Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
zwdia-hmeromhnies.jpg

Καλά ολάκερο fόρα και δεν υπάρχει ένα νήμα να μαλακιστουμε λίγο με τα ζώδια ,  να πούμε
ποιο θεωρούμε καλύτερο και ποιο χειρότερο ?
Λοιπόν  , εγώ θεωρώ γαμώ τα άτομα τους Υδροχόους και τα λιοντάρια (δεν ειμαι κανένα από τα δυο )!
Χειρότεροι και με διάφορα είναι οι σκορπιοί  (ειδικά οι σκορπινες και φαντάζομαι θα συμφωνείτε πολλοί)

και οι καρκίνοι ( φουλ συμπλεγματικά άτομα ) !!!!

Η σειρα σας  τωρα .. τι είστε , ποια συμπαθείτε και ποια αντιπαθείτε  ?!

υγ

η γνώμη μου ειναι η εξής .. γνωρίζεις 10 καρκίνους και είναι όλοι παπάρες ? ε αυτόματος αποκτάς κακή γνώμη για τους καρκίνους ! γνωρίζεις 10 λιοντάρια και είναι όλοι γαμώ τα άτομα ? ε αποκτάς θετική γνώμη γι αυτούς ..

εννοείται πως δεν πιστεύω σε ζώδια ,  άστρα και λοιπές μαλακιουλες απλά τζερτζελές να γίνεται .. 

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O τίτλος είναι άκρως αποπροσανατολιστικός.

H μάνα μου με έλεγε συχνά πυκνά ζώο αλλά ποτέ δεν προσδιόριζε.

Νιώθω ένα κενό.

Όσον αφορά τα ΖΩΔΙΑ  είμαι Υδροχόος και δεν πιστεύω σε αυτά..

• Like 7
Δημοσ.

Kριος ftw!Αν και δεν πιστευω στα ζωδια, τα ατομα που συμπαθω περισσοτερο, ειναι υδροχοοι (αν δεν κανω λαθος). Αυτο που δεν εχω καταλαβει, ειναι με ποιο κριτηριο βγαινουν τα χαρακτηριστικα του καθε ζωδιου.Τα χαρακτηριστικα του Κριου πχ, μοιαζουν πολυ με τον χαρακτηρα μου.Δεν νομιζω να ευθυνονται οι πλανητες για αυτο ομως :P

• Like 1
Δημοσ.

Στο κινέζικο ωροσκόπιο είμαι φίδι

κσσσσσσσσσσσσσ

ΥΓ: Στα αλήθεια είμαι :P

Έλα ρε και συ?

Χρονιά του Φιδιού 1989 (από 6 Φεβρουαρίου 1989 μέχρι 26 Ιανουαρίου 1990)

Για μια μέρα είμαι φιδάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Χειρότεροι και με διάφορα είναι οι σκορπιοί  (ειδικά οι σκορπινες και φαντάζομαι θα συμφωνείτε πολλοί)

Τεκμηριωσε παρακαλω!

Δημοσ.

Τεκμηριωσε παρακαλω!

Εκδικητικοί! Τους κάνεις κάτι σήμερα, στο ανταποδίδουν μετά από 10 χρόνια! Δεν ξεχνάνε ποτέ..
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

zwdia-hmeromhnies.jpg

Καλά ολάκερο fόρα και δεν υπάρχει ένα νήμα να μαλακιστουμε λίγο με τα ζώδια ,  να πούμε

ποιο θεωρούμε καλύτερο και ποιο χειρότερο ?

Λοιπόν  , εγώ θεωρώ γαμώ τα άτομα τους Υδροχόους και τα λιοντάρια (δεν ειμαι κανένα από τα δυο )!

και οι καρκίνοι ( φουλ συμπλεγματικά άτομα ) !!!!

Η σειρα σας  τωρα .. τι είστε , ποια συμπαθείτε και ποια αντιπαθείτε  ?!

υγ

η γνώμη μου ειναι η εξής .. γνωρίζεις 10 καρκίνους και είναι όλοι παπάρες ? ε αυτόματος αποκτάς κακή γνώμη για τους καρκίνους ! γνωρίζεις 10 λιοντάρια και είναι όλοι γαμώ τα άτομα ? ε αποκτάς θετική γνώμη γι αυτούς ..

εννοείται πως δεν πιστεύω σε ζώδια ,  άστρα και λοιπές μαλακιουλες απλά τζερτζελές να γίνεται .. 

εγω στο λεω στο αλλο θρεντ οτι ειμαι γαμω τα ατομα εσυ περιμενεις το ζωδιο για να πιστεις!

• Like 1
Δημοσ.

Xειρότεροι και με διάφορα είναι οι σκορπιοί  (ειδικά οι σκορπινες και φαντάζομαι θα συμφωνείτε πολλοί)

!!!!

Γιατί;;;;

Εκδικητικοί! Τους κάνεις κάτι σήμερα, στο ανταποδίδουν μετά από 10 χρόνια! Δεν ξεχνάνε ποτέ..

Να μην τους κάνεις :Ρ

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...