jim777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει κάποια διαφωνία. Προσωπικά νιώθω ότι ομάδες ενδιάμεσα σε ΠΑΟ και Μπαρτσα είναι που διασκεδάζω παραπάνω γιατί ούτε Μέσσι Ρονάλντο έχει αλλά ούτε και Κλωναρίδη. Οπότε ναι μεν παίζεις "ποδόσφαιρο" και όχι "μπάλα" αλλά και ενώ δεν έχεις παίκτες να σου "φτιάξουν φάσεις" μόνοι τους αντίστοιχα δε στις χαλάνε κιόλας με τσαφ, κακά κοντρόλ, αβίαστες λάθος πάσες και γενικά πράγματα που δεν εξαρτώνται από σενα.
Platini_Athens Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ξεκίνησα κι εγώ ... Λοιπον Αμπειντ και Ζεκα τους εχω μεσα γιατι πασαρουν καλυτερα. Νινης αντι Ατζαγκουν λογω agility και οχι μονο. Νομιζω εχει και weak foot 2 o Ατζα...παγκο λοιπον. Θα δοκιμαστει ομως κι αυτος...μου τα χαλαει στην κοντινη πασα. Ισως διπλα στον Μπεργκ να ειναι καλυτερος. Εσσιεν σκυλος! Κριμα να μην εχουμε αντικαταστατη του ισαξιο στον παγκο. Κλωναριδης οντως σφαιρα/acceleration ΑΛΛΑ ο Καρελης ειναι ο Ελληνας Χουλκ! Μπεργκ εγγυηση στο finishing. Το συστημα νομιζω μου ταιριαζει γιατι οι γραμμες ειναι κοντα+2 επιθετικοι, δεν το χω τοσο με ντριμπλες και γουινγκερς. Η αμυνα στηριζεται στην δυναμη και στο στατικο τακλιν! Πω πω τι ειπα! ιδεα: Ατζαγκουν και Κλωναριδης μαζι επιθεση!χμμμμμμμμμμμμ
jim777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αρχίζω και καταλαβαίνω τι τράβαγε ο Αναστασίου Μ αρέσει πάντως η ποδοσφαιρική ανάλυση. Keep it up.
alangreek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Σας έλειψα? Πρώτο επεισόδιο με τη Hoffenheim για να γουστάρετε... https://www.youtube.com/watch?v=6X0CQlB4YMs 1
panoskatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω κ εγώ ότι με 3,5 - 4 αστέρια ομάδες παίζεται το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η απουσία scripting σε αυτά τα επίπεδα ομάδων το κάνει το παιχνίδι απόλυτα δίκαιο. Επίσης το χαμηλότερο pace των παιχτών δίνει αναγκαστικό passing game όπου το κάνει πιο πολύ αληθοφανή. 1
jim777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το "αναγκαστικό" passing game δεν είναι καλό. Όπως και οτιδήποτε "αναγκαστικό". Είναι εξίσου κακό με το παίρνω το Ρονάλντο και τρέχω.
Platini_Athens Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 το παιρνω τον Ροναλντο και τρεχω σημαινει οτι αν παιξω με μικροτερη ομαδα εκει δεν θα υπαρχει Ροναλντο να τρεξω ΑΡΑ θα πρεπει να βρω αλλες λυσεις...το καλο πασινγκ game σημαινει πολλα για τον ιδιο τον παιχτη ανεξαρτητα με ποια ομαδα παιζει. Το να ειμαι καλος στα σκιλλς (εξαιρω την ντριμπλα με το τρεξιμο και το LT/L2) δειχνει σιγουρα δεξιοτεχνια στον χειρισμο...αλλα απο μια στιγμη και μετα ειδικα αν και οι 2 αντιπαλοι ειναι skillers το παιχνιδι ψευτιζει. Το να σουταρω και να βαλω γκολ απο μεγαλη αποσταση επισης δεν εξαρταται απο μενα 100%. Οι σεντρουλες επισης ....βαζω τα κορνερ και τα φαουλ μεσα ως συνταγη (που σιγουρα δεν πιανει παντα). Dev 6 με το τριφιλι! ΕΦΟΡΜΟΥΜΕ!!!
jim777 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχουν και 100άδες παίκτες ενδιάμεσα στον Καρέλη και στο Ρονάλντο οι οποίοι ούτε μόνο αρνητικά έχουν όπως ο μεν ούτε μόνο θετικά όπως ο δε. πχ. - ο Μπολασι που έχει τρίπλα και χειρισμό ίσως και καλύτερο από Ρονάλντο αλλά τελείωμα Ατζαγκούν - ο Ντε Ρόσι που έχει εξαιρετική πάσα και σουτ αλλά ταχύτητα Μερτεζακερ - σχεδόν όλοι οι επιθετικοι 80-83 που άλλοι είναι ψηλοί και αργοί με καλά τελειώματα και άλλοι γρήγοροι με χειρότερα τελειώματα κτλ κτλ Το να παίζεις με πολύ χαμηλές ομάδες κάνει bottleneck στη διαφορά skill γιατί οι παίκτες είναι απίστευτα inconsistent. - Ο Κλωναρίδης μπορεί να ΤΥΧΕΙ να βγάλει σέντρα Beckam ή σέντρα Βύντρα - Ο Καρέλης μπορεί να ΤΥΧΕΙ να κάνει κοντρόλ Ροναλντίνιο σε μια μακρινή μπαλιά ή κοντρόλ Φανη Γκέκα με καλάμι - Ο Μπεργκ μπορει να ΤΥΧΕΙ να τελειώσει 3 στις 3 ευκαιρίες ή να τις χάσει και τις 3 κτλ Αυτό κατ'εμέ οδηγεί σε άυξηση αυτού που λέτε "scripting" γιατί είναι τόσα πολλά που βασίζονται στο RNG και είναι ουσιαστικά "everybody's game". Και στον τρόπο επίθεσης/άμυνας τα πράγματα είναι πολύ μονόπατα. Το τίκι τάκα είναι OP στο παιχνίδι και δε κόβεται γιατί πολύ απλά ελέγχεις έναν αμυντικό και ο αντίπαλος έναν επιθετικό αλλά έχει τη βοήθεια από τις κινήσεις των άλλων επιθετικών. Προσωπικά δε με ευχαριστεί η επιθετική ανάπτυξη μου να εξαρτάται ΜΟΝΟ από τις κινήσεις των επιθετικών που δεν ελέγχω εγώ αλλά ο CPU και αν πηγαίνουν όπου να'ναι να μην έχω άλλη επιλογή επίθεσης που να περιέχει και την ατομική προσπάθεια. Κατά την άποψή μου υπάρχουν 3 Fifa. - Τo Fifa με 5άστερες συγκεκριμένες ομάδες(τις ξερετε όλοι τις 4-5 που εννοω) που είναι αρκετά frustrating γιατί εκεί υπάρχει RNG μόνο προς τα πάνω δηλαδή γίνονται κάποιες κουφές επεμβάσεις από Νόιερ ή κάτι χαζά γκολ από Μέσσι Ρονάλντο και ΣΙΑ - Το Fifa με κάτω από 4άστερες ομάδες που εκεί φτύνεις άιμα για να κάνεις επίθεσεις και υπάρχει RNG μόνο προς τα κάτω με κακές άμυνες,κοντρόλ, τελειώματα. Δε κάνουν καν τα βασικά - Το Fifa με τις ενδιάμεσες ομάδες όπου εκεί νιώθω ότι έχεις τον πραγματικό έλεγχο και της άμυνας και τις επίθεσης και οι πολύ χοντρές RNG μαλακίες μειώνονται. Και τρίπλες μπορείς να κάνεις αν ξέρεις και τίκι τάκα και παιχνίδι από τα άκρα με σέντρες και άμυνα και τα πάντα όλα. Χωρίς να θέλω να μειώσω κάποιον νομίζω ότι κάποιος παίζει με πολύ κακές ομάδες όταν δε μπορεί να κάνει ατομικές προσπάθειες. Αυτό δεν είναι μειωτικό γιατί λογικά και ο αντίπαλός του δε μπορεί να κάνει το ίδιο και το κακό είναι ότι δε ξέρω αν είναι εφικτό να μάθεις να κάνεις ατομική προσπάθεια με τον Ζέκα. Για να κάνω και μια αυτοκριτική και γω δε παίζω το Fifa στη βέλτιστη μορφή του (τουλάχιστον όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου και την έγραψα παραπάνω) γιατί νοιάζομαι πολύ για τη νίκη και νιώθω πιο άνετα παίζοντας με Μπάγερν. Βέβαια αντίστοιχα είναι κάποια ματς που νιώθω ότι σπάω πέτρες στην άμυνα όταν πρέπει να αμυνθώ απέναντι σε κάποιον skilled στη τρίπλα αλλά απ'την άλλη αφού το παιδί ξέρει είναι δίκαιο να με ταλαιπωρεί.
Platini_Athens Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρα γινονται ατομικες προσπαθειες ακομα και με το τριφιλι. Με το σπριντ και το Λ2 παντα γιατι απο σκιλλς δεν σκαμπαζω... Ειδικα οπως ειναι οι αμυντικοι στο 16 με τα τσαφ (ασχετα αν βγαινουν πρωτοι στην μπαλα και παπαριες Μαριτσα μου).....οι σουπερ σταρ επιθετικοι ειναι unstoppable. Βαλε και τη διαιτησια μεσα σε ολο αυτο!
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως σε πρωτάθλημα με πάνω από 2 αστέρια δεν συμμετέχω Ή παίζουμε γάμα Αγγλίας ή δεν παίζουμε. 1
ektelion Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Για να μην ξαναμπαίνουμε σε αυτό το φαύλο κύκλο, ας συμφωνήσουμε απλά ότι το scripting του παιχνιδιού γίνεται πιο ενοχλητικό ανάλογα και με τον τρόπο που παίζουμε. Η εμπειρία του κάθε ενός είναι αυστηρά προσωπική και υποκειμενική, οπότε δεν έχει νόημα να διαφωνούμε επ' αυτού.
Platini_Athens Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 nzeppos ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ τους αλλους (μονοι μας) αντε και τον ektelion επειδη ειναι παιχτουρα και τριφιλαρα! υγ παντως ειναι αδικια να σε βγαζει αντιπαλο με την Φενερ, παιζω με τον Ταβλαριδη και τον Βεμερ κοντρα στους Βαν Περσι και Βαν Προπερσι.... πριν απο λιγο Τριφιλι - Φενερ 1-0 (Μπεργκ) ...ηταν καλος ο γειτονας!!!! 1 νικη 1 ηττα dev 6, παμε γερα!
Platini_Athens Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τριφιλι - Σελτικ 3-0! το χαντικαπ ζει και βασιλευει! Κατι πρεπει να κανει η ΕΑ...δεν παει αλλο, το παιχνιδι ειναι για γελια και για κλαματα! Δεν ειχε νοημα να ανεβασω τα γκολ που πετυχα....οποτε ανεβασα τα αχαστα του αντιπαλου ο οποιος ηταν καλυτερος. Κι εγω στην θεση του θα ειχα κουιταρει...νωριτερα!
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ε, τώρα θα αρχίσουν τα κλασικά "όλα μπαίνουν και όλα χάνονται"... ...αγνοώντας το γεγονός ότι αυτά που βλέπουμε σε 5 αγώνες, στην πραγματικότητα θέλουν 5 χρόνια για να γίνουν.
jim777 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Άντε να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια. -Και οι δύο παίκτες έχουν ΤΡΑΓΙΚΑ τελειώματα όπως βλέπεις στη κάρτα τους -Αν τις έχεις βάλει και με τη σειρά τις φάσεις βαράνε και με το κακό τους πόδι και οι δύο. -Είναι προφανές ότι ο τύπος δε σημαδεύει καν σωστά και ειδικά στη 1η σημαδεύει και λάθος γωνία. Αυτό εννοείς εσύ scripting και handicap? Δηλαδή ο Σαλίνο με τη Bayern που βάρεσε με το αριστερό στο 80' και πήγε η μπάλα σαν σκατό έξω scripting ήταν? Nzeppos όχι δε μπαίνουν όλα και όλα χάνονται. Είναι κάποια που δε μπαίνουν ποτέ. Αφού παίζεις και 2k απ ότι διαβάζω είναι σαν να βαράς τρίποντο με το Σακίλ και να γκρινιάζεις που έχασες ελευθερο τρίποντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα