zio10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αιγωκερος με Καρκινο. Πες μου για εμενα... Δεν ξέρω να σου πω Δεν το είπα για μένα!
kirileman Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Που τους καταλαβαίνεις μυρίζουν ψαρίλα; Βρωμάνε ανισορροπίλα!
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αλλά giftακια βλέπω πάνω, αλλά κάτω, τι έγινε ένα ταρακουλο διακρίνω , μια ταραχή!! γρήγορα στον μάστορα για σέρβις PC ,τα έπαιξες
LiquidTroll Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ιχθείς με ωροσκόπο Σκορπιό , Ερμής και Σεληνη Υδροχόο , Αφροδίτη στον Αιγόκερο , Άρη στον Ζυγό Ανάδρομο , Κρόνο στον Ζυγό , Δία στον Σκορπιό μΟυρανό στον Τοξότη , Ποσειδώνα στον τοξότη , Πλούτωνα στο Ζυγό. Αλλα δεν ασχολούμαι..... 3
ADHD Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Gimme their names sir! Ξεκινα απο εδω: Εγώ στα ζώδια δεν πιστεύω, αλλά αν με πλησιάσει ιχθύς, αλλάζω πεζοδρόμιο. Βρωμάνε ανισορροπίλα! 1
benign Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εγώ στα ζώδια δεν πιστεύω, αλλά αν με πλησιάσει ιχθύς, αλλάζω πεζοδρόμιο. Που τους καταλαβαίνεις μυρίζουν ψαρίλα; Στην ειπε γαβρακι! Το ζωδιο μου ειναι Διδυμοι με ωροσκοπο Καρκινο.Γεννημενος Σαββατο,6 Ιουνιου,στις 6 το πρωι.Στα ζωδια και γενικα στην μεταφυσικη με τον συμβατικο τροπο δεν πιστευω. Σαββάτο 6η μέρα της εβδομάδας 6ος μήνας του χρόνου στις 6 το πρωί. The beast! Η πλακα ειναι οτι γεννηθηκα στις 13 του μηνος. Στο δε Κινεζικο ωροσκοπιο ειμαι Δρακος.
anwnymh29 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Mην μιλατε ετσι για εμας τα ψαρακια...Οταν παιρνουμε τα χαπια μας ειμαστε πολυ πολυ ενταξει.. 2
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Πρέπει να απαγορευτεί το σεξ Ιούνιο-Ιούλιο, για να είμαστε σίγουροι 100%. Αυτό. 1
Valerie_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Υδροχόος με ωροσκόπο λέοντα Γουστάρω τους σκορπιους, τους Λέοντες και τους ταύρους. 2
pavlos1908 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Κριος με ωροσκοπο Κριο. Κατι για πολύ εγωισμο λέν και πολύ "τρελα", ισχύουν. Γουσταρω κριους, ταυρους, διδυμους, λεοντες, αιγοκερους, ζυγους, ιχθεις, καρκινους, σκορπιους, τοξοτες, υδροχοους, παρθενους. Πέρα από την πλάκα είχα σχέσεις με καρκινο, ταυρο, υδροχοο,λεων και δεν μπορώ να πω ότι είδα τρελές διάφορες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα