Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθω οτι τρολαρω (οπως στο αλλο φορουμ απο τον αντμιν) εννοειται οτι μου αρεσει το gameplay του φιφα με ολα τα (-) που εχει σαν ποδοσφαιρακι.

Εχω ξαναγραψει οτι το παιχνιδι ειναι χαοτικο.

ΣΙΓΟΥΡΑ ευνοει τους καλυτερους πελατες (οσοι τα σκανε) και ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ πολλες ωρες (account)  (εκει αποδιδω και τα σερι νικων/ηττων που παρατηρει ο φιλος Εκτελιον αλλα και σε μενα εχουν τυχει παρομοια ανεβοκατεβασματα καθως και σε πολλους αλλους παιχτες αφου τα εχουν γραψει κατα καιρους στα διαφορα φορουμ).

Τελος, εντελως ΑΛΛΟ mode το offline και αλλο το online αφου τα στατς ΔΕΝ εφαρμοζονται σωστα (κι ο λογος παντα κατα τη θεωρια μας ειναι ο παραπανω)

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσε και σε μένα τι έτυχε.

Μια φωτοβολίδα ξόφαλτση πέρασε δίπλα από έναν αντίπαλο λίγο πριν αρχίσει το ματς μες το καμίνι μου και 0-3 και disconnect. 

Στο καπάκι επόμενο ματς τον έχω τον άλλο στην πίεση ενώ χάνω 1-0, τρώει έναν αναπτήρα ο δικός μου και τίποτα. Συνεχίστηκε το ματς κανονικά.

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά η ΕΑ. Ποιος ξέρει πόσα coins τους έχει δώσει ο άλλος, ή πόσες ώρες παίζει ή τι χρώμα βρακί φοράει.

Έχω ακούσει ότι αν δεν αλλάξεις βρακί για 4 μέρες κάνει κάτι τέτοια η ΕΑ. Μια φορά ήμουν άπλυτος και κάτι καθαρά παιδάκια τα ξέσκιζα. Αφού με ένα φιλαράκι που παίζουμε online έχουμε βάλει κάμερες ο ένας στο μπάνιο του άλλου όχι επειδή είμαστε τίποτα ανώμαλοι απλά για να παίζουμε με την ίδια ποσότητα βρώμας πάνω μας και να μην αδικείται κανείς. Κάνε ένα πείραμα και γι'αυτό platini και πες αν παρατηρείς και σύ το ίδιο.

• Like 2
Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθω οτι τρολαρω (οπως στο αλλο φορουμ απο τον αντμιν) εννοειται οτι μου αρεσει το gameplay του φιφα με ολα τα (-) που εχει σαν ποδοσφαιρακι.

Εχω ξαναγραψει οτι το παιχνιδι ειναι χαοτικο.

ΣΙΓΟΥΡΑ ευνοει τους καλυτερους πελατες (οσοι τα σκανε) και ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ πολλες ωρες (account)  (εκει αποδιδω και τα σερι νικων/ηττων που παρατηρει ο φιλος Εκτελιον αλλα και σε μενα εχουν τυχει παρομοια ανεβοκατεβασματα καθως και σε πολλους αλλους παιχτες αφου τα εχουν γραψει κατα καιρους στα διαφορα φορουμ).

Τελος, εντελως ΑΛΛΟ mode το offline και αλλο το online αφου τα στατς ΔΕΝ εφαρμοζονται σωστα (κι ο λογος παντα κατα τη θεωρια μας ειναι ο παραπανω)

Platini ακυρη η θεωρία σου απο πλευράς μου. Παίζω πολύ λίγο η πολύ λιγότερο απο άλλες χρονιές φέτος και αν παίξω σοβαρά δε θα χάσω. Παίζω με λιβερπουλ και κερδιζω city, real, pari, barca. Θα χάσω όταν ο άλλος είναι καλός. Και όχι επειδή έχει παίξει περισσότερο, πρόσφατα έχασα απο εναν με 50 κοντά νίκες και 6 ήττες. Απλά ήταν καλύτερος, τέλος, το δέχτηκα έκανα και χαβαλέ με τρίπλες στο 88+ αφού ήδη είχα χάσει και το διασκέδαζα. 

Α επίσης δε ξέρω εσύ τι με θεωρείς και τι όχι δεν τα έχω ακουμπήσει ΠΟΤΕ στην ea παρα μόνο στην αγορά των games και δε νομίζω να χάνω η να κερδίζω εξαιτίας αυτου (αυτο σε περιπτωση που μου πεις οτι εχω παρει και εγω coins). Απο εκεί και πέρα το να στηρίζεις σε "πιστεύω" δικά σου οτι o jim έχει αγοράσει coins επειδή διαφωνεί μαζί σου κάθε άλλο παρα επιχείρημα είναι. 

Δημοσ.

Παντελη σεβομαι οτι διαφωνεις με τη θεωρια μας και τη βγαζεις ακυρη.

Προσωπικα δεν εχω δει καποιο επιχειρημα (οχι απο σενα μονο γενικα μιλαω) 

Να εισαι σιγουρος οτι μολις διαπιστωσω οτι δεν ισχυει απολυτως τπτ απ οσα εχω γραψει θα βγω 100% και θα γραψω κατι.

Επισης δεν χρειαζεται να απολογειται καποιος ορ να κανει δηλωση αν εχει ή οχι αγορασει φιφα ποιντς.

Κι εγω πχ που λεω οτι δεν εχω αγορασει ποτε θα μπορουσα να μην λεω την αληθεια, σωστα? 

Βεβαια εαν ειχα αγορασει και ισχυε η θεωρια μου οντως ποιος ο λογος να γραφω οτι γραφω...εκτος εαν ηθελα να μαθευτει η αληθεια για το ονλαιν μερος (που θελω δλδ) .

Τεσπα ειπα αυτο που ηθελα με αφορμη το ποστ του Sazerac πιο πανω. Δεν θελω να κουραζω το φορουμ ουτε να το παιρνετε προσωπικα καποιοι.

Συνεβη πριν απο λιγο (το χουμε ριξει στο co op τελευταια, στο πολυ χαλαρο με κουβεντουλα ) 

real vs real 

Χανουμε 3-1. Το γυριζουμε στο 2ο ημιχρονο σε 3-3 (αφου σοβαρευτηκαμε λιγο) και στο 90+ ΜΠΑΜ 4-3!!!!!

Το περιεργο ειναι τα στατιστικα, οτι ναναι? :-D  

http://postimg.org/image/43ng8x6tj/

Θα χάσω όταν ο άλλος είναι καλός. Και όχι επειδή έχει παίξει περισσότερο,

σε περιπτωση που μου πεις οτι εχω παρει και εγω coins

Απο εκεί και πέρα το να στηρίζεις σε "πιστεύω" δικά σου οτι o jim έχει αγοράσει coins επειδή διαφωνεί μαζί σου κάθε άλλο παρα επιχείρημα είναι. 

Δεν θα διαφωνησω ΤΟΣΟ στο 1ο εκτος απο το οτι η θεωρια μας λεει οτι το παιχνιδι θα προστατευσει εκεινον που εχει ισχυροτερο account (ποσο μαλλον εκεινον που εχει αγορασει κι ολας φιφα ποιντς. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ* ΠΑΙΧΤΗΣ εχει περισσοτερες πιθανοτητες να σε κερδισει αφου το παιχνιδι θα τον σπρωξει/προστατευσει=χαντικαπ με το μερος του).

ΔΥΝΑΤΟΣ= αμυντικα και επιθεση να δημιουργησει φασεις για γκολ, σουτ, συνδυασμους, σεντρες κλπ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να σου πω κατι τετοιο, δεν με αφορα ουτε ειναι αντικειμενο της ερευνας μας.

Απο τη στιγμη που κανουμε ''χιουμορ'' πεταγομενοι τοσο γρηγορα  μαλιστα  :-D πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και τις εικασιες της αλλης πλευρας. Ναι ειναι εικασια ομως μετα απο αφορμη και γι αυτο κατεμε αποτελει επιχειρημα αλλα μη δινεις/δινετε σημασια  B)

Δημοσ.

Επιχείρημα σου έδωσα την προσωπική μου εμπειρία. Αλλωστε για προσωπική εμπειρία δε μιλάμε; Επίσης εδώ είμαι να κάνουμε και μαζί τα τεστ  :) . 

Μην ξεχνάς οτι η ψυχολογία παίζει ίσως το μεγαλύτερο ρόλο ΚΑΙ σε αυτό.

