papasouzas8 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλησπέρα στην παρέα !Πριν μία βδομάδα αγόρασα νέο laptop . Συνδεόμενος στο internet έχω το εξής πρόβλημα .Ανά κάποια ώρα μου λέει πως : DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET και δεν έχω internet για 5-10 λεπτά .Βρήκα ένα βίντεο που δείχνει πως διορθώνεται το πρόβλημα, παρόλα αυτά λειτούργησε μόνο για την φορά που το έκανα. Το πρόβλημα μου εμφανίζεται ξανά . Κάποιος που να με συμβουλέψει ??? :/
hawkpilot Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καλημέρα, το πρόβλημα μάλλον προέρχεται από το router που συνδέεται το laptop ή έχεις βάλει manual ρυθμίσεις στην κάρτα δικτύου. Δώστε πληροφορίες για το router και τον πάροχο σου. Καλησπέρα στην παρέα !Πριν μία βδομάδα αγόρασα νέο laptop . Συνδεόμενος στο internet έχω το εξής πρόβλημα .Ανά κάποια ώρα μου λέει πως : DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET και δεν έχω internet για 5-10 λεπτά .Βρήκα ένα βίντεο που δείχνει πως διορθώνεται το πρόβλημα, παρόλα αυτά λειτούργησε μόνο για την φορά που το έκανα. Το πρόβλημα μου εμφανίζεται ξανά . Κάποιος που να με συμβουλέψει ??? :/
mitsus Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Την ωρα που σου βγαζει το μυνημα, ποια λαμπακια ειναι αναμενα στο router?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 c:\netsh winsock reset (ανοιγεις command prompt - dos - σαν διαχειριστης για να τρεξεις την εντολη) κατοπιν επανεκινηση και εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα