Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει μια επιλογή όταν καλείς κάποιον για custom ή online squads. Τη προηγούμενη φορά που παίξαμε είχαμε custom γι'αυτό δεν είχα τον Ideye και άλλους στον Ολυμπιακό οπότε ίσως υπάρχει τρόπος.

ΥΓ. Πάνω σε αυτό που είπε ο ektelion για τα συστήματα, επειδή πάντα είναι ένας αγώνας δρόμου για να βάλουμε σε 60" ολόκληρο το σύστημα αν δε προλάβετε πείτε το στον άλλο να το ξαναξεκινήσετε το παιχνίδι. Ανθρώπινο είναι και όλοι την έχουμε πατήσει. Αλλά ΠΡΙΝ αρχίσει το παιχνίδι. Αν το διαπιστώσετε στο 30' δε γίνεται να το ξαναξεκινήσετε οπότε το νου σας.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω αργότερα κανένα fraps αλλά μόνο με τη προϋπόθεση να είναι κ ο αντίπαλος skype και να κάνουμε χαβαλέ. Να ρίχνω παναγίες μόνος μου σαν το χαζό δε νομίζω ενδιαφέρει κανέναν.

• Like 1
Δημοσ.

@jim ναι γινεται μεσω custom squads. Επισης αυτο για τα αποτελεσματα μια φωτογραφιουλα στο τελικο σκορ θα ειναι μια χαρα.

Να πω ακομα οτι αν καποιος δε προλαβει και εχει κανει τα μισα απο τις ρυθμισεις της ομαδας του και τελειωσει ο χρονος χανονται ολες και αυτες που εχει κανει οποτε προσοχη.

Παιδια στημενη η κληρωση με εβαλε απεναντι του ο jim γιατι οπως ειπα εκτεθηκε χαχαχαχα. Φυσικα κ αστειευομαι περι στησιματος.

@ghostrider μονο γκολ μπορω να κρατησω εγω η φασεις.

Δημοσ.

Παντελή πολλά λόγια αλλά 3-2 είμαστε και αυτό γιατί υπερτερείς στα...rebound! :)

Με printscreen και ctrl+v στη ζωγραφική δουλεύει αυτό με το screenshot ή αυτόματα με printscreen τα σώζει σε συγκεκριμένο φάκελο όπως πολλά παιχνίδια?

ΥΓ. Τη βλέπω τη δουλειά. Θα βαράει ο αλλός 20 σουτ από το κέντρο και θα λέει ορίστε στο screenshot 21 σουτ εγώ, 8 αυτός και έχασα 4-0. Scripttttttttttttttttttttt

Δημοσ.

Για να ξεκινήσω και μετά κάνω edit και προσθέτω και τους υπόλοιπους

Τουρνουά-Insomnia Name-Origin Name

Group A

Giouria-??????-?????

PAOKAEK1980 - BLuE_PaNtHeR - PAOKAEK1980

elmoglis - elmoglis - moglis2k7 

Padelis7GR - padelis71992 - padelis7GR

Group B

Ektelion - ektelion - ecthelion79

g6519 - g6519 - patric24 

SpirosRonto - ????? - ?????

Prospa777(Mitsos) - Jim777 - prospa777

Τα ερωτηματικά ας βοηθήσουν λίγο και επίσης αν έχω κάνει κάποιο λάθος διορθώστε με.

SpirosRonto - DoomWrath21 - SpirosRonto

Καντε με αντ :)

Δημοσ.

Padeli  σε έχω στο Origin   , o Islazandeh είμαι οπότε μπορούμε να συννενοηθούμε απο εκεί οταν σε πετύχω Online. Aν θες βέβαια στείλε μου και πμ εδώ πότε σε βολεύει .

Δημοσ.

Τώρα που έχουμε όλα τα ονόματα ας το προχωρήσουμε να το τελειώνουμε το τουρνουά μέχρι το ΣΚ και μετά μαζί με άλλα παιδιά να κάνουμε κάτι πιο ωραίο και σοβαρό.

Δημοσ.

Για να ξεκινήσω και μετά κάνω edit και προσθέτω και τους υπόλοιπους

Τουρνουά-Insomnia Name-Origin Name

Group A

Giouria- Zeda - Islazandeh

PAOKAEK1980 - BLuE_PaNtHeR - PAOKAEK1980

elmoglis - elmoglis - moglis2k7 

Padelis7GR - padelis71992 - padelis7GR

Group B

Ektelion - ektelion - ecthelion79

g6519 - g6519 - patric24 

SpirosRonto - DoomWrath21 - SpirosRonto

Prospa777(Mitsos) - Jim777 - prospa777

Τα ερωτηματικά ας βοηθήσουν λίγο και επίσης αν έχω κάνει κάποιο λάθος διορθώστε με.

Ε φίλε Prospa777 σου χα ζητησει συγγνωμη ρε φίλε για τότε .θα με κάνεις add friend στο origin? PAOKAEK1980 είμαι

Δημοσ.

καλσησπερα

επαιξα τα 2 ματς με τον  SpirosRonto

στο 1ο κερδισα 1-0 κ στο 2ο εχασα 6-0

προσπαθησα να τα βαλω στο σαιτ http://challonge.com/insomniafifatest , αλλα δεν μπορω (ισως κανω καποια λαλακια)

εβαλα το 1ο ματς , δειχνει όμως 1 βαθμο εγω και εκεινος 0 βαθμους 

το 2ο ματς δεν μπορω να το βαλω 

μπορει καποιος να τα βαλει σωστα???

ευχαριστω

ευχαριστω

Δημοσ.

2 ματς γιατί παίξατε αδερφέ? 1 ματς παίζει ο καθένας με τον άλλο και έχετε κάνει register το 1-0.

Αγνόησε τους βαθμούς στο τέλος γιατί η βαθμολογία βγαίνει βάση W-D-L και οι πόντοι στο τέλος είναι μια μαλακία.

Τώρα έτσι όπως το κάνατε τι να πώ. Βρείτε τα μεταξύ σας και ή κρατάμε το 1-0 που βάλατε ή συνεννοηθείτε τι θα βάλουμε στο σκορ.

Blue_Panther έχει ξεκινήσει. Έρχεσαι σε επαφή με τα παιδιά από το group A και παίζετε.

ΥΓ. Εκανα reset το σκορ σας, κανονίστε το παιδιά και βάλτε το σωστό σκορ αυτή τη φορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...