Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η βασική διαφορά μας δεν είναι στο περιεχόμενο, αλλά στη συχνότητα, η οποία ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του στατιστικού σφάλματος.

Αυτό.

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχοντας να παιξω 5-6 μερες και αφου το επιασα σήμερα για μερικά ματς για να δω τι αλλαγες υπήρξανε μετα το update οπου για πρωτη φορα η ΕΑ ανακοινωσε επισημα και αλλαγες στο gameplay.
Πρωτες εντυπωσεις:

-Τρελο nerf στο notouch dribbling και στην ντριμπλα rt+lt 
- Mεγάλη βελτίωση στα skill moves τόσο στον τρόπο που γίνονται register όσο και στην ταχυτητα που μπορεις να τα πραγματοποιησεις,χωρις βεβαια να φτάνουν στα επιπεδα του φιφα 15.
-Στις απλες πάσες υπάρχει αρκετα μεγαλύτερη ταχυτητα στην μπάλα 
-Οι απλές πάσες είναι πολύ ποιο ακριβείς πλέον και μου ετυχαν και 2 -3 περιπτωσεις laser guide πασας χωρις να πατησω a+rb
-Παρ οτι αναφέρεται σαν αλλαγη στο update note δεν παρατηρησα κάποιες αλλαγες στις through ball
-Νοιωθω οτι οι παίκτες ειναι ποιο responsive (αναλογα με τα χαρακτηριστικά τους πάντα) αλλά παίζει αυτο το τελευταιο να ειναι placebo

Δημοσ.

Ε

Εχοντας να παιξω 5-6 μερες και αφου το επιασα σήμερα για μερικά ματς για να δω τι αλλαγες υπήρξανε μετα το update οπου για πρωτη φορα η ΕΑ ανακοινωσε επισημα και αλλαγες στο gameplay.
Πρωτες εντυπωσεις:

-Τρελο nerf στο notouch dribbling και στην ντριμπλα rt+lt 
- Mεγάλη βελτίωση στα skill moves τόσο στον τρόπο που γίνονται register όσο και στην ταχυτητα που μπορεις να τα πραγματοποιησεις,χωρις βεβαια να φτάνουν στα επιπεδα του φιφα 15.
-Στις απλες πάσες υπάρχει αρκετα μεγαλύτερη ταχυτητα στην μπάλα 
-Οι απλές πάσες είναι πολύ ποιο ακριβείς πλέον και μου ετυχαν και 2 -3 περιπτωσεις laser guide πασας χωρις να πατησω a+rb
-Παρ οτι αναφέρεται σαν αλλαγη στο update note δεν παρατηρησα κάποιες αλλαγες στις through ball
-Νοιωθω οτι οι παίκτες ειναι ποιο responsive (αναλογα με τα χαρακτηριστικά τους πάντα) αλλά παίζει αυτο το τελευταιο να ειναι placebo

Εγώ πάλι το παίζω κάθε μέρα. Παρατήρησα μία βελτίωση των through balls, αλλά συνεχίζει να ισχύει ότι αν πας να τις χρησιμοποιήσεις ως assist, you're gonna have a baaaaaad time. Και οι απλές πάσες μού φάνηκαν όντως πιο γρήγορες. Δεν πρόσεξα αλλαγή στη συμπεριφορά των παικτών. No touch dribbling, ειδικές ντρίπλες δεν χρησιμοποιώ, οπότε δεν έχω άποψη.

Δημοσ.

ενας φιλος αντιμετωπιζει αυτο το σφαλμα....λεει δεν εχει πειραξει κατι....εχει καποιος καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? το 15 του ανοιγει μια χαρα....εχει κανει ελεγχο ενημερωσης και επιδιορθωση και στα 2 φιφα 15 και 16.

post-342864-0-87392600-1448798453_thumb.jpg

Δημοσ.

Αχχχχ, το πήρα το ρημάδι. Έσπασε η κατάρα του ημιτελικού (7-1 την Μπαρτσελόνα, περιέργως ο τύπος το πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν...). Ο τελικός έληξε 3-1 (μην βλέπετε το 3-0 στο screenshot, ο αντίπαλός μου έκανε quit στο 90'). Το αξιοπερίεργο είναι ότι όλα τα γκολ μπήκαν με πέναλτι! Τα δύο τελευταία που μου έκανε ήταν πανομοιότυπα και πολύ αψυχολόγητα: έδωσα τη σακούλα στο μπακ του για να ξεράσει με τον Ρομπέν, και μετά με γκρέμισε με το στόπερ. Και μιλάμε για sliding tackle, όχι το κλασικό τζαρτζάρισμα. Δηλαδή ο τύπος πήγε να του κόψει την μπάλα του Ρόμπεν, όχι αστεία. Πάμε για το Premier τώρα...

Champion.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ εχω να πώ 2 πράγματα για αρχή να πώ οτι δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστς σας γιατί ξέρω που κιμαίνονται (scripting) και η άποψη μου είναι κάπου στη μέση έχει τύχει να λέω δίνει handicap στον αντίπαλο και τελικά να σκοράρω έτσι ακόμα δεν είμαι σίγουρος τι παίζει. 

Λοιπόν αυτά που ήθελα να πώ 

1. Σταματήστε να μιλάτε και ξεκινήστε να παίζετε μεταξύ σας (εκεί είναι η ουσία) και προτείνω αντίπαλο τον prospa777 (jim εδω) πραγματικά το γέλιο που έριξα σκαιπ τις προάλλες δεν υπάρχει είχα πολλά χρόνια να γελάσω έτσι σε online gaming η κοιλιά μου πήγαινε να σπάσει. Ο π@υστης ελεγε τα δικά του και δε μπορούσα να σταματήσω. Γίνεται πιο αστείος όταν χάνει οπότε κερδίστε τον  :mrgreen:

Έπειτα το 2ο που ήθελα να πώ είναι να δώσω μια πληροφορία σε κάτι που μου έτυχε και μπορεί να τύχει και σε άλλον και καλό είναι να υπάρχει κάπου. 

Πήγε να μπεί ο αδερφός να παίξει τη καριέρα του και κρασαρε το φιφα οταν ξανα μπήκε δεν υπήρχε τίποτα ούτε τα σετινγκς μου ούτε η καριέρα του. Στη περίπτωση μου είχαν χαθεί απο παντού διάβασα περιπτώσεις σε άλλους που απλά δε τα εμφάνιζε, εμένα, λόγω cloud λογικά, χάθηκαν απο παντού. Μίλησα αμέσως με το live chat της ea αλλα μου είπαν οτι δε γίνεται και ίσως μπορέσω με system restore φυσικά το system restore δεν έφερνε πίσω αρχεία. Μετά χρησιμοποίησα το recuva και ένα άλλο πρόγραμμα αφου έγραψα και εδώ στο ινσομνια και μου το είπε το παιδί http://www.insomnia.gr/topic/590955-windows-system-restore-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-restore-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/. Με τα πολλά βρήκα άκρη όπως γράφω στο άλλο θέμα με το windows shadow copy στα windows 8.1 δε γίνεται με απλό δεξί κλικ αλλά γράφοντας στο run των windows \\localhost\C$ και εμφανίζεται ένας φάκελος με τις κοπιες φακέλων. Λοιπόν εκει μέσα ήταν όλα και έσωσα και τη καριέρα και τα settings. 

Το εγραψα εδώ γιατί διάβασα οτι υπάρχει γενικό θέμα με αυτό με τα career saves στο φιφα με τα crashes.

• Like 1
Δημοσ.

Για να αλλάξω λίγο θέμα γιατί αρκετά νομίζω το παπαριάσαμε.

Μεγάλο μου παράπονο είναι το ranking στο Fifa και τα divisions. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αυτή η ιστορία ειδικά στο seasons που δεν έχει τα coin rewards του FUT. Είναι απίστευτα κακοφτιαγμένο mode.

Δε καταλαβαίνω γιατί δε χρησιμοποίησαν ένα σοβαρό elo system σαν των MOBA games.

-Αυτή τη στιγμή έχω ρεκόρ 66-5-16 δηλαδή ουσιαστικά κερδίζω 4 στα 5 παιχνίδια και παρόλα αυτά οι "πόντοι" μου ανεβαίνουν με το σταγονόμετρο.

- Το τελευταίο ματς σε Div1 αν έχεις ένα σεβαστό ρεκόρ ας πούμε 7-1-1 (όπως είχα στα 2 seasons div 1 που έπαιξα) μετράει παραπάνω από όλα τα άλλα 9 μαζί. 

-Σοβαρά "boost" παίρνεις μόνο με πρωταθλήματα και κύπελα που είναι τρελή πίπα. Αφενώς μπορείς εφ όρου ζωής να κερδίζεις 7 στα 10 ματς και να μη παίρνεις πρωτάθλημα και αφετέρου τι σκατά σχέση έχουν τα cups με το season? Είναι άπειρα πιο εύκολα από το div1 γιατί πολύ απλά παίζεις με div 1 αντίπαλο ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

- Άτομα με ρεκόρ 100-30-100 για παράδειγμα είναι άπειρα πιο ψηλά από εμένα και οκ καταλαβαίνω ότι τα πολλά ματς φέρνουν και πολλούς βαθμούς αλλά όχι και η ποσότητα των ματς να μετράει πιο πολύ από το win ratio. Ποιος σκατά το σκέφτηκε αυτό.

Ελπίζω του χρόνου επιτέλους να βάλουν ένα σοβαρό competitive/ranked mode που θα έχει λίγο παραπάνω βάθος από το spam games. Αν έχουν όρεξη μπορούν να χρησιμοποιήσουν άπειρες ιδέες από moba games όπως rewards για να ξεκλειδώνεις ομάδες, kits κτλ. και παρόλο που λογικά το FUT είναι αυτό που τους ενδιαφέρει, θα μπορούσαν να εφαρμόσουν τους ίδιους κανόνες και εκεί οπότε χαμένοι δε βγαίνουν κάπως.

Δημοσ.

Elo system είναι και εδώ απλά παίρνεις περισσότερους βαθμούς αν κερδίσεις κάποιον πολύ απο πάνω σου λιγότερους αν κερδίσεις κάποιον λίγο πάνω σου και παει λέγοντας για τους απο κάτω σου. Για αυτό ίσως εσύ πήρες πολλούς στον τελευταίο αγώνα ίσως να κέρδισες κάποιον πολύ πάνω απο εσένα. 

Επίσης να διευκρινίσω το λάθος που κάνουν πολύ η κατάταξη σου για το πόσο καλός είσαι είναι στο TOP 100 όχι στο seasons. Δηλαδή αφού μπείς στο Leaderboards βάλε πάνω αριστερά TOP 100. Το seasons που λέει έχει κριτήριο τον αριθμό στα ματς τα πόσα πρωταθλήματα/κύπελα έχεις πάρει και ποιά.

Δημοσ.

Ναι Παντελή αλλά είναι "μούφα elo system". Προμοτάρει την κατάκτηση πρωταθλημάτων και κυπέλων που είναι μια random παπαριά αντί για το win-ratio που έχει πραγματική αξία. 

Μπορείς να κάνει 14 νίκες σερί και να μη πάρεις για παράδειγμα πρωτάθλημα στο div 1.

Τώρα πάλι θα δώ και αυτό το ranking system που λές για TOP 100 μήπως κοιτούσα μπούρδες αλλά το seasons ranking για την ώρα είναι ένας no-life μετρητής που δείχνει ποιος έπαιξε τα περισσότερα.

Γενικά έχω παράπονα από το competitive. Παράδειγμα δε σου δείχνει τα στατιστικά έστω μετά το ματς με ποιον έπαιξες τι win-ratio είχε. Το ranking το σοβαρό αν ισχύει αυτό που λες το έχουν κάπου κρυμμένο κτλ κτλ. 

Δημοσ.

Ναι Παντελή αλλά είναι "μούφα elo system". Προμοτάρει την κατάκτηση πρωταθλημάτων και κυπέλων που είναι μια random παπαριά αντί για το win-ratio που έχει πραγματική αξία. 

Μπορείς να κάνει 14 νίκες σερί και να μη πάρεις για παράδειγμα πρωτάθλημα στο div 1.

Τώρα πάλι θα δώ και αυτό το ranking system που λές για TOP 100 μήπως κοιτούσα μπούρδες αλλά το seasons ranking για την ώρα είναι ένας no-life μετρητής που δείχνει ποιος έπαιξε τα περισσότερα.

Γενικά έχω παράπονα από το competitive. Παράδειγμα δε σου δείχνει τα στατιστικά έστω μετά το ματς με ποιον έπαιξες τι win-ratio είχε. Το ranking το σοβαρό αν ισχύει αυτό που λες το έχουν κάπου κρυμμένο κτλ κτλ. 

Αν κάνεις 14 σερι νίκες και είσαι div 1 θα τη πάρεις αν δεν είσαι οχι δε θα τη πάρεις.

Ισχύει για το seasons το τοπ 100 είναι το θέμα. Να ξέρεις πολλά έχει κρυμμένα που δίνει πλεονέκτημα σε κάποιον. Πχ αν κάποιος παίζει manual και δε βάζει να παίξει με αντιπάλους manual αλλα με any αν κερδίσει του δίνει πολύ παρα πάνω βαθμούς απο σένα που θα παίξεις με assisted. Για μένα είναι σωστό. Τα στατιστικά μπορείς να τα δείς στο seasons menu στο history σου αν πατήσεις έχει τα προηγούμενα ματς αν πατήσεις πάνω στο ματς που θες βγάζει του αντιπάλου τα στατς και το δικο του history. Εγώ ειμαι ικανοποιημένος με αυτό αν και θα έπρεπε να μπορείς να μπείς σε όλων τα προφιλ όποια στιγμή το θές θα το πω σαν ένα browser μέσα στο φιφα αλλα μόνο για τα προφιλ.

Υπάρχει ωστόσο το προφιλ σου online αν και είναι πεσμένο αυτή τη στιγμή το σαιτ. Και εμένα ενα παιδί απο δώ μου το βρήκε φέτος γιατί δε το βρισκα με τίποτα. 

https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/stats/Prospa777/fifa16-pc/fifaSeasons

έχει τα πάντα νομίζω και αλλάζοντας στο λινκ απο prospa777 σε Padelis7GR πχ θα σου βγάλει το δικό μου κ.ο.κ.

Δημοσ.

...κλαση μεγαλου παιχτου! (δεν το λεω ειρωνικα) επαιξα φιλικο ονλαιν κοντρα στην ρεαλ με Leicester και το τρελο αυτο αγορι εκανε φοβερο παιχνιδι (και οχι μονο σε ενα ματς).

post-342864-0-28203100-1449100126_thumb.jpg

Δημοσ.

Exω γραψει κατα καιρους διαφορα (παντα μεσα απο παρατηρησεις) περι χαντικαπ, λεβελ κλπ κλπ 

Οκ εχω κουρασει καποιους φιλους...

Ας γραψω και κατι διαφορετικο.

Αποψε επαιξα ενα (μονο) ματς UT. Η ομαδα μου (ομαδιτσα) 4 αστερια.

Πεφτω σε εναν που ειχε ομαδα με 4μισι αστερια και καλυτερα παιχτακια. Ειχε πχ τον Ζερβινιο θυμαμαι.

4 3 3 αυτος, 5 2 1 2 εγω.

Στην αρχη εκανε απανωτα 2 pause (το 2ο ακριβως πριν το 1ο γκολ που πετυχε) στο καπακι εκανε αλλο ενα pause (3ο).

Τι διαολο λεω, με σνομπαρει ωστε να κανω quit.

Aμ δε. Συνεχιζω να παιζω τρωω κι αλλο παστελι. 2-0

Παρατηρησα οτι ειχε λιγο καλυτερο χειρισμο απο μενα και τα γκολ που πετυχε ηταν υστερα απο ατομικες ενεργειες (περισσοτερο).

Στην πρωτη ευκαιρια (αχαστο) που εκανα το παιχνιδι ΔΕΝ μου το εδωσε. Α καλα λεω...νταξ....

Καπου στο ημιχρονο μειωσα και στο 75 εκανα το 2-2. Στο 80' κανω το 2-3 και στην σεντρα ο τυπος μου δινει την μπαλα....περιεργο?

Τα γκολ μου ολα υστερα απο πασιννκ γκειμ + εβγαλα και μια ωραια τσιπ λομπα πασα στο 3ο γκολ.

Γιατι τα γραφω ολα αυτα ομως...λοιπον ΔΕΝ εκανα καμια αλλαγη (δεν ειχα αλλωστε, στον παγκο ΜΟΝΟ μπρονζε παιχτακια), ΔΕΝ αλλαξα συστημα (και καλα για να γυρισει το χαντικαπ), ΔΕΝ εβαλα καποιο custom tactic (balance επαιζα).

Το μονο που ειχα κανει πριν αρχισει ο αγωνας ηταν να δωσω οδηγιες στους παιχτες μου.

Να κατι τετοια συμβαινουν επισης στο γαμωπαιχνιδο και σε μπερδευει, εκει που νομιζεις οτι εχεις καταληξει καπου .....

Αμ δε.

Χαος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...