Tzimmys Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 παλιά, υπήρχε το scrow, που υποθετικά κάπως μας προστάτευε... Τώρα βλέπω μόνο κατευθελιαν από τη κάρτα ή WebMoney? Τι είναι πιο ασφαλές? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που δεν ξέρω?
kostasbm Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 paypal χρησιμοποιω οπως και πολλοι αλλοι απλα αν ο πωλητης δεν δεχεται αυτο το τροπο ψαξε να βρεις αλλον που να δεχεται αν δεν το εχει αυτο που θελεις αλλος βγαλε μια προπληρωμενη καρτα και αγορασε το 1
karaLRS Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 εγώ πληρώνω εδώ και 4 χρόνια με κάρτα... 170+ αγορές.. no problem 1
Tzimmys Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 paypal χρησιμοποιω οπως και πολλοι αλλοι απλα αν ο πωλητης δεν δεχεται αυτο το τροπο ψαξε να βρεις αλλον που να δεχεται αν δεν το εχει αυτο που θελεις αλλος βγαλε μια προπληρωμενη καρτα και αγορασε το Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν πολητές στο alliexpress που δέχονται paypal. Προπληρωμένη έχω, αλλά και πάλι έλεγα αν υπήρχε κάποια προστασία τύπου escrow. εγώ πληρώνω εδώ και 4 χρόνια με κάρτα... 170+ αγορές.. no problem Προπληρωμένη?
efo355 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Τώρα έχει alipay ( αν θυμάμαι καλά είχα κάνει μια αγορά πριν λίγο καιρό )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα