thelos257 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τι γινεται με το greek-team ρε παιδια παλι κατω ειναι ;
thelos257 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 http://www.isitdownrightnow.com/ Αυτο μου εμφανιζει: Αδυναμία σύνδεσης Υπήρξε πρόβλημα σύνδεσης στην προσπάθεια επικοινωνίας με greek-team.cc. Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο. Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο. Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό. επισης στο client μου λεει: δεν ειναι δυνατη η δημιουργια μιας συνδεσης.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα δεδομένου του περιεχομένου που έχει το συγκεκριμένο. Αυτό έλειπε να ρωτάμε και τέτοια πράγματα!!!!
thelos257 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα δεδομένου του περιεχομένου που έχει το συγκεκριμένο. Αυτό έλειπε να ρωτάμε και τέτοια πράγματα!!!! Τι δεν καταλαβενεις ρε χρισταρα ; δεν μ εμφανιζει το σιτε σε ολα τα αλλα μπενω εκτος απο αυτο. τι γινεται σε σας μπενει ;
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 το άγχος δεν καταλαβαίνω για το εν λόγω site. Αν έχει πρόβλημα η το κλείσανε πιθανότατα θα το μάθουμε,δεν βλέπω τον λόγο ανησυχίας. πειρατικό site δεν είναι μυστικά κράτους.
Heatspreader Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το ανησυχητικό είναι πως τελευταία είχε συνεχώς προσφορές μέσω Donate. Αν θυμάμαι καλά, την προηγούμενη φορά που είχε κλείσει είχε συνεχώς προσφορές λίγες ημέρες πριν με Καζίνο και άλλα τέτοια. Θα είναι κρίμα πάντως να σβηστούν τα πάντα και να υπάρξει μηδενισμός όλων των στατιστικών.Ανησυχώ πολύ. 3
babylonx Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι πριν κλείσει την τελευταία φορά πριν μερικά χρόνια είχε όλο προσφορές και τώρα τελευταία είχε συνεχώς προσφορές για τετραπλάσια GB με τις δωρεές που ήταν too much. Πάλι κάνανε την μπάζα και την κάνανε μου φαίνεται. Θα φανεί τις επόμενες ώρες. 2
dj_jim Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και προηγούμενες μέρες έτσι πάλι άλλα άνοιγε αμέσως 1
fiorentinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ήρθα σήμερα από Γερμανία, όπου έχουμε θέμα με το download και βρίσκω το greek-team κατεβασμένο!!!!Έχουμε καμία εναλλακτική; 1
Heatspreader Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παιδιά εδώ μιλάμε για το συγκεκριμένο Site. Ας μην προτείνουμε εναλλακτικές και άλλα Sites. Το πάμε αλλού μετά και το θέμα θα κλειδωθεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις