petaw-se-oneiro Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Πρίν απο λίγες μέρες ξεκίνησα να μετακομίζω στο athens.. Το σπίτι έχει 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το μικρότερο έχει καινούργια ντουλάπα (λογικά δεν είχε και την έβαλε για να το ενοικιάσει) και στο άλλο δωμάτιο έχει μια παλιά (απο αυτές τις σκουρόχρωμες) ντουλάπα, η οποία όμως λόγω του ότι ήταν πολύ καιρο κλειστή (λογικά) έχει μια "μυρωδια"...Πως μπορώ να την καθαρίσω; Λεφτά για καινούργια δεν υπάρχουν και δεν αξίζει κιόλας μιας και μιλάμε για ενοικιαζόμενο σπίτι..
insomnia888 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καθάρισε την με σπρέι τύπου pronto άφησε την ;ανοιχτή για μέρες για να ξεμυρισει, βάλε μέσα φακελάκια αρωματικά, πιστεύω οτι θα λυθεί το πρόβλημα 2
panos2171 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ωχ πες μου ότι έχει αυτή τη μυρωδιά της μούχλας όπως τα μπαούλα των παλαιών σπιτιών... 1
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μονο το βάψιμο θα σε σωσει, όλα τα αλλά είναι τσαμπα κόπος και χρημα
petaw-se-oneiro Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ωχ πες μου ότι έχει αυτή τη μυρωδιά της μούχλας όπως τα μπαούλα των παλαιών σπιτιών... αυτή ακριβώς Μονο το βάψιμο θα σε σωσει, όλα τα αλλά είναι τσαμπα κόπος και χρημα Τι εννοεις; να την περασω ολη ενα χερι χρωμα;
panos2171 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να φύγει αυτή η μυρωδιά πλην του βαψίματος που αναφέρθηκε πιο πάνω. Από το Νοέμβριο ακόμα μυρίζουν κάποια ρούχα που είχα σε τέτοια ντουλάπα παρότι είχα μέσα σ αυτή αρωματικό.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αυτή ακριβώς Τι εννοεις; να την περασω ολη ενα χερι χρωμα; ε τι αλλο δηλαδη, βάψιμο λεμε
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ε τι αλλο δηλαδη, βάψιμο λεμε Αν θυμάμαι καλά η "μεσα" μεριά είναι σκέτος τοίχος. Πρέπει να βάψω αυτή με πλαστικό χρώμα και τα "φυλλα" της ντουλάπας με χρώμα για ξύλο; Αν είναι να την περάσω όλη ένα χεράκι μπας και δείξει λίγο πιο σύγχρονη..
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πλαστικό μέσα αν είναι τοίχος, και λουστρο αν το εξω είναι ξύλο
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μα είναι πολύ σκούρο το χρώμα της. Θέλω να την κάνω πιο ανοιχτόχρωμη. Δεν μπορώ να την περάσω με κάτι άλλο;
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 μπορεις να την περασεις και 2 χερακια 2 χερακια τι
MT60RS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 με τον χαρακα http://www.soulouposeto.gr/2009/11/blog-post_1253.html 1
nikko_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Βάλε ένα αφυγραντήρα (μικρό, τοπικό) καμιά εβδομάδα να τραβήξει την υγρασία και μετά βάψε την. Π.χ. Site: Meaco Mini-D Μετά το βάψιμο ξαναβάλε τον αφυγραντήρα μόνιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα