ektelion Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ρε ektelion οντως ο papus ειναι αδερφος σου; ναι εγω ημουν ειχαμε φτασει και ψηλα και με πολυ καλες νικες/ηττες μεσα στη 50αδα μπορει. Ειχαμε τρομερη χημεια. Μεχρι κ στους πανηγυρισμους βρισκαμε ο ενας το παιχτη που χειριζοταν ο αλλος και πανηγυριζαμε αγκαλιαστα και ολα αυτα χωρις επικοινωνια σκαιπ η οτιδηποτε. Αν παω στο θεμα του φιφα 14 ισως βρω που τα γραφα που και που. Γιατι δε παιζει πλεον; Ο Cartman επειδη γνωριστικα και απο κοντα με το παιδι λογω διαφορων συγκοιριων και τελικα καταληξαμε φιλαρακια (του εστησα και το νεο του πισι περισυ) . Ειναι στρατο φετος το εχει αγορασει το 16 και παιζει μονο στις αδειες του. Καο για μενα ισως ο καλυτερος που εχω παιξει σε ολη μου τη πορεια του φιφα. Κατι πρωτους στο 12 13 14 τους εκανε πλακα. Στα μεταξυ μας με το παναγιωτη (Cartman) στα 10 θα επαιρνα 3 με 4. Ektelion στα του φιφα παιξε με 4μιση αστερια εχει και εκει ποικιλια αντιπαλων. Everton, leverkusen, tothenam, bilbao, inter, roma, fiorentina, atletico, borussia, και καμια φορα σου πεταει και 5αστερες αλλα εκει ταυλωνεις περισσοτερο και τελικα κερδιζεις. Δυστυχώς, το PC του δεν σηκώνει πια το FIFA, οπότε το γύρισε αναγκαστικά στο προ...Θνξ για το τιπ!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 O Blue Panther περπατά στο δάσος και ρωτά.9 πρωταθληματα είναι πολλά? Απολύομαι λεμε! Μόλις πήρα το ένατο πρωτάθλημα 1ης Division στα Online Seasons!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τα εκτυπωσα και τα έκανα αφίσες και τα βαλα στον τοιχο μου ...χεχεχε
padelis71992 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δειτε εδω τι μου έτυχε χθές δε ξέρω πως τι και γιατί του ήρθε αυτό του τέρμα αλλα το κανε.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μα ευχαριστως θα επαιρνα παναθηναικο πχ αλλά δεν μου βρίσκει αντιπαλο έτσι κάνει 20 λεπτά να πετυχει αντιπαλο κι αμα βρει.Γι αυτο παίρνω bayern k real
GIOVINCO Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ειμαι division 5 στο UT και 7 στο seasons κυριως λογω ελειψης χρονου σας λεω το επιπεδο μου γιατι σημερα μου ετυχε το εξης. εχω ατλετικο, μου τυχαινει αντιπαλος μπαρτσα. Μου κανει σχετικα νωρις το 1-0 με πεναλντι και μετα εδινε τη μπαλα σε εναν αμυντικο του και δεν μπορουσα να του την παρω με τιποτα. Τελικα του κανω τακλιν, απ ευθειας κοκκινη. Ξανα τα ιδια, στους αμυντικους η μπαλα και απλα να την κραταει και να με δουλευει. Ειναι τσιτ ή κατι δεν ξερω? Τελικα τα παιρνω, καθομαι ακινητος, ανεβαινει, του την κλεβω, κανω 1-1, αφηνει τα π...κια, ξαναβγαινει μπροστα και τελικα κραταω παρολο που επαιζα με 10 το 1-1 μεχρι τελους.
Sazerac Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 κατί που μου συμβαίνει αρκετά τελευταία, είναι στα πρώτα λεπτά του ματς, πιθανώς και μετά από μία πάσα, να κάνει disconnect και να μας πετάει και να μην καταλογίζει το σκορ. Στην αρχή πίστευα ότι μπορεί να ήταν κάποιου είδους τσιτ γιατί πολλοί είχαν bronze ομάδα σε παιχνίδια που συνέβαινε, αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι κερδίζουν με αυτό. Τώρα από την άλλη, αυτό έγινε πάλι με έναν τυπά που κέρδιζε, οπότε γιατί να τσιτάρει;
panoskatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 κατί που μου συμβαίνει αρκετά τελευταία, είναι στα πρώτα λεπτά του ματς, πιθανώς και μετά από μία πάσα, να κάνει disconnect και να μας πετάει και να μην καταλογίζει το σκορ. Στην αρχή πίστευα ότι μπορεί να ήταν κάποιου είδους τσιτ γιατί πολλοί είχαν bronze ομάδα σε παιχνίδια που συνέβαινε, αλλά δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι κερδίζουν με αυτό. Τώρα από την άλλη, αυτό έγινε πάλι με έναν τυπά που κέρδιζε, οπότε γιατί να τσιτάρει; Επίτηδες το κάνουν φίλε μου, κερδίζουν από όσο ξέρω τα coin ,δεν τους μετράει το παιχνίδι και συνήθως το κάνουν με bronze παίχτες για οικονομία στα συμβόλαια, μόνο τα συμβόλαια μετραει με αυτό που κάνουν. Δεν γνωρίζω τον τρόπο που το κάνουν ή αν λειτουργεί παράλληλα με κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Platini_Athens Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Λειτουργει οπως στο φιφα 15.Υπαρχει προγραμμα (για πισι σιγουρα για κονσολες δεν γνωριζω, λογικα κατι αντιστοιχο θα συμβαινει και εκει). Με τις ευλογιες της ΕΑ αφου εκει περα βγαζουν λεφτα. Η κοροιδια συνεχιζεται . Ολοι αυτοι οι gamers (+ oι youtubers) κανουν μπιζνες, βγαζουν λεφτα, δεν παιζουν. Η ΕΑ ενω εχει φτιαξει κατι καλο το ....μπιπ....με τα φιφα ποιντς καθως και με τις μπιζνες των κοινς στα διαφορα sites. Βγαζω κοινς, πουλαω κοινς, βγαζω euro, αγοραζω φιφα ποιντς απο την ΕΑ, ενισχυω το account μου. Eτσι ομως εχει χαλασει ενα ολοκληρο ονλαιν. 1
Platini_Athens Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Να προσθεσω και κατι ακομα στο παραπανω ποστ μου, κατι που βρηκα στο futhead ψαχνοντας για την σημασια αυτων των ΜΠΙΠ φιφα ποντων. A huge part of EA profit is made thanks to FIFA Points sales. Αρα, χωρις να εχω αγορασει ΠΟΤΕ (περα απο το game απο το 2011 και μετα) η λογικη μου λεει οτι εκει κρυβεται η εξηγηση για ΟΛΑ τα κουλα που μου εχουν συμβει ονλαιν (παντα στο ονλαιν αναφερομαι, οφλαιν δεν παιζω ποτε και ως κουλα δεν αναφερομαι μονο στις ηττες μου αλλα και σε νικες μου) αφου η θεωρια μου εχει να κανει τελικα με το account του καθε gamer οπου το παιχνιδι σε ανταμοιβει ΟΣΟ παιζεις. fifa points>fifa coins>nothing at all χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορεις να κερδισεις κι ολας εαν εισαι παιχτικα ανωτερος, θα σου σπασουν λιγο τα νευρα βεβαια με την προστασια που θα παρεχει στον αντιπαλο το παιχνιδι. Ετσι ομως, online, οι αγωνες ΔΕΝ ειναι δικαιοι. Ετσι εξηγειται και το ΧΑΝΤΙΚΑΠ για το οποιο γινεται συζητηση καθε φορα. Τεσπα. Παιζει πολυ, συντομα, να κανουμε ενα μικρο πειραμα αγοραζοντας φιφα ποιντς ετσι για την επαληθευση της θεωριας μας. Προσεχως λοιπον (εαν και εφοσον, θα παιξει σιγουρα βιντεακι). υγ Σε γνωστο Ελληνικο φορουμ φαγαμε ΒΑΝ λογω αυτων των αποψεων μας . Πεσαμε σε κομπλεξικους αντμιν βλεπετε. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2016 από Platini_Athens
jim777 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πιστεύω είναι δάχτυλος Μαρινάκη. ΥΓ. Νορμάλ θα τους χαρακτήριζα. 2
Platini_Athens Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εννοειται οτι ο Μαρινακης φταιει για ΟΛΑ! υγ .... προφανως εχεις παρει κι εσυ φιφα ποιντς και δεν το παραδεχεσαι (οπως κι εκεινοι...και ΟΛΟΣ ο κοσμος σχεδον που ασχολειται με το φιφα, δλδ παιδακια που θελουν να κερδιζουν και να χαιρονται και μεγαλα ''παιδακια'' που βγαζουν money=oι καλυτεροι πελατες δλδ της ΕΑ) . Δεν ειναι αυτο το θεμα μας ομως, τι κανουν οι αλλοι (μαλιστα καλα κανουν ΑΝ ειναι στημενο ετσι το GAME). Αυτο το ΑΝ ειναι το θεμα μας Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2016 από Platini_Athens
panoskatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τον τελευταιο καιρό το 75% παίζουν με μια τακτική πολύ σπαστική και φυσικά οφείλεται στην βλακεία που εχει κάνει η ΕΑ με το παιχνίδι. Ξεκινάνε με σέντρα απο τον τερματοφύλακα με ultra attack και καταλήγουν με park the bus ! Αυτο πως το κάνουν ? αλλάζουν την ρυθμιση κάθε φορά ? Πραγματικά είναι πολύ σπαστικό και η μ@λ@κια της EA είναι οτι αλλάζοντας την θέση της δικής σου ομάδας επηρεάζει την αντιπαλη ομάδα , τις θέσης των παικτών. Εχει καταντήσει αηδία το on line !
ektelion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλά, το ότι παίζει handicap είναι αναμφίβολο, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι τυφλός για να μη βλέπεις την αδικαιολόγητη διαφορά της απόδοσης των παικτών σου από τον ένα αγώνα στον άλλο. Η θεωρία σου με τα FIFA points είναι ό,τι πιο plausible έχω ακούσει από όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν για το φαινόμενο αυτό, ειδικά αφού μιλάμε τη γνωστή φραγκοφόνισσα ΕΑ. Έχει, όμως, δύο προβλήματα: Πρώτον, είναι δύσκολο να το αποδείξεις στατιστικά. Θα είναι ενδιαφέρον το πείραμα με τα FIFA Points που αναφέρεις, αλλά και να πετύχει θα συνιστά ένδειξη και όχι απόδειξη. Δεύτερον, δεν εξηγεί τα σερί νικών/ηττών που παρατηρώ εγώ. Π.χ. σχετικά πρόσφατα είχα ένα σερί εννιά νικών, το οποίο ακολουθήθηκε από ένα σερί δέκα ηττών περίπου. Στατιστική ανωμαλία, αλλά πέραν αυτού δεν θα ήταν τρομερή σύμπτωση να είχα πέσει σε δέκα άτομα τα οποία δεν έχουν αγοράσει FIFA points και μετά σε άλλα δέκα που είχαν αγοράσει; Εν κατακλείδι είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που "μοιράζει" handicap/boost, αλλά ακόμη δεν είμαι πεπεισμένος για τα κριτήρια. Αυτή τη στιγμή παίζει από την απλά κακή (κάκιστη) εφαρμογή του momentum, μέχρι τα FIFA points που αναφέρει ο Πλατινί. Προσωπικά, έχω ξενερώσει με το παιχνίδι παρότι γουστάρω τσίτα το gameplay του. Ακόμη κι αν αγνοήσω τον παράγοντα Seasons και "δω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά" που λένε και όλοι οι προπονητές, και πάλι ξενερώνω όταν χάνω επειδή δεν μπορώ να σταυρώσω κόντρα (όταν κερδίζω έτσι δεν έχω πρόβλημα βέβαια, χαχα). Για το handicap σιγουρεύτηκα όταν άρχισα να κόβω την γκρίνια και να προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Έβλεπα να κάνουν κάτι απίστευτα ορισμένοι αντίπαλοι, έψαχνα εκεί στο youtube, στα fora για να δω τι κάνω λάθος, μέχρι που σε κάποια στιγμή μου έδωσε κάτι σερί boosts κι άρχισαν οι παίκτες μου να κάνουν αυτόματα αυτά που πάλευα να κάνω με skill. Ξενέρωσα από τη ζωή μου λέμε. Τι να κάνουμε, δυστυχώς το παιχνίδι είναι πολύ noob/πιτσιρίκι friendly. Κρίμα που χύνει έτσι την καρδάρα με το γάλα η ΕΑ, αλλά αφού γεμίζει έτσι τα σεντούκια της, δεν έχει λόγο να αλλάξει λογική. Το FUT είναι η κατάρα του FIFA πάντως για εμένα, ακόμη κι αν δεν ισχύει αυτό με τα points. 2
panoskatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αυτό με τα FIFA points που λέτε δεν ισχύει. Πέρυσι αγόρασα κατά λάθος FIFA points αντί για το παιχνίδι από CD keys e-shop (εκεί που θα αγόραζα το παιχνίδι στην χαμηλότερη τιμή μου βγήκε πολύ πιο ακριβό ) Αφού λοιπόν αγόρασα και το παιχνίδι χρησιμοποίησα και αναγκαστικά και τα FIFA points . Δεν παρατήρησα κάποια παράγκα σε νίκες - ήττες!! Στο 16 είναι μπάχαλο τα πράγματα και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Θα μου απαντήσει κανείς και σε αυτό που ρωτάω πιο πάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα