότητες για γκολ είναι πολλές. Ο δεύτερος τρόπος για γκολ είναι από το ύψος του μικρού ημικυκλίου με έναν καλό σουτέρ. Ο τερματοφύλακας κάθεται λίγο πιο έξω από ότι χρειάζεται από την εστία και το τρώει σχετικά εύκολα. Εντυπωσιακά τα γκολ αλλά μπαίνουν αρκετά έτσι.

Καταλήγοντας, να τονίσω πως θεωρώ ότι το FIFA 16 είναι μεγάλη βελτίωση σε επίπεδο gameplay από το 15 αλλά κουβαλά θέματα που αναιρούν μέρος της καλής εικόνας. 

• Like 5
Δημοσ.

Να πω κ εγω λιγα πραγματα για το ονλινε μετα απο 100 περιπου ματσ  παιζω μονο bayern munc.ειμαι div.2 και τελευταιο αγονα χρειαζομαι μονο νικη για να παω div1 παιζω με εναν barcelonakia στο ημιχρ. χανω 4-0 χωρις να κανει κατι το σπουδαιο ο αντιπαλος εγω ουτε ευκαιρια στο ματς ξεκιναει το 2ημχ. και η ομαδα μου αρχιζει να πεταει φωτιες το ματς με τα πολα το γυρναω 5-4 οτι βαραγα εγραφε,

div1 λεω εδω ειμαστε,παιζω και τι βλεπω αμυνες δεν βγενουν με τπτ παμε σε μεγαλα σκορ ενταξη εχει κ κανα σουπα ματς,αλλα τα ματς μου εχουν αρκετα μεγαλα σκορ κ δεν ειναι οτι τα τρωι μονο ο ενας user αλλα κ δυο.η ανατροπες στο σκορ πανε κ ερχονται 8α νικας 1-0 μεχρι το 80 χαλαρα κ το σκορ για πλακα γυρναει τουμπα και το περιεγο ειναι οτι δεν μπορεις να αντιδρασεις με τπτ οταν πιεζη ο αντιπαλος εξω απο την περιοχη σου,και το αλλο ο αντιπαλος ειναι εντελος ακινδυνος και ξαφνικα σου πετα 2 γκολακια στο τελος σου ερχεται στο μιαλο  ο τιτανομεγιστος 

• Like 1
Δημοσ.

το παιχνίδι στο fut είναι σκριπταρισμένο του κερατα.
Οκ και πέρισυ ηταν,αλλα φετος το χει παρακάνει η εταιρία.
Καταλαβαίνω το σκριπταρισμα στο career αλλά στο online είναι μια γελοιοτητα και μιση .
Σε  μεγάλο αριθμο παιχνιδιων αυτά που τα κερδίζω ,νοιωθω οτι μου τα "δίνει" το παιχνίδι ,ενω αυτά που χάνω νοιωθω οτι τα "δινει" το παιχνίδι στον αντιπαλο.
Γενικά φέτος είναι πολύ απροκάλυπτο το όλο πράγμα .

Το offline παραμένει πάντως εξαιρετικό ,αν και ωρες ωρες η ΑΙ το παρακάνει με το possesion,αλλά γενικά ειναι μια τρομερή εμπειρία.
Για όσους γουσταρουν career στο φιφα ,οπως εγω :) ,το προτεινω ανεπιφύλακτα .

Δημοσ.

delpetro αν παίζεις με Bayern μη περιμένεις να δεις σοβαρά ματς. Απορώ πως ευχαριστιέστε και παίζετε όλη μέρα με Real Barca Bayern. Δε λέω να πάρεις Παναθηναϊκό ή αλλά πάρε μια Βαλένθια πάρε μια Τότεναμ πάρε κάτι ανθρώπινο να πέσεις και με ανθρώπινο αντίπαλο. 

Alet βαρέθηκα να ακούω για το scripting χωρίς κανείς να εξηγεί τι ακριβώς εννοεί. Το ότι υπάρχει RNG το δέχομαι αλλά για το scripting απλά δε καταλαβαίνω τι εννοείτε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...