Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε 3 μιση μηνες μείνανε για το FIFA 17

Στο FIFA 16:

6ος στην κατάταξη στον πλανήτη είμαι αυτην την στιγμή

1ος καλύτερος Έλληνας στον πλανήτη.

55 πρωταθληματα Division 1 Online έχω

Αναρωτιέμαι τι θέση και πόσα πρωταθληματα θα πάρω και στο 17

Μπράβο !  :-(

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε 3 μιση μηνες μείνανε

Στο FIFA 16:

55 πρωταθληματα Division 1 Online έχω

Να υποθεσω assisted controls only ε; Απαραδεκτο gameplay χωρις manual, απορω πως σου αρεσει και λιωνεις αυτο το ping pong...
  • Like 1
Δημοσ.

Να υποθεσω assisted controls only ε; Απαραδεκτο gameplay χωρις manual, απορω πως σου αρεσει και λιωνεις αυτο το ping pong...

Από την άλλη θα μπορούσε να απορεί κάποιος άλλος πως είναι δυνατόν να σου αρέσει να υποβαλεσαι σε βασανιστήρια αντί να διασκεδάζεις.

Δημοσ.

Βασανιστηριο φιλε. Ειναι απολαυση το manual, οτι κοντινοτερο στην πραγματικη μπαλα. Και φυσικα δεν περιμενω δεκα λεπτα να παιξω manual στο ps4. Μια χαρα βρισκω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε 3 μιση μηνες μείνανε

Στο FIFA 16:

55 πρωταθληματα Division 1 Online έχω

ρε φιλε ετσι οπως τα γραφεις μου δινεις την ιδεα οτι εισαι εσυ και κανενας αλλος! αμα θελεις να παιξουμε κανα φιλικο στειλε μου μνμ...θελω να δω ποσο απεχω απο τον καλυτερο ελληνα παιχτη!στειλε μ pm να παίξουμε κάνα ματσάκι :) Επεξ/σία από Lam13
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ερωτηση: τι ειναι το script για free win? 

...δλδ στο φιφα 17 δεν θα υπαρχουν  τσιτιες? γελαω απο τωρα :-D  μονο 10 με 20%.....? .....εκει θα πεφτουμε ολοι  :-D

Δημοσ.

Δωσε κανα username ρε blue panther να παιξουμε κανα φιλικο στο fifa 16.

Ελα "BayernMunchenLon" είναι το nickname μου.και οποιος άλλος θέλει να με τεστάρει

Δημοσ.

Ελα "BayernMunchenLon" είναι το nickname μου.και οποιος άλλος θέλει να με τεστάρει

εσύ είσαι αυτός; και έσπαγα το κεφάλι μου πριν που έσβηνα φίλους..Σε κράτησα επειδή είναι τα fifa στο προφιλ :P

παίξτε με τον τσίτερ ρε και θα είμαστε spectators ή παίξτε και ανεβάστε το βίντεο να το δούμε!

Αλλιώς η λάσπη είναι νόστιμη!

Δημοσ.

Εδω ο πρωταθλητης του φετινου φιφα δεν εχασε με πολλα (9 γκολ!!!! νομιζω) σε ενα αλλο ματς αργοτερα?

Δεν σημαινει οτι ενας καλος παιχτης δεν μπορει να χασει κι ολας. Δλδ ο πανθηρας ΑΝ χασει σε καποια ματς δεν λεει κατι...

Αλλου ειναι το θεμα. ΑΝ κατα τη διαρκεια ενος ματς φαινεται ο αντιπαλος οτι χρησιμοποιει cheat πχ αυτο που μειωνει το σταμινα.

Απ οτι καταλαβαινω οι φορουμιστες (που κατηγορουν τον πανθηρα) μιλανε για cheating το οποιο ομως ΔΕΝ ειναι ανιχνευσιμο ωστε να μπορεις να το αποδειξεις την ωρα του αγωνα?

....ποτε φαινεται ομως? ...αφου γινει ο αγωνας και απο τα στατιστικα?

Να κατι τετοια σε κανουν να ξενερωνεις....δεν μπα να κανουν το τελειο ποδοσφαιρακι καποια στιγμη....οταν γινονται ανεξηγητα κουλα ονλαιν   δεν εχει νοημα να αγωνιζεσαι κοντρα σε κανεναν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...