LongTom Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εγώ θα πήγαινα καμιά Αστραλία,ή Ν.Ζηλανδία εάν έφευγα από την Δανιμαρκία. Γενικά εκτός από τον καιρό που με την σπάει τρελά εδώ,είναι καλά και για να σπουδάσει κάποιος(πολύ καλή ποιότητα πανεπιστημίων και λευφτά από το Κράτος)και οι ανθρώποι είναι κα(υ)λοί. Για να σπουδάσει/ζήσει κάποιος καλά είναι και η Γερμανία και η Ολλανδία(από ότι έχω ακούσει) και το Βέλγιο. Για διακοπές κανένα εξάμηνο θα πήγαινα στου Μέρικα να δω τις μπουρτζόβλαχοι στου ντιπ(για ντιπ) Σάουθ,τα καη-μπόης σε Νότο και Κεντρικά,τα δάση Ανατολικά με τις Σεκόγιες και την Φύσις που έχει εκεί και φυσικά τις ατραπούς που διασχίζουν τις ερήμους. εγω θα παω να ζησω 2 χρονια Εσθονια και αργοτερα ελπιζω για Αμερικα αν καταφερω και θελει η γκρινιαρα Η χώρα με τα ψηλά μανούλια(όσες είδα τουλάχιστον). 1
Iris_89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 εγω θα παω να ζησω 2 χρονια Εσθονια και αργοτερα ελπιζω για Αμερικα αν καταφερω και θελει η γκρινιαρα Έχουμε πει πως για 5 χρονάκια θα είμαι Uk. Πήγαινε εσύ και βλέπουμε. Γκρινιάρη
*nenya* Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αγγλία θα ζούσα, αλλά στην πανέμορφη επαρχία. Προς Blackpool, Southport κλπ. Επίσης, η Ουγγαρία μ'άρεσε πολύ και από άποψη ομορφιάς αλλά και όσον αφορά το κλίμα και τους ανθρώπους. Από Ασία γουστάρω τρελά Ιαπωνία κυρίως για τους τρόπους τους και την κουλτούρα τους. Θα μπορούσα να ζήσω εκεί...αλλά θα φοβόμουν τους σχετικά συχνούς σεισμούς. Ένα είναι το σίγουρο. Δεν σκοπεύω να συνεχίσω να ζω εδώ πέρα για πάντα.
φραμπάλα Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Πορτογαλια,ισπανια,ιταλια ηπα,αυστραλια σκεφτομαι και νοτια αμερικη απο μεξικο μεχρι αργεντινη αλλα δε ξερω αν θα μ'αρεσει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αγγλία θα ζούσα, αλλά στην πανέμορφη επαρχία. Προς Blackpool, Southport κλπ. Επίσης, η Ουγγαρία μ'άρεσε πολύ και από άποψη ομορφιάς αλλά και όσον αφορά το κλίμα και τους ανθρώπους. Από Ασία γουστάρω τρελά Ιαπωνία κυρίως για τους τρόπους τους και την κουλτούρα τους. Θα μπορούσα να ζήσω εκεί...αλλά θα φοβόμουν τους σχετικά συχνούς σεισμούς. Ένα είναι το σίγουρο. Δεν σκοπεύω να συνεχίσω να ζω εδώ πέρα για πάντα. εσυ αν πας ιαπωνια θα τριγυρνας συνεεια σαν ποκεμον ντυμενη ! Καθε μερα θα ειναι cosplay!
φραμπάλα Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Α και δεν θα πηγαινα με τιποτα ασια,αφρικη,καναδα και ευρωπη(πλην ισπανιας,ιταλιας και πορτογαλιας).
linkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Θελω να μεινω U.S.A Αλλα εχω ενα τριλλημα..California,florida η texas; Γιατί να πας Florida ή Texas?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εγώ θέλω να την κάνω για Ολλανδία ξέρει κανείς πως είναι η αγορά εργασίας και γενικά το κόστος ζωής; Μια φίλη μου είπε ότι είναι καλά αλλά δεν έχει καλό κόσμο με την έννοια την ανθρώπινη, κλειστοί χαρακτήρες αλλά ανοιχτά μυαλά... Άλλη μια πρόταση μου έκανε φίλος για Ντουμπάι ο οποίος είναι μαθηματικός και δουλεύει εκεί, καλά τα λεφτά λέει αλλά νομίζω πως δεν θα μπορέσω να ζήσω σε μια χώρα με τόσο σκληρούς νόμους
Unabomber Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Γιατί να πας Florida ή Texas? για να νοιωσει το γνησιο murican feeling…… 4
linkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 για να νοιωσει το γνησιο murican feeling…… Florida παίζει να είναι ότι χειρότερο παίζει στην Αμερική. Όλη η σαπίλα και η αγραμματοσύνη (με την κακη έννοια) μαζεμένη. Edit: αμορφωσιά 2
Unabomber Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Florida παίζει να είναι ότι χειρότερο παίζει στην Αμερική. Όλη η σαπίλα και η αγραμματοσύνη (με την κακη έννοια) μαζεμένη. Ενα Miami και ενα Cape Coral ''αξιζει'', και αυτο μονο για διακοπες….. 1
linkin Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ενα Miami και ενα Cape Coral ''αξιζει'', και αυτο μονο για διακοπες….. Borderline. Υπάρχουν πολύ καλύτερα μερη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα