teopanta1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Χάρη, ελπίζω να έχεις δίκιο. Αλλά είναι ο δεύτερος τράκερ που "εξαφανίζεται". Αρχίζω να ανησυχώ. Βλέπεις είχα φάει "κόλλημα" με τους δύο συγκεκριμένους και έμπαινα πουθενά αλλού. σε ποιους 2 εμπαινες ?
COPIER Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Στον greek-team και τον grtorrent(kryve).
valantis8 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια κι εγω αγχωθηκα λιγο, ελπιζω να ειναι προσωρινο κ να μην το κλεισανε.
teopanta1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Στον greek-team και τον grtorrent(kryve).Ο grtorrent(kryve) είναι με invite?
dj_jim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ο grtorrent(kryve) είναι με invite? γιατί ανοίγει?
halkx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 εστειλα μαιλ και μου απαντησαν οτι εκτελουνται εργασιες συντηρησης...οποτε...υπομονη... 2
KoukVagg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 "Σας ενημερώνουμε ότι εκτελούνται εργασίες συντήρησης στον tracker και στο forum με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στο site μέχρι το πέρας των εργασιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση."
Mike4533 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι όντως εργασίες συντήρησης και αυτή τη φορά για ποιον λόγο δεν υπάρχει ποτέ μια οποιαδήποτε προειδοποίηση να μην θολώνει και ο κόσμος κάθε φορά που βλέπει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί... 1
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 τι εγινε αγχωθήκατε μην χάσετε το τσάμπα υλικό και πάθετε κάτι;
Mike4533 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 τι εγινε αγχωθήκατε μην χάσετε το τσάμπα υλικό και πάθετε κάτι; Ναι ρε μάστορα με την ίδια καραμέλα κάθε φορά που ρωτάει κάποιος τι γίνεται με το greek team.... Τα βασικά να ξέρεις μόνο απ το internet τότε ξέρεις ότι το τσάμπα υλικό δεν σταματάει όταν πέσει το greak team. 1
KoukVagg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Με τη σειρα μου να πω οτι δεν ειναι ετσι απλα οπως το λες... το τσαμπα υλικο... Χωρις να σημαινει οτι λες κατι αναληθες, οχι οτι ειναι κακο για κανεναν το "τσαμπα". Για πολλους απο εμας λοιπον, ο greek team ειναι μια κοινοτητα, οχι απλα ενας tracker που κατεβαζουμε οτι βρουμε. Γι' αυτο και η ανησυχια, καθε φορα που συμβαινει κατι τετοιο. 5
veecou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 OK...Μολις τωρα μπηκα!!!!!! EDIT..και παλι σε 2 λεπτα επεσε..λολ. Τελικα δεν ξερω τι γινεται,μου βγαζει το Chrome την αρχικη σελιδα, αλλα οταν προσπαθω να ανοιξω αλλη σελιδα μου λεει ERR_CONNECTION_REFUSED..
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ρε μάστορα με την ίδια καραμέλα κάθε φορά που ρωτάει κάποιος τι γίνεται με το greek team.... Τα βασικά να ξέρεις μόνο απ το internet τότε ξέρεις ότι το τσάμπα υλικό δεν σταματάει όταν πέσει το greak team. τι ειναι Internet; δεν ξέρω στα δέντρα έχω γεννηθεί. Απλα ενταξει ρε μάστορα μην κλαίς επειδή δεν έχεις τι να δεις για το βράδυ,υπάρχουν και τα DVD. Ευτυχώς πρόλαβα και κατέβασα το jurassic world να ουμ. επεσε ο greek-team και γρεμίστηκαν οι φούρνοι αττικής και περιχώρων. έχει πολύ ψωμί ακόμα για να γίνει κάτι καλό ο συγκεκριμένος. Με τη σειρα μου να πω οτι δεν ειναι ετσι απλα οπως το λες... το τσαμπα υλικο... Χωρις να σημαινει οτι λες κατι αναληθες, οχι οτι ειναι κακο για κανεναν το "τσαμπα". Για πολλους απο εμας λοιπον, ο greek team ειναι μια κοινοτητα, οχι απλα ενας tracker που κατεβαζουμε οτι βρουμε. Γι' αυτο και η ανησυχια, καθε φορα που συμβαινει κατι τετοιο. Με αυτό δεν έχω κανένα πρόβλημα,το κατανοώ απόλυτα. Τσαμπα δεν είναι,άτομα έχουν κουραστεί για να βγουν τα συγκεκριμένα, οι υπότιτλοι,το hardcode κλπ. Απλά είναι λάθος ο τρόπος "διαχείρισης" τέτοιων καταστάσεων.Θα μπορούσαν απλά να ενημερώσουν.
Mike4533 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Απλα ενταξει ρε μάστορα μην κλαίς επειδή δεν έχεις τι να δεις για το βράδυ,υπάρχουν και τα DVD. Ευτυχώς πρόλαβα και κατέβασα το jurassic world να ουμ. Έχω και κάτι διαχρονικές πολύ καλές ταινίες σε βιντεοκασέτα αν θες στείλε pm όταν τελειώσεις με το Jurassic World να ουμ. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει και στην τελική υπάρχουν και οι ξένοι τράκερς, άλλωστε απο εκεί κατεβάζουν όλοι και μετά τα ανεβάζουν στους δικούς τους τράκερς. Είναι γνωστό πλέον σε όλους. Απλά είναι βολικό το να βρίσκεις τις ταινίες έτοιμες συγχρονισμένες με ενσωματωμένους υπότιτλους, για αυτό κατεβάζουμε όλοι από Ελληνικούς τράκερς σωστά; Άλλωστε οι εταιρείες αυτό δεν διαφημίζουν, τις μεγάλες ταχύτητες στο bandwidth (Download/Upload)
Προτεινόμενες αναρτήσεις