Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

No m8, απλά έλειπα μία εβδομάδα και γύρισα το Σάββατο. Και από το post σου συνειδητοποίησα ότι το έχω αφήσει στο αόρατο στο Origin ;-) Να παίξουμε κάνα ματσάκι το βράδυ αν είναι :-)

Δημοσ.

Ε αει σιχτιρι...4 συνεχομενες ηττες 3 ισοπαλιες και τελευταιο ματς για σημερα πηρα την νίκη με 5-0 στο online fifa ultimate team ολα αυτα .η πλακα ειναι οτι οταν βαζω στους παίχτες μου boosts οι αντιπαλοι μολις το βλεπουνε και τσιτωνουν νευριαζουν λυσσανε και με ξεσκιζουν και χανω φυσικα.πως το εξηγηται αυτο;

Δημοσ.

Μία ερώτηση : Έχω αγοράσει το φιφα16 , μπορούν δύο άτομα να παίζουν online (όχι μεταξύ τους) με διαφορετικά προφίλ στο ίδιο pc ή πρέπει να αγοράσουμε δεύτερο cd key? Ευχαριστώω 

Δημοσ.

Το κάθε κλειδί του Fifa συνδέεται με ένα μοναδικό λογαριασμό Origin. Αν μιλάς για διαφορετικά προφίλ στο Origin, τότε δεν γίνεται. Αν μιλάς για προφίλ χρηστών στα Windows, τότε θα πρέπει να συνδέεστε στον ίδιο λογαριασμό Origin. Προφανώς δεν μπορείτε να παίξετε και οι δύο ταυτόχρονα.

Άρα χρειάζεστε δεύτερο κλειδί.

Δημοσ.

Ευχαριστω nzeppos. Μιλάω για προφίλ χρηστών στο φίφα, για παράδειγμα ενώ ο αδερφός μου έχει παίξει κάποια ματσάκια και έχει αποκτήσει κάποιο experience , εγώ θέλω να ξεκινήσω να παίζω (προφανώς οχι ταυτόχρονα) αλλα από μηδενική βάση, με μηδενικό xp, χωρίς ιστορικό αγώνων, με άλλο nickname κτλ. δηλαδή με ανεξάρτητο προφιλ.
Να κάνω δεύτερο origin account με το ίδιο email δεν παίζει ε;

Δημοσ.

Για αυτό που λες δεν χρειάζεται δεύτερο account. Αρκεί να φτιάξεις δεύτερο προφίλ στο FIFA. Επίσης, μπορείς να παίζετε ως teammates online με τον αδελφό σου (ο ένας θα είναι guest).

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον δεν υπαρχει αλλος τροπος να αμυνθω εκτος απο λιμπερο ενεργος παικτης να κλεινει χωρους και Player Contain στον παικτη που εχει τη μπαλα. Αν κατσει κανα καλο ταιμινγκ να αλλαξω παικτη σε αυτον που πιεζει και κλεψω καλως αν οχι συνεχιζουμε ταμπουρι.

Οταν προσπαθω να μαρκαρω με τον ενεργο μου παικτη ειτε χωρους ειτε αντιπαλο χωρις βοηθειες με διαλυουν.

Counter φιλοσοφια και ειδα ασπρη μερα, κλεινομαι πισω και φευγω στην κοντρα με Banega δεκαρι και Iturbe - Correa - Gaitan μπροστα.

Και οταν προηγηθω Park the Bus και πιο αργες με καλη ψυχολογια χτισμενες αντεπιθεσεις :P

Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη.

Δημοσ.

Πώς μπορώ να κάνω δεύτερο προφίλ ; Αναφέρομαι στην έκδοση του παιχνιδιου για υπολογιστη.

Όντως, από ό,τι βλέπω φέτος έχει μόνο επιλογή "delete" στο προφίλ και όχι δημιουργία νέου. WTF, αν δεν κάνω τραγικό λάθος μέχρι και στο 15 είχε επιλογή για δημιουργία νέου προφίλ (αν και προσωπικά δεν είχε χρειαστεί να το κάνω ποτέ). Σόρι για την παραπληροφόρηση.

Δημοσ.

Όντως, από ό,τι βλέπω φέτος έχει μόνο επιλογή "delete" στο προφίλ και όχι δημιουργία νέου. WTF, αν δεν κάνω τραγικό λάθος μέχρι και στο 15 είχε επιλογή για δημιουργία νέου προφίλ (αν και προσωπικά δεν είχε χρειαστεί να το κάνω ποτέ). Σόρι για την παραπληροφόρηση.

Δεν υπάρχει επιλογή όντως , οπότε αναγκαστικά παίζω με τον ίδιο λογαριασμό αλλιώς αγοράζω νέο cd key :(

Τι σόρυ ρε , εγω ευχαριστώ για το χρονο σου. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...