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να μαζεψτε λιγο αυτον που κανει χαβαλε με εναν πρεζεμπορα και πλακιτσα με την ομαδα μερος του συστηματος κοκκαλη παγκαλου χριστοφορακου και σια που κατεστρεψαν τη χωρα μας. Εκτος απο οφ τοπικ ειναι κ προκλητικος κ ευκολα μπορει να ξεφυγει η κουβεντα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ότι κακώς ανέφερα ό,τι ανέφερα γιατί άνετα θα μπορούσαμε να γίνουμε κώλος με τις ομάδες.

Αυτό δεν αλλάζει ότι 82 σελίδες διαβάζουμε μπούρδες. Ένα παλικάρι έκανε μια ερώτηση πρίν για κάτι ingame και το γράψαμε στα τέτοια μας και συνεχίσαμε να προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογία γιατί χάνει κάποιος. Γι'αυτό προφανώς έφαγε ban στην άλλη σελίδα. Γιατί κάνει κώλο το topic με μπούρδες απ'το μυαλό του.

Στην ερώτηση που έκανε ο panoskatos. Τα custom sliders υποθέτω είναι αδερφέ. Δε καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς αλλά υποθέτω εννοείς ότι πιέζουν πολύ αλλά παράλληλα έχουν 4 παίκτες καρφωμένους έξω από τη περιοχή τους αυτό γίνεται βάζοντας τα 3 τελευταία sliders στο 20-60-20.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά θα ήταν καλό απλά να παραθέτει ο καθένας την άποψή του με σεβασμό στον συνομιλητή και χωρίς πολλές πολλές ειρωνείες, γιατί η ανωνυμία του διαδικτύου μάς δίνει μερικές φορές την ψευδαίσθηση ότι είμαστε και κολλητάρια ενώ στην πραγματικότητα είμαστε απλά δέκα ξένοι που συζητάμε για ένα βιντεοπαιχνίδι.

Επί της ουσίας τώρα, είναι σίγουρα καλό σημάδι ότι παίκτες με ανώτερο skill όπως οι Jim και Παντελής μπορούν να υπερκεράσουν το όποιο handicap τούς επιβάλει ενίοτε το παιχνίδι. Θα πρέπει όμως κι εσείς να σεβαστείτε ότι για πιο casual ή λιγότερο skilled παίκτες, πολλές φορές το handicap και - κυρίως - η εφαρμογή του μπορεί να είναι από frustrating μέχρι game breaking για τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες.

Πιστεύω ότι πέρα από τις παρατηρήσεις του, ο καθένας έχει και δικαίωμα να εκφράζει τις όποιες θεωρίες του για τα αίτια αυτών, ακόμη κι αν αυτές φαντάζουν συνωμοσιολογικές σε κάποιους. Αρκεί φυσικά να αναγνωρίζει και ο ίδιος ότι εφόσον δεν μπορεί να τις αποδείξει, παραμένουν ακριβώς αυτό - θεωρίες. Κάτι που νομίζω ότι κάνει ο Πλατινί εν προκειμένω, οπότε προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα στον τρόπο που εκφράζει τους προβληματισμούς του.

That said, ό,τι κι αν ισχύει, είτε το Δ.Σ. της ΕΑ αποτελείται από εξωγήινους που χρησιμοποιούν το FIFA για να κάνουν ψυχολογικό πόλεμο στην ανθρωπότητα πριν την εισβολή, είτε απλά απέτυχαν να εφαρμόσουν το handicap, είτε ακόμη πιο απλά είμαστε όλοι οι υπόλοιποι άμπαλοι και πρέπει να μας κάνει σεμινάρια ο Blue Panther, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε το skill μας. Π.χ. εγώ παρατήρησα ότι στο 95% των αγώνων θα έχω μακράν περισσότερες τελικές από τον αντίπαλό μου, ενώ μία στις δύο φορές θα έχω τις υπερδιπλάσιες. Αυτό, όμως, σπάνια αντικατοπτρίζεται στο τελικό σκορ, είτε έχω κερδίσει, είτε έχω χάσει. Συνεπώς προσπάθησα να είμαι πιο υπομονετικός στην ανάπτυξή μου και - κυρίως - στην τελική πάσα, και είδα αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, δυστυχώς ανήκω ακόμη στο στρατόπεδο των frustrated, αφού όπως ανέφερα - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - είμαι ανήμπορος να αντιδράσω όταν τρώω handicap. Καλό θα ήταν να κόψουμε λοιπόν τις αλληλοκατηγορίες και ας αρχίσουμε να ζητάμε/δίνουμε συμβουλές για την ταμπακιέρα.

• Like 2
Δημοσ.

Ektelion κυνηγάμε την ουρά μας γύρω-γύρω. 20 χρόνια κυριολεκτικά παίζω ποδοσφαιράκια και βλέπω τα ίδια πράγματα.

Υπάρχουν ματς όντως που ο αντίπαλος θα είναι τυχερός και θα πάρει τις κόντρες, θα βάλει ένα απίστευτο γκολ, το τέρμα σου θα γίνει Κονστάντζο, το τέρμα του θα γίνει Κατεργιανάκης από το ΟΣΦΠ-Άρης 0-1 και χίλια δυο.

Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν γιατί όλα τα ποδοσφαιράκια έχουν ένα ποσοστό randomness και γι'αυτό είναι και διασκεδαστικά. Αν τα πάντα ήταν προκαθορισμένα και ήξερες πριν σουτάρεις αν θα μπει, πριν πασάρεις που θα πάει η πάσα τότε θα γυρνούσαμε σε εποχές tehkan world cup που ναι μεν ο καλύτερος πάντα κέρδιζε αλλά δε νομίζω ότι αυτό θέλουμε. Όσο προχωράει η τεχνολογία αυξάνονται οι μεταβλητές και αυξάνονται τα πιθανά αποτελέσματα και άρα το randomness.

Αυτό δεν είναι θέμα άποψης. Είναι γεγονός.

Από κει και πέρα επίσης γεγονός είναι ότι σε κάποια ματς είσαι καλύτερος και χάνεις. Και συ και γω και όλοι. Δε διαφωνώ ότι αυτό συμβαίνει. Διαφωνώ στη προσπάθεια να το εξηγήσετε αυτό με περίεργες θεωρίες. Απλά αποδεχτείτε ότι ήσασταν άτυχοι. Ναι είναι απίστευτα frustrating αλλά δεν είναι απλά θέμα τύχης. Και επειδή η τύχη ευνοεί τους δυνατούς ο Παντελής για παράδειγμα "φτιάχνει τη τύχη του" με αποτέλεσμα να επηρρεάζεται λιγότερο.

Δηλαδή όταν έχανα με τον ίδιο τρόπο στο PES 6 για παράδειγμα πριν 10 χρόνια υπήρχε momentum, handicap, fifa points ή τέλος πάντων το ίδιο ακριβώς από την Konami? Όταν έπαιζα nba jam και το δικό μου τρίποντο δεν έμπαινε και του τάδε έμπαινε πριν 20 χρόνια υπήρχε δάκτυλος EA? Το ίδιο στο Virtual Tennis πριν 15 χρόνια όταν το backhand στην ευθεία πήγαινε out ενώ του αντιπάλου μέσα πριν 15 χρόνια.

Αποδεχτείτε το RNG των αθλητικών παιχνιδιών.

• Like 1
Δημοσ.

Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Όπως κι εσύ, έτσι κι εγώ παίζω βιντεοπαιχνίδια και αθλητικά παιχνίδια εδώ και πάνω από 25 χρόνια, με το πρώτο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ να είναι το Link.png Site:

στο spectrum. Αυτό που γίνεται στο FIFA από το '12 και μετά, δεν το έχω ξαναδεί. Επαναλαμβάνω, δεν ενστερνίζομαι τις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά πιστεύω πως απλά δεν διαχειρίστηκαν σωστά τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων και το handicap. Π.χ. μέχρι το '11 μπορούσα άνετα να νικήσω την Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό, αν ήμουν καλύτερος από τον αντίπαλο. Θα μου πεις "κι είναι αυτό φυσιολογικό"; Ακόμη, λοιπόν, κι αν δεν είναι (που κι αυτό χωράει συζήτηση, αλλά ας το αφήσουμε επί του παρόντος), προσωπικά κρίνω παντελώς αποτυχημένη την αποτύπωση αυτής της διαφοράς δυναμικότητας στον αγωνιστικό χώρο γιατί πολύ απλά είναι υπερβολικά αυτοματοποιημένη.

Πέρα, όμως, από τη διαφορά στην υλοποίηση του RNG, διαφωνούμε και σε καθαρά φιλοσοφικό επίπεδο. Δεδομένου ότι εμένα προσωπικά ο όρος "εξομοιωτής ποδοσφαίρου" ή "εξομοιωτής αυτοκινήτου" μόνο γέλιο μου προκαλεί όταν μιλάμε για "ποδοσφαιράκια" και "ραλάκια", θεωρώ ότι η ΕΑ Canada και ο κάθε dev θα έπρεπε να εστιάσει πρώτα στα βασικά και ύστερα να ασχοληθεί με έννοιες όπως "RNG" και "handicap". Φτιάξτε πρώτα την ΑΙ ώστε να μην χάνω τις μισές φορές την μπάλα επειδή έρχται και πέφτει πάνω μου ο συμπαίκτης μου σαν το κριάρι, και μετά συζητάμε τα περί "εξομοίωσης" (τις προάλλες κέρδισα 8-1 έναν καψερό σε 12λεπτο παιχνίδι, αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε τον όρο "εξομοίωση" για ποδοσφαιράκια). Ακόμη και αυτή η ελεεινή εφαρμογή της διαφοράς δυναμικότητας και του handicap θα έβγαζε πολύ λιγότερο μάτι αν η ΑΙ μπορούσε να την υποστηρίξει. Άρα κατευθύνετε/περιορίστε το scripting εκεί που πρέπει - δηλαδή για να καλυφθούν τα κενά της ΑΙ - και αφήστε το στοιχείο της "εξομοίωσης" για αργότερα. Ακόμη δεν έχει βγάλει ούτε καν δοντάκια η Ignite. Επειδή, λοιπόν, παίζω ποδοσφαιράκι και όχι εξομοιωτή ποδοσφαίρου, θέλω όταν είμαι καλύτερος να κερδίζω πάντα, τόσο απλά. Αλλιώς να βάλουμε και διαιτητικά λάθη στο μίγμα, ντου οπαδών, αναπτήρες, στυλό, τσεκούρια, Ορκ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινά δε τη καταλαβαίνω τη λογική σου στο παράδειγμα ΠΑΟ-Ρεαλ. Είτε το δεις σαν εξομοιωτή ποδοσφαίρου (που δεν είναι) ή σαν ποδοσφαιράκι ειναι απόλυτα λογικό να υπάρχει handicap και οι παίκτες της Ρεαλ να είναι πιο εύστοχοι, πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί (κόντρες) πιο πιο πιο....

Το παράλογο θα ήταν να μη συνέβαινε αυτό. Τότε δε θα είχε νόημα να υπάρχουν παίκτες ή ομάδες με τα αντίστοιχα στατιστικά τους. Θα υπήρχαν απλά οι κόκκινοι οι πράσινοι οι κίτρίνοι οι μαύροι και οι μπλε.

Έχω ένα φίλο που είναι αρκετά χειρότερος από μένα. Όταν έρχεται από το σπίτι για να παίξουμε εγώ συνήθως διαλέγω ομάδα πολύ χαμηλής δυναμικότητας και αυτός Ρεαλ-Μπάρτσα-Μπάγερν ακριβώς για να του δώσω ένα handicap και να γίνει παιχνίδι. Και πάλι κερδίζω 3 στα 4 παιχνίδια αν και δεν έχει σημασία. 

Στο seasons ούτως ή άλλως μέσες άκρες παίζεις με ομάδα αντίστοιχης δυναμικότητας.

Συμφωνώ για το ΑΙ και διάφορες μπούρδες της Ignite και ότι παίρνει άπειρες βελτιώσεις. Είναι σε καλό δρόμο πάντως.

Δημοσ.

Θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Από το '12 και μετά, με την εισαγωγή του Seasons, η ΕΑ αποφάσισε να διευρύνει τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων, ώστε να είναι πολύ πιο δύσκολο για κάποιον που παίρνει μια ομάδα 3 - 3,5 αστεριών να κερδίσει μια πεντάστερη ομάδα. Άλλωστε πλέον με το Seasons ένα τέτοιο match κατέστη αδύνατο, αφού το βασικότερο κριτήριο του matchmaking είναι να είναι ίδιας δυναμικότητας οι ομάδες. Η διεύρυνση αυτή, όμως, έγινε ούτως ή άλλως. Όπως τόσες και τόσες καινοτομίες που εισήγαγε η ΕΑ (first touch, 360 dribbling, impact engine κλπ), η υλοποίηση αυτής της διαφοράς δυναμικότητας πρέπει να περάσει τις παιδικές ασθένειές της προκειμένου να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Για εμένα, όπως προανέφερα, το πρόβλημα είναι η υπερβολική αυτοματοποίηση. Θα σου εξηγήσω τι εννοώ με ένα παράδειγμα:

Έστω ότι παίζω Ρεάλ - ΠΑΟ και προσπαθώ να ντριπλάρω τον Νάνο με τον Ρονάλντο.

- Στην περίπτωση του FIFA 11, ο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος, με πιο κοφτή ντρίπλα και γενικά είναι πιο ευκίνητος. Και πάλι, όμως, δεν μπορώ να περάσω μέσα από τον Νάνο. Θα πρέπει να συνδυάσω το skill μου με τα πλεονεκτήματα του Ρονάλντο έναντι του αντιπάλου του προκειμένου να του δώσω τη σακούλα να μαζέψει χόρτα.

- Από το '12 και μετά: "Είσαι άμπαλος; Δεν πειράζει αγόρι μου, κάνε γιούργια εσύ και λίγο που θα σκοντάψει ο Νάνο, λίγο που θα κερδίσεις την κόντρα, θα τον περάσεις τελικά".

Ναι, λοιπόν, η ΕΑ κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση σε πολλά πράγματα και έχει εισαγάγει τρομερές καινοτομίες στο παιχνίδι (ακόμη κι αν πολλές από αυτές τις εισήγαγε ενώ ήταν ακόμη σε beta φάση ουσιαστικά, μη σου πω και σε pre-alpha). Αλλά για να παραφράσω το διάσημο απόφθεγμα του Dirty Harry, "An AI's got to know its limitations". Δεν μπορείς να πηδάς αναπτυξιακά εμπόδια επειδή θες με το έτσι θέλω να κάνεις εξομοίωση, τόσο απλά.

Τα παραπάνω για όσους αρέσκονται να διυλίζουν τον κώνωπα, όπως εμείς :-) Το bottom line είναι ότι αν δεν ήταν τόσο fun το ποδοσφαιράκι, δεν θα ήταν και τόσο frustrating. Το ότι παθιαζόμαστε δείχνει ότι κάτι κάνει σωστά η ΕΑ και ότι η συνισταμένη κρίνεται θετική.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογία γιατί χάνει κάποιος. Γι'αυτό προφανώς έφαγε ban στην άλλη σελίδα. Γιατί κάνει κώλο το topic με μπούρδες απ'το μυαλό του.

Προφανως αυτο παει σε μενα.

1ο ΑΚΥΡΟ Προφανως δεν εχεις καταλαβει τι λεω ΑΦΟΥ η θεωρια μου δεν εχει να κανει ΜΟΝΟ με ηττες αλλα και ΝΙΚΕΣ (δικες μου εννοειται) και παρολο που δεν εχεις καταλαβει μπαινεις στον κοπο να σχολιασεις... μπουρδες! Γιατι δεν τις προσπερνας αληθεια?

2ο ΑΚΥΡΟ Επισης δεν εχω κανει κωλο οπως λες κανενα τοπικ (ειμαι ευγενης και οχι ΤΡΟΛ) και το 48αρο ΒΑΝ δεν το φαγα στο τοπικ ακριβως αλλα σε ενα live chat που εχει (μου μιλησε ασχημα ο αντμιν και απαντησα) οποτε ΠΑΛΙ ΔΕΝ ξερεις σε τι πραγμα αναφερεσαι. Σε πειραξε μαλλον κατι πολυ για να εκφραστεις για αλλη μια φορα με την ευγενεια που σε διακρινει  :-D

Σορρυ για το οφτοπικ απλα ο φιλος δεν εχει τι να πει και πεταει λασπη, δημιουργει εντυπωσεις. 

υγ για την ιστορια απαντησα στο ποστ του Sazerac, απλα ανεπτυξα λιγο την σκεψη μου αργοτερα και σε 2ο ποστ. 

Επεξ/σία από Platini_Athens

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...