Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιοι γραφτούν καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν το insomnia username τους για να μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους.

Θα ξαναγίνει προφανώς μετά κλήρωση γιατί αν μπει κ ο παντελής στο ίδιο group γάμησέ τα :)

Θα ποστάρω το link διαρκώς για να μη το ψάχνει κάποιος http://challonge.com/insomniafifatest

θα γραφτω  και εγω

με ποιο nick γραφόμαστε?? με του οριτζιν η του ινσομνια??

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε λιγότερο απο 3 ωρες ξεκινάει  το Monster’s Ball  τουρνουα της ΕΑ με επαθλο 7.500 coins
Θα υπάρχει και σε singleplayer με 3.500 σε επιπεδο professional

Δημοσ.

θα γραφτω  και εγω

Θα ήταν ευκολότερο με του insomnia ώστε να μπορεί όποιος θέλει να σου στείλει μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να είσαι online.

http://challonge.com/insomniafifatest

Alet/Platini γραφτείτε.

• Like 1
Δημοσ.

Alet/Platini γραφτείτε.

Τhanks για την προσκληση ,αλλά με career mode,FUT k Seasons μάλλον no time...

Εξάλλου δεν ειμαι ακριβώς και το πρότυπο της παρέας και προτιμώ τον μοναχικό δρόμο της ανωνυμίας μου στην περσόνα του οριτζιν.

Thanks και πάλι

Δημοσ.

Έτσι θα ξεκινάει

10985460_447760168718525_704321172228301

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις :-Ρ

FIFA%2016%2030_10_2015%206_15_54%20%CE%B

ΟΚ, μπορεί να φταίει που έκανε τρία - τέσσερα disconnect το ρούτερ σου, αλλά εδώ άλλοι κι άλλοι έχουν πάρει ολόκληρα πρωταθλήματα στα χαρτιά ;-)

Δημοσ.

Έχω μια βδομάδα να χάσω. Μίλα μου να γίνει ενδιαφέρον :).

Ναι φίλε λογικά και γω θα είμαι τριγύρω οπότε κάτι θα κάνουμε.

Για 1000στή φορά. Είμαστε πάνω από 15 αυτοί που παίζουμε. Πότε θα ασχοληθούμε να φτιάξουμε μια μινι-λίγκα ή κανά τουρνουά? Έχω τη διάθεση να αφιερώσω χρόνο για να το οργανώσω.

Xmas που θα έχουμε χρόνο.

Βαλτε κ μας ρε ektelion να σας έχουμε..

Δημοσ.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις :-Ρ

FIFA%2016%2030_10_2015%206_15_54%20%CE%B

ΟΚ, μπορεί να φταίει που έκανε τρία - τέσσερα disconnect το ρούτερ σου, αλλά εδώ άλλοι κι άλλοι έχουν πάρει ολόκληρα πρωταθλήματα στα χαρτιά ;-)

Νομίζω το μοναδικό legit είναι το η μία ισοπαλία σου! 6 πέτσινοι βαθμοί. Θύμισε πρωτάθλημα Νικόλα Πατέρα.

xtrmsnpr σ'εκανα add πριν καιρό και ποτέ δε δέχτηκες. Το username μου το βλέπεις στην από πάνω εικόνα.

Δημοσ.

Όποιοι γραφτούν καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν το insomnia username τους για να μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους.

Θα ξαναγίνει προφανώς μετά κλήρωση γιατί αν μπει κ ο παντελής στο ίδιο group γάμησέ τα :)

Θα ποστάρω το link διαρκώς για να μη το ψάχνει κάποιος http://challonge.com/insomniafifatest

Γραφτηκα αλλα δε με εμφανιζει.γιατί?

ακυρο οκ τώρα με εμφάνισε

• Like 1
Δημοσ.

Για να σε δούμε τώρα και στο πρωτάθλημα θα "κάνει πάλι disconnect το ρούτερ" όταν τα βρεις μπαστούνια; ;-)

Θα σε κάνω ρε κερατά να γυρίσεις πίσω στην Amiga (το οποίο δεν ακούγεται βέβαια και τόσο κακό σαν σενάριο).

Δημοσ.

Νομίζω το μοναδικό legit είναι το η μία ισοπαλία σου! 6 πέτσινοι βαθμοί. Θύμισε πρωτάθλημα Νικόλα Πατέρα.

xtrmsnpr σ'εκανα add πριν καιρό και ποτέ δε δέχτηκες. Το username μου το βλέπεις στην από πάνω εικόνα.

να λέτε ποιοι κάνετε,γιατί έχω 6-7 pending και δε ξέρω ποιός είναι ποιός.σε κάνω γω,έκανα κ τον εκτελιον.

ωραια στο challonge είχαμε στήσει και το 2012 το τουρνουά..

Δε θα πάρω μέρος όμως,θα λείπω καμιά βδομάδα

Δημοσ.

θα γραφτω  και εγω

γραφτηκα και εγω, δεν με εμφανιζει, ελπιζω να με εμφανισει αργοτερα

Δημοσ.

γραφτηκα και εγω, δεν με εμφανιζει, ελπιζω να με εμφανισει αργοτερα

Δε σε βλέπω αδερφέ σαν admin. Θες να ξαναδοκιμάσεις μία? 

prospa777 στο Origin κάνε με add για να το δούμε αν θες.

Μπορώ να σε βάλω και χειροκίνητα με αυτό το nick αλλά δοκίμασε άλλη μία

έχει 5€ σημετοχή,την έδωσες;

Μη τα λες αυτά ρε γιατί εδώ το forum με το σαρκασμό δε το έχει. Θα μου ζητάει ο 1ος κανά blackwidow χωρίς λόγο :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...