Sazerac Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 γιατί ξαφνικά τώρα που άνοιξε δεν μπορώ να κατεβάσω; ό,τι τορεντ βάζω μου βγάζει ένα κόκκινο βελάκι στο μτορρεντ και δεν κατεβαίνει
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 γιατί ξαφνικά τώρα που άνοιξε δεν μπορώ να κατεβάσω; ό,τι τορεντ βάζω μου βγάζει ένα κόκκινο βελάκι στο μτορρεντ και δεν κατεβαίνει κάτι γράφει περι λαθος πληροφορίες tracker,μου το πέταξε και μένα.
Tzoustiniana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γι αυτο παιδια ηταν κατω ο τρακερ μας οριστε και απο τα ΝΕΑ: Από σήμερα, 18/9/2015, απαγορεύεται η χρήση seedbox ή οποιουδήποτε τύπου server (dedicated/semidedicated/cloud/VPS/VPN κλπ) παρέχεται από το δίκτυο της OVH και των μεταπωλητών της (dedicated/semidedicated/cloud/VPS/VPN κλπ). Οι λογαριασμοί που θα βρεθούν να κάνουν χρήση των παραπάνω δικτύων θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Αν δεν είστε σίγουροι για τον πάροχο από τον οποίο προμηθευτήκατε το server/seedbox σας, σταματήστε άμεσα τη χρήση του και επικοινωνήστε με το Supportdesk για βοήθεια. Λόγω των πρόσφατων τεχνικών εργασιών που είχαν ως αποτέλεσμα να είναι ο τράκερ εκτός λειτουργίας για 1 εβδομάδα, προστέθηκαν 7 ημέρες σε όλες τις ενεργές συνδρομές VIP. Σαν άσχετη που είμαι, τι θέλει να πει ο ποιητής?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν άσχετη που είμαι, τι θέλει να πει ο ποιητής? εαν δεν έχεις seedbox και vip συνδρομή δεν σε απασχολεί κάτι
Tzoustiniana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 εαν δεν έχεις seedbox και vip συνδρομή δεν σε απασχολεί κάτι απλά πράγματα...κατέβασμα και seedάρισμα.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 απλά πράγματα...κατέβασμα και seedάρισμα. κάνε πως δεν το διάβασες τότε,δεν σε απασχολεί
Tzoustiniana Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 κάνε πως δεν το διάβασες τότε,δεν σε απασχολεί Ευχαριστώωωωωωωω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις