Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάποιος θέλει Pro χειριστήριο το αγοράζει χωριστά. - Δεν είναι όλοι οι χρηστες της κονσόλα pro gamerzzz! (Πάντως εμένα μια χαρά με βόλεψαν τα joycons - έχω ούτε μεγάλα ούτε μικρά χέρια).

Πολυ ομορφη και αναλυτικη παρουσιαση και σε γενικες γραμμες δεν διαφωνω(στα specs φυσικα και διαφωνω γιατι οπως εχω πει και πιο παλια,δεν νομιζω με καλυτερα specs να χαλαγε κανενα να επαιζε Zelda σε 60fps).

Στο μονο που δεν συμφωνω ειναι στο παραπανω γιατι πολυ απλα δεν προοριζεται μονο για pro gamers το pro controller.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως χθές που έπαιξα ώρα ως φορητή δεν ζεστάθηκε καθόλου τώρα δεν γνωρίζω τι θα κάνει καλοκαίρι. 

Κάτι άλλο που δοκίμασα ήταν να βγω έξω όταν στο ήλιο για να δω την οθόνη. Εκεί