72667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 anyway καληνυχτα και σας ευχαριστω ολους που απαντησαν. πειτε και την πιο χαζη ιδεα μπορει να μου φανει χρησημη σε λιγο καιρο. 17 dollars ανα ωρα δεν τα λεσ και λιγα
headbanger Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 72667, 17 δολάρια τηνώρα φυτοζωείς εδώ. και στο Τορόντο που τα καθημερινά έξοδα είναι μεγαλύτερα όπως και η φορολογία. Με συγκατοίκους κτλπ και με φαγητα κονσέρβες άρχοντας είσαι δικιέ μου. Μην παραπλανήτε τον κόσμο. Ενήλικας άντρας για να λέει ότι ζει θέλει 28$/ώρα με 40ωρο χωρίς να έχει δικό του αμάξι ή σπίτι. με 43++ αρχίζεις να είσαι άπλα. Να υπενθυμίσω ότι τα νούμερα φαίνονται εξωπραγματικά, αλλά μετά απο 4+ χρόνια εδώ έχω μια καλή αντίληψη της διαβίωσης. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Η μετανάστευση είναι πολύ σοβαρό θέμα για να λες "μ' αρέσει το κορίτσι, να πάω λίγο στη Χιλή και μετά ανεβαίνω Καναδά". Αυτά τα κάνουν οι ζάπλουτοι που κυνηγάνε τα γκομενέτα με τα γιοτ, όχι οι άνθρωποι που αφήνουν τον τόπο τους από ανάγκη. Ούτε είναι εποχές να ρίξεις λεφτά σε ταξίδι (εισιτήρια, έξοδα διαβίωσης κτλ). στο στυλ "πάμε να καθαρίσουμε". Αν είναι να φύγεις, θέλει σχέδιο και μελετημένες κινήσεις. Αρκετά "πάμε κι όπου μας βγάλει" είναι η πολιτική του κράτους, δε χρειάζεται κι αυτοί που κοιτάζουν να ξεφύγουν να κάνουν τα ίδια. Κι αν, τέλος πάντων, σου αρέσει τόσο πολύ το κορίτσι, κοίτα να την πείσετε να πάτε μαζί στον Καναδά. Δηλαδή, αν έχεις επιλογή σε ποια από τις δύο χώρες να προσπαθήσεις, ο Καναδάς είναι ασύγκριτα καλύτερος. Και ακριβότερος. Που πάει να πει, μελέτησε καλύτερα το κόστος της διαβίωσης εκεί, γιατί κάπως αισιόδοξο βρίσκω τον υπολογισμό σου. Κι αν τα 17 δολάρια την ώρα εσένα μπορεί και να σου φτάνουν, αν ανέβεις με άλλο άνθρωπο εκεί ούτε για πλάκα δεν είναι αρκετά. 1
insomnia888 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Η Χιλή είναι από τις χώρες με το χαμηλότερο κατώτατο μισθό παγκοσμίως. Γιατί δεν την κάνετε για Λουξεμβούργο καλυτερα?
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Σε καμιά περίπτωση δεν έχουν τον χαμηλότερο παγκοσμίως, οι φτωχότερες χώρες του κόσμου άρα και αυτές με τον χαμηλότερο μέσο μισθό είναι της κεντρικής Αφρικής, Μπουρούντι, Λεσότο κτλ.
apple3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Oποτε μετραει, να το ψαξω και γω για καθαριστης στον Καναδα. Ψάξτο αν σ'αρέσει, δε χάνεις τίποτα
Unabomber Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ψάξτο αν σ'αρέσει, δε χάνεις τίποτα Ηδη εχω αρχισει να το ψαχνω απο χθες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα