Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα έχετε γεννηθεί ίδια μέρα και ίδιο μήνα  , με καμιά 10 χρόνια διαφορά βέβαια , είσαι μικρούλης εσύ  :)

Δημοσ.

Χειρότερα κωλόπαιδα απο τους Διδύμους δεν υπάρχουνε....

Διπρόσωπα καθίκια...

Να 'σαι καλά! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρετε τι παίζει ? δεν πιστεύω στα ζώδια(τα θεωρούσα γελοία)  ούτε ασχολούμαι αλλα διάβαζα κάτι σχετικό με το ζώδιο μου και βρήκα πολλές αλήθειες 

explain.png

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρετε τι παίζει ? δεν πιστεύω στα ζώδια(τα θεωρούσα γελοία)  ούτε ασχολούμαι αλλα διάβαζα κάτι σχετικό με το ζώδιο μου και βρήκα πολλές αλήθειες 

Nικολα κανείς δεν πιστεύει αλλά σε όλους μέσα πέφτουν στα βασικά χαρακτηριστικά !!

και σε μένα σε ορισμένα που λένε , είναι σαν να  βγάζουν ακτινογραφία τον χαρακτήρα μου  ...

ούτε και γω πιστεύω B)

• Like 1
Δημοσ.

Nικολα κανείς δεν πιστεύει αλλά σε όλους μέσα πέφτουν στα βασικά χαρακτηριστικά !!

και σε μένα σε ορισμένα που λένε , είναι σαν να  βγάζουν ακτινογραφία τον χαρακτήρα μου  ...

ούτε και γω πιστεύω B)

Σε όλους?

Ποιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός τοξότη?

Δημοσ.

Σε όλους?

Ποιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός τοξότη?

Γενικά χαρακτηριστικά και Ψυχολογικές τάσεις

Κύρια χαρακτηριστικά του Τοξότη είναι η μεγάλη ελευθερία και διανόηση πνεύματος, το ήθος, το ενδιαφέρον για τις βαθύτερες αλήθειες, η πίστη, η ελπίδα, η αισιοδοξία, ο βαθύς στοχασμός, το εύρος της αντίληψης και της ωρίμανσης με την βοήθεια της γνώσης, αλλά και η ανάγκη του για περιπέτεια, δράση και εξάπλωση. Λάτρης της ανώτερης γνώσης, μπλα μπλα μπλα

διάβασε αναλυτικα και πες μας  αν πέφτει μέσα η οχι  , αληθεια ομως ε ?

http://www.womenonly.gr/astra/astra.asp?catid=38092

πάντως στους κριούς πέφτει 100% μέσα

Χαρακτηριστικά

Ο Κριός είναι το 1ο ζώδιο του ζωδιακού. Είναι το πρώτο από τα ζώδια της άνοιξης και σηματοδοτεί της έναρξή της. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Κριού από τις 21 Μαρτίου ως τις 20 Απριλίου, περίπου. Το γένος του ζωδίου είναι Αρσενικό και η ποιότητά του Παρορμητική. Στοιχείο του είναι η Φωτιά. Κυβερνήτης του Κριού είναι ο Αρης. Εδώ, ο Ήλιος βρίσκεται σε έξαρση, ο Αρης σε κυριαρχία (όπως και στον Σκορπιό), η Αφροδίτη σε αδυναμία (όπως και στον Σκορπιό) και ο Κρόνος σε πτώση.

Στοιχείο: Φωτιά

Προτερήματα: Δυναμικός, ενθουσιώδης, εύστροφος, ενεργητικός

Μειονεκτήματα: Εγωιστής, ευέξαπτος, παρορμητικός, ριψοκίνδυνος

Κυρίαρχος Πλανήτης: Άρης

Σύμβολο: Κριάρι

Απόφθεγμα: Είμαι

Ευαίσθητα σημεία σώματος:Κεφάλι, πρόσωπο, άνω γνάθος, εγκέφαλος

Λίθοι: Διαμάντι, ρουμπίνι, αμέθυστος, σμαράγδι

Φυτά:Παπαρούνα, γαϊδουράγκαθο, φτέρη

Χρώματα: Ολες οι αποχρώσεις του κόκκινου

Ταιριάζει με: Λέοντα, Ζυγό, Σκορπιό, Διδύμους

Δεν πιστεύουμε όμως λέμε !! :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...