BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλα δε φαντάζεστε πόσα script κυκλοφορούν στο Internet. Ψάχνοντας κάτι άσχετο έπεσα σε ένα φόρουμ που είναι γεμάτο scriptakia που περιλαμβάνουν από αυτοματοποιημένα free kicks και τρίπλες με μια κίνηση μέχρι η δύναμη στο σουτ να μη ξεπερνάει το 70% και φεύγει στα πουλιά. Γελάει ο κόσμος. Πάντως εξηγεί εν μέρη τουλάχιστον πως κάποιοι (όχι όλοι) κάνουν channeling 5 skill moves στη σειρά ενώ εγώ ζορίζομαι να βγάλω μία στο σωστό timing. Θεωρούσα ότι απλά τα χέρια τους ήταν καλύτερα σε combo στυλ tekken αλλά τελικά υπάρχει και άλλη απάντηση και μάλιστα free.... Οπα τι εννοεις φιλε; Οτι χρησιμοποιούν αυτά τα scripts σαν cheat στα online ματς του fifa 16?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Οπα τι εννοεις φιλε; Οτι χρησιμοποιούν αυτά τα scripts σαν cheat στα online ματς του fifa 16? Eδώ χρησιμοποιούν macros μερικοί στο Street Fighter IV για να κάνουν combos, Κλπ, στο FIFA θα κολλήσουν;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Για δωστε κανα λινκ απο που μπορω να κατεβασω αυτα τα scripts?
jim777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλά μη το χέσουμε. Δεν είναι ούτε καμιά σοβαρή βοήθεια ούτε και πολύ διαδεδομένο πιστεύω. Δε χάνετε από αυτό οπότε μη προσθέσουμε έναν ακόμη εξωαγωνιστικό λόγο για όποτε χάνει κάποιος. Αν δείτε κάποιον να κάνει combo από roulette σε sobrero και μετά σε elastico παίζει να χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάτι σοβαρό.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εχεις δίκιο.Ασε που υπάρχει κινδυνος ban
jim777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 http://controllermax.com/forums/showthread.php?t=147533αν θέλετε ρίξτε μια ματιά. - Δεν είναι bannable γιατί επεμβαίνει στο input και όχι στο παιχνίδι. - Δε ξέρω αν δουλεύει και πόσο καλά δουλεύει. Αν έχεις για παράδειγμα lag λογικά μπουρδέλο τα κάνει. - Δε το θεωρώ καν cheat. Το σημαντικό στις τρίπλες είναι το timing. Δε παίζουμε tekken. Τέλος πάντων. Δε προτρέπω κανένα να το χρησιμοποιήσει αλλά το έβαλα για να το ρίξουμε όλοι μια ματιά. Μπορεί και ιός να είναι ούτε ξέρω. Όταν και αν βρω όρεξη θα το δοκιμάσω.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 το κατεβασα το προγραμματακι αλλα δε μου ανοιγει
Platini_Athens Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Oπως ελεγε κι ο Δεκα Γατες...αφηστε τα τακουνακια, δεν ειμαστε τσιρκο.
jim777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Άκυρο παίδες δε γίνεται έτσι οπότε μη φάτε χρόνο άσκοπα σε δοκιμές. Γίνεται αλλά ο συγκεκριμένος τρόπος θέλει και αγορά hardware.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μεγάλε παιχταρα αν είναι να μιλάς σαν βόθρος κράτα τα βιντεακια για την πάρτι σου, αν τα ανεβάζεις σε φόρουμ πρόσεξε και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς. Ο,τι θελει θα κανει στο καναλι του στο YT. Δεν θα του πεις εσυ και πως θα μιλαει. Αν θελεις μην τα βλεπεις, δεν σε εβαλε με το ζορι να πατησεις play. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Άκυρο παίδες δε γίνεται έτσι οπότε μη φάτε χρόνο άσκοπα σε δοκιμές. Γίνεται αλλά ο συγκεκριμένος τρόπος θέλει και αγορά hardware. A γι αυτο δε μου άνοιγε το προγραμματάκι...
jim777 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Όχι το πρόγραμμα ανοίγει. Συγκεκριμένα θέλει 2 προγράμματα άλλο για script και άλλο για compile απλά για να το κάνεις run θέλει ένα hardware. Σίγουρα γίνεται μπορείς να κάνεις input macro κάπως σε gamepad αλλά τώρα συγκεκριμένα βαριέμαι να το ψάξω.
padelis71992 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 5 χρονια στο κουρμπετι jim αυτο πρωτη φορα το ακουω-διαβαζω. Μεχρι τωρα το μονο cheat που μου εχει τυχει ειναι το an error occured....μπλα μπλα.
jim777 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι ακριβώς cheat Παντελή. Πιο κοντά σε key mapping είναι. Λέγεται macro και δεν έχει να κάνει με ποιο ή τι παιχνίδι παίζεις. Ουσιαστικά απλά λες στον υπολογιστή σου (και όχι στο παιχνίδι) ότι όταν πατάω μία φορά κάτω αριστερά στο δεξί μοχλό εσύ κάνε register 2x κάτω αριστερά με διαφορά 50ms. Οπότε στη πράξη πατώντας μία φορά το κάτω αριστερά αντί για δύο κάνει το roulette μες το game. Αντίστοιχα μπορείς να βάλεις ό,τι εντολή/ές θες σε ό,τι κουμπί θες. Να πατάς start ας πούμε και να κάνει sobrero.
g6519 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 5 χρονια στο κουρμπετι jim αυτο πρωτη φορα το ακουω-διαβαζω. Μεχρι τωρα το μονο cheat που μου εχει τυχει ειναι το an error occured....μπλα μπλα. το οποιο παρεπιπτοντως μαλιστα cheat φετος δεν μου εχει συμβει..... φαινεται το εφτιαξαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα