Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο αν το ανοιξω το wifi η μπαταρια φευγει νερο.....αν το εχω κλειστο το wifi μπορω να πω πως διαρκει αρκετα η μπαταρια του...!πριν ειχα ενα s3 neo...με ανοιχτο το wifi den καταλαβαινε τπτ...ειναι λογικο αυτο...??

Δημοσ.

Εχεις ανοιξει ισα με 5 θεματα για το συγκεκριμενο τηλεφωνο με πρωτο στις 20 γεναρη λεγοντα οτι πριν ενα μηνα αγορασες το τηλ. και στο προχτεσινο θεμα γραφεις μολις επεσε στα χερια σου..... Κατι δεν στεκει και κατι ακομα.... Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κλωνος αφου εχει τοσα θεματα;;;;

Δημοσ.

Αν μου έλεγες για 3g/4g θα το θεωρούσα φυσιολογικό, το wifi όμως δεν είναι. Το πιο πιθανό είναι πως κάποια εφαρμογή που κατεβασες το χρησιμοποιεί πολύ, οπότε ξεκίνα να αφαιρείς τις τελευταίες που έβαλες πριν σου παρουσιαστεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

οκ θα ψαξω να δω τι γινεται αν ειναι...!!

Εχεις ανοιξει ισα με 5 θεματα για το συγκεκριμενο τηλεφωνο με πρωτο στις 20 γεναρη λεγοντα οτι πριν ενα μηνα αγορασες το τηλ. και στο προχτεσινο θεμα γραφεις μολις επεσε στα χερια σου..... Κατι δεν στεκει και κατι ακομα.... Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κλωνος αφου εχει τοσα θεματα;;;;

φιλε μου το τηλ τωρα το αγορασα...!!20 γεναρη...??μαλλον για κατι αλο θα ελεγα και οχι για το s5 plus..διαβασε καλυτερα!!

Δημοσ.

οκ θα ψαξω να δω τι γινεται αν ειναι...!!

φιλε μου το τηλ τωρα το αγορασα...!!20 γεναρη...??μαλλον για κατι αλο θα ελεγα και οχι για το s5 plus..διαβασε καλυτερα!!

Σωστος...ηταν για s3 neo.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...