insomnia888 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Να συνενοηθεις με τους γείτονες και μόλις τον ακουσεις το πρωί κάλεσε αμέσως το 100 και κατεβειτε όλοι παρέα και άρχισε να του φωναζετε. Αν τον προλάβουν ή θα του κανουν σύσταση ή εξακρίβωση στοιχείων. Αν είναι ψευτομαγκας, το πιθανότερο να εξαφανιστεί. Αν όχι, δεν νομιζω να υπάρχει κάτι άλλο αποτελεσματικό μέσα στα νομικά πλαίσια, ίσως αγωγή που είναι χρονοβόρα... Εγώ έχω ενα γείτονα απο πάνω που είχε μετατρέψει το διαμέρισμα σε ξυλουργείο και βαραγε συνέχεια. Η αστυνομία δεν μπορούσε να κανει κάτι, ο τύπος δεν άνοιγε. Πήγα στην Ευελπίδων, πήρα εισαγγελική παραγγελία, την παρεδωσα στο αστυνομικό τμήμα, του έστειλαν 3 φορές ειδοποίηση να παρουσιαστεί, πράγμα που δεν έκανε ποτέ.
Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ακολούθησε τον σπίτι του και βάλε τέρμα το "Πάρε τηλέφωνο τον κερατά". 2
GreekMonkey Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 ειναι πολυ λογικη συνεπεια το να σου χρεωσουν κατι που δεν εκανες, οταν εισαι τοσο μαλακας Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο μου άρεσε πάρα πολύ η λογική της σκέψης σου !!!!! Εγώ έχω ενα γείτονα απο πάνω που είχε μετατρέψει το διαμέρισμα σε ξυλουργείο και βαραγε συνέχεια. Η αστυνομία δεν μπορούσε να κανει κάτι, ο τύπος δεν άνοιγε. Πήγα στην Ευελπίδων, πήρα εισαγγελική παραγγελία, την παρεδωσα στο αστυνομικό τμήμα, του έστειλαν 3 φορές ειδοποίηση να παρουσιαστεί, πράγμα που δεν έκανε ποτέ. Και τι έγινε; ΕΠίσης βάραγε σε ώρες κοινής ησυχίας;
SlimData Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πάρεις το 100 την ώρα που θα είναι ήδη εκεί. Αυτός όμως, σας σπάει τα αρχίδια πέντε λεπτά και φεύγει οπότε δεν θα προλάβει το περιπολικό να έρθει. Σωστά; Οπότε, απλά, κάποιος πρέπει χωρίς να τον δει ο κάγκουρας ένα πρωί να του πετάξει 2-3 αυγά στο αμάξι. Αυτός ως περήφανος κάγκουρας θα κατέβει και θα αρχίζει να φωνάζει και να βρίζει, τάχα μου να βρει ποιος τα πέταξε. Μόλις κερδίσατε 5-10 λεπτά
insomnia888 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω αλλά για κάποιο λόγο μου άρεσε πάρα πολύ η λογική της σκέψης σου !!!!! Και τι έγινε; ΕΠίσης βάραγε σε ώρες κοινής ησυχίας; Ναι και.μεσημέρι και βράδυ... Τελικά εκανα καταγγελία στο ΤΕΒΕ και ο τύπος τρέχει ακόμα...τουλάχιστον βρήκα την ησυχία μου
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ναι και.μεσημέρι και βράδυ... Τελικά εκανα καταγγελία στο ΤΕΒΕ και ο τύπος τρέχει ακόμα...τουλάχιστον βρήκα την ησυχία μου Ποιο ΤΕΒΕ ? 1
JimasGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Βήμα 1: ακούς τον γύφτο να πλησιάζει. Παίρνεις τηλέφωνο γρήγορα τους τσέους και τους ενημερώνεις. Βήμα 2: στο καπάκι παίρνεις μια εξάδα αυγά και τα πετάς όλα πάνω στο καγκουραμαξο. Βήμα 3: ο γύφτος κατεβαίνει κάτω να δει τι παίζει. Ίσως αρχίσει να βρίζει. Μόλις κέρδισες 5 λεπτά. Βήμα 4: τον αρχίζεις και εσύ στα βρισίδια ή τον βρεχεις πχ με το λάστιχο για να κερδίσεις αλλα 5 λεπτά. Τέλος έρχονται οι μπατσεοι τον μαζεύουν και ησυχάζετε. Εναλλακτικά διώξτε την γκομενα. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App 2
Donalhioy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τελικά εκανα καταγγελία στο ΤΕΒΕ και ο τύπος τρέχει ακόμα.. Δεν εκοβε αποδειξεις? ή δεν πληρωνε τον υπαλληλο? και γιατι τρεχει? να κανει τα χαρτια του για την συνταξη 1
insomnia888 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ποιο ΤΕΒΕ ? Τότε υπήρχε ΤΕΒΕ, τεσπα βγαίνουνε εκτός θέματος. Ελπίζω ο φίλος που έκανε το θέμα να βρεί σύντομα την ησυχία του. Στον ιδιωτικό μας χώρο έχουμε δικαίωμα στην ηρεμία, οι υπόλοιποι έχουν υποχρέωση να το σεβαστούν. Τελεία.
deesnider Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τότε υπήρχε ΤΕΒΕ Δε λέει κανείς ότι δεν υπήρχε. Η ερώτηση είναι, τι δουλειά είχε η καταγγελία στο συγκεκριμένο φορέα, για το συγκεκριμένο ζήτημα. 1
Adon1s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αντι να του πει "μη κανεις φασαρια,δε μπορουμε αλλο" επειδη το ειχε γυρισει σε εργαστηριο ηδη ξαι δε θα συμμορφωνοταν,καλεσε το αρμοδιο οργανο σχετικα με το συγκεκριμενο επαγγελμα. Οπως παλαιότερα που εστειναν μαγαζια-αποθηκες στις ταρατσες των πολυκατοικιων ή που κάρφωναν τον απεναντι που δε τον χωνευαν , στην πολεοδομια επειδη εκλεισε το μπαλκονι. Εμμεσος τροπος δηλαδη.
insomnia888 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δε λέει κανείς ότι δεν υπήρχε. Η ερώτηση είναι, τι δουλειά είχε η καταγγελία στο συγκεκριμένο φορέα, για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αν και βγαίνουμε εκτός thread, να σας λύσω την απορία. Ο τύπος έμενε απο πάνω μου και είχε μετατρέψει το διαμέρισμα σε ξυλουργείο. Το πρωί και να ήθελα να κοιμηθώ ξυπναγα απο καρφιά, σφυριά, τρίψιματα, σανίδες που τις ακουμπούσε στο πάτωμα, τις έσερνε, δεν υπήρχαν ώρες κοινής ησυχίας, απο τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 βράδυ, δεν είχε αργίες ούτε εορτές. Σε κάθε σύσταση μου έλεγε οτι είναι σπίτι του οτι θέλει κάνει. Και εγώ σπίτι μου ήμουν αλλά δεν μπορουσα να κοιμηθώ το μεσημέρι, το πρωί δεν μπορούσα να ξύπνησω αργά. Οι γείτονες δεν ανακατευονταν επειδή τους είχε κάνει μερεμετια σε καλες τιμες. Μέχρι που έκανε ενα μερεμετι για την πολυκατοικία και στον πίνακα τοικολληθηκε μια άτυπη απόδειξη είσπραξης.... Την συνέχεια την φανταζεστε..δεν ξανακουσα Κοχ απο πάνω... Πάω να ρίξω εναν υπνακο τώρα. Πράγμα που μου ηταν αδύνατο μέσα στο σπίτι μου πριν μερικά χρόνια....
deesnider Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εμμεσος τροπος δηλαδη. Αν και βγαίνουμε εκτός thread, να σας λύσω την απορία. Ο τύπος έμενε απο πάνω μου και είχε μετατρέψει το διαμέρισμα σε ξυλουργείο. Το 'πιασα! Δε θα το φανταζόμουν με τίποτα, ομολογώ, αλλά είναι λογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα