Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να φανταστώ ότι το αυτονόητο (να επιτρέπονται παύσεις μόνο κατά στις περιπτώσεις που λες) δεν έχει περάσει καν από το μυαλό των "επιστημόνων" της ΕΑ. Σου λέει βάλε εκεί να κάνει ο άλλος παύσεις όποτε του κ**λώσει, να σπάει τα @@ του κοσμάκη.

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατσε να πιασω δουλεια στην ΕΑ και θα σας δειξω εγω! θα δειτε τι θα παθετε (Χλαπατσας)! Παυσεις ΓΙΟΚ!!!

ουτε καν ημιχρονο! χαχαχαχα  :-D  :mrgreen: σερι 90 λεπτα! ουτως η αλλως αλλαγες δεν κανετε οι περισσοτεροι !!! :mrgreen:  :D

Δημοσ.

Μα οι τύποι είναι ΤΟΣΟ στόκοι που δεν σε αφήνουν να κάνεις αλλαγές (συστήματα, επίπεδο άμυνας/επίθεσης) όταν ο αντίπαλος ετοιμάζεται να εκτελέσει στημένο. Που είναι η πιο λογική φάση να κάνεις αλλαγές, αφού δεν χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος στις κινήσεις του αντιπάλου. Τέλος πάντων, ας διορθώσουν όλες τις χαζομάρες της ΑΙ γιατί έχω βαρεθεί να τρώω γκολ επειδή τρακάρουν οι αμυντικοί μου και βλέπουμε. Επίσης δεν θα με χάλαγε αν καταλάβαινε το παιχνίδι πότε να δίνει πλεονέκτημα και πότε να σφυρίζει ο διαιτητής τη λήξη ημιχρόνου/παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές, πάντως, η επίθεση παραμένει αδικαιολόγητα OP σε σχέση με την άμυνα, ενώ κατά βάση η δυσκολία του παιχνιδιού επηρεάζεται περισσότερο από το scripting παρά από το skill του αντιπάλου. Όπως είπαμε, φέτος μπορείς να "νικήσεις και το FIFA" πιο συχνά από ό,τι στο παρελθόν, αλλά και πάλι μου τη σπάει να ανεβαίνω μέχρι την Div 2 με τα τσαρούχια και μετά να ξαναπέφτω στην Div 3 με τις κλωτσιές, παίζοντας και στις δύο περιπτώσεις με αντιπάλους ίδιας δυναμικότητας. Α, και επίσης, κάντε επιτέλους τον Νόιερ να μπορεί να φάει γκολ. Ρίχνω τεσσάρες και πεντάρες στην Μπάρτσα και στη Ρεάλ με 10 ευκαιρίες και φέρνω λευκή ισοπαλία με την Μπάγερν με 20.

Δημοσ.

Παιδιά θέλω μια μικρή βοήθεια..

Λοιπόν στο FIFA 16 PC όταν βάλω το frame Rate στο No limits το παιχνίδι ψιλό λαγκάρει..έτσι μ φαίνεται...Έγινε κάτι με το update???

Δημοσ.

Στα ονλαιν φιλικα πως καταλαβαινουμε οτι ο αντιπαλος παιζει legacy ενω εμεις παιζουμε τακτικαλ? υπαρχει καποιος τροπος να το ελεγξουμε? 

νομιζω σε ολα τα παιχνιδια ονλινε παιζουν tactical ειτε θελουν ειτε οχι..εκτος αυτου νομιζω φαινεται γιατι μαρκαρει σαν τηλεκατευθυνομενη ρουκετα κυνηγοντας τον αντιπαλο.

Δημοσ.

Τα φιλικά είναι ειδικά περίπτωση γιατί εκεί (νομίζω) επιτρέπεται ακόμα το legacy defending. Στα υπόλοιπα που λες, το tactical είναι η μοναδική επιλογή που επιτρέπεται από το παιχνίδι. Μια μέρα θα αφαιρέσουν εντελώς το legacy και θα ησυχάσουμε. Αμήν και για τα assisted controls...

Δημοσ.

ρε γκαις το ερωτημα μου ηταν σαφες!  :-D

1ον παιζω φιλικο ονλαιν διοτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μαζευομαστε καθε μερα στο σπιτι

2ον στα φιλικα μπορεις να παιξεις οτι αμυνα θελεις.

3ον εγω παιζω τακτικαλ και ο αλλος αρνειται οτι παιζει λεγκασι (παιρνω ορκο οτι παιζει λεγκασι) και οδυρεται οτι παιζει κι αυτος τακτικαλ (γι αυτο και η ερωτηση) 

Βασικα δεν με νοιαζει, ας παιζει οτι θελει εφοσον το επιτρεπει το mode απλα δεν μπορω τις μπαρουφες

Δημοσ.

Ανέβηκα τρένο χθες στην Div. 2 με Ρεάλ και ρεκόρ 7-0-0. Ξεκίνησα γερά τη σεζόν στην Div. 1 με δύο νίκες κόντρα σε Μπάγιερν και Μπάρτσα, αλλά στον τρίτο αγώνα επίσης με Μπάγιερν έχασα χάρη σε αυτό το φαντασμαγορικό γκολ. Ουαί τοις ηττημένοις...

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον ήταν επειδή ο Navas έπιασε την μπάλα με το λάθος χέρι.

Τι σου κάνουν το λάθος χέρι και το λάθος πόδι στο Fifa...

Δημοσ.

Ανέβηκα τρένο χθες στην Div. 2 με Ρεάλ και ρεκόρ 7-0-0. Ξεκίνησα γερά τη σεζόν στην Div. 1 με δύο νίκες κόντρα σε Μπάγιερν και Μπάρτσα, αλλά στον τρίτο αγώνα επίσης με Μπάγιερν έχασα χάρη σε αυτό το φαντασμαγορικό γκολ. Ουαί τοις ηττημένοις...

με τι πρόγραμμα έκανες capture και έχεις τόσο ομαλα καρέ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...