g6519 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 καλα τα λες και κατανοητα και σε ευχαριστω πολύ για την επεξηγηση
delpetro Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 jim τι εννοεις aggressive αμυνα?? πως γινεται?? (πατωντας συνεχεια το Υ??) επισης πως αλλαζει ο παικτης που εκτελει αραουτ?? προσπαθω από περσι χωρις αποτελεσμα Fsssss Μονος του αλλαζει ο παικτης που εκτελει το πλαγιο.αν δεν το εκτελεσης γρηγορα.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 πωπωπω βγήκαν τα e-penis παγανιά! Θέλω να δω την μέρα που θα σκοτωθείτε,όταν ΔΗΘΕΝ θα πέσει η σύνδεση κάποιου.. Πιστεύω rematch τότε δε πρέπει να χει και να χρεωθεί το 3-0. Θα ετοιμάσω τα ποπκορν.. 1
jim777 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μπα δε νομίζω ή μάλλον δε θα θελα καν να σκεφτώ ότι σε μεταξύ μας ματς θα νοιαστεί κάποιος τόσο για το αποτέλεσμα όσο για τη φάση με μπύρα, skype, χαβαλέ, πείραγμα και παράλληλα να βελτιωνόμαστε όσο γίνεται. Να κερδίζεις μούφα πέναλτυ και να γελάς με τον άλλο όχι να νοιώθεις άσχημα που το σφύριξε και ο άλλος να βγάζει ανακοίνωση Πανόπουλου στο chat. Αν είναι να τσιτωνόμαστε παίζουμε και με Πολωνούς και Τούρκους.
ektelion Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ναι, για σκέψου το όμως γιατί στο τελευταίο τουρνουά ήταν κάτι περίεργοι. Ας ξεκαθαρίσουμε καλύτερα ότι παίζουμε για πλάκα γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι πάνε για πρωτάθλημα που λέει και το ανέκδοτο... 1
jim777 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Και τα δύο συστήματα καλά φαίνονται αρκεί να βολεύουν το τρόπο παιχνιδιού σου. Έχουν πολυκοσμία στο κέντρο που βοηθάει εναντίον τίκι τάκα, στο 4-2-3-1 μπορείς και συ να παίξεις τίκι τάκα οπότε γενικά καλά φαίνονται αν κ ίσως λίγο αμυντικά. Αν μπορείς επιθετικά να αποδώσεις τότε απαντάς μόνος σου στο ερώτημά σου. Εγώ προσωπικά έχω μάθει να παίζω με 2 επιθετικούς και δη ψηλούς επειδή μου δίνει πολλαπλούς τρόπους ανάπτυξης οπότε παίζω 4-1-2-1-2 wide αλλά πίσω με ένα CDM βασίζομαι πολύ στο όποιο skill μου στην άμυνα γιατί είναι πολύ exploitable σύστημα. Νομίζω όλα τα συστήματα μπορούν να λειτουργήσουν και κλειδί είναι να αποφασίσεις αν χρειάζεσαι CAM ή 2 επιθετικούς ή όχι για να μπορείς να σκοράρεις που είναι και το θέμα. Αφού απαντήσεις αυτό νομίζω τα άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας αφού υπάρχουν συστήματα να καλύψουν όλες τις επιλογές.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μπα δε νομίζω ή μάλλον δε θα θελα καν να σκεφτώ ότι σε μεταξύ μας ματς θα νοιαστεί κάποιος τόσο για το αποτέλεσμα όσο για τη φάση με μπύρα, skype, χαβαλέ, πείραγμα και παράλληλα να βελτιωνόμαστε όσο γίνεται. Να κερδίζεις μούφα πέναλτυ και να γελάς με τον άλλο όχι να νοιώθεις άσχημα που το σφύριξε και ο άλλος να βγάζει ανακοίνωση Πανόπουλου στο chat. Αν είναι να τσιτωνόμαστε παίζουμε και με Πολωνούς και Τούρκους. όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!! Ναι, για σκέψου το όμως γιατί στο τελευταίο τουρνουά ήταν κάτι περίεργοι. Ας ξεκαθαρίσουμε καλύτερα ότι παίζουμε για πλάκα γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι πάνε για πρωτάθλημα που λέει και το ανέκδοτο... αυτό που λέει ο εκτέλιον.. το 12 είχε γίνει μπάλα η φάση..και γω ο κακός της παρέας 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Οι έλληνες απ το ινσομνια ειδικά είναι οι πιο μαχητικοι δυστυχως και στο fifa μπορεί στην πραγματική μπάλα να είμαστε τελείως άμπαλοι αλλά στα videogames είναι απ τους καλύτερους παγκοσμίως.Παίζουνε σκυλιασμένοι έξυπνα και με ψυχή αφού όλα τα άλλα τα χει έτοιμα το παιχνίδι του Fifa Εγω μόνο και μόνο για αυτό εγώ αποχωρώ απ τουρνουά.Σορρυ δε θα πάρω .byeeee
elmoglis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ωραίες αυτές οι απόψεις για τα συστήματα. Βοηθάνε πραγματικά. Αυτό που τυχαίνει όμως μερικές φορές στο seasons και στο cup δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Παίχτες που είναι σε παρόμοιο division και ranking με εμένα, με ομάδες υποδεέστερες( πρόσφατα με μια ομάδα της β Αγγλίας εναντίον Bayern Leverkusen ) φαίνεται σαν να έχουν boosted ομάδα. Δεν μιλάω για ultimate team κανονικό seasons. Αν έχει τύχει και σε εσάς ποια είναι η άποψη σας; cheat ή καλύτερα στημένη ομάδα με tactics instructions κτλ.
padelis71992 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Jim777 μην ανοιγεσαι θα εκτεθεις χαχαχα. Σαββατοκυριακο λογω παρεας στοιχηματος μπαλας και κοινωνικοποιησης-καταναλωσης αλκοολ δε προλαβαινω οποτε θα σου στειλω καποια στιγμη. Επισης να πω οτι αν καποιοι μου στελνετε κ δεν απανταω ειναι επειδη το προφιλ μου το χρησιμοποιει κ ο αδερφος μου και ενας φιλος μου. Ektelion να ξανα παιξουμε και μαζι οποτε θες
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πότε θθα αρχίσει το τουρνουά; τελικά θα παιξω.
ektelion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα έλεγα αν βρεθεί άλλος ένας για να κλείσει η οκτάδα, ας ξεκινήσουμε. Ήλπιζα για 12, αλλά μάλλον θα πρέπει να αρκεστούμε στους οκτώ.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παρακαλώ αν μπορείς διαχειριστη του τουρνουα αλλαξε το ονομα μου απο MaGiC_ChEeTaH σε PAOKAEK1980 γιατί αλλαξα ονομα στο origin και είμαι σαν PAOKAEK1980 τώρα
ektelion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Είμαστε εφτά, αν δεν μπει άλλος ένας δεν γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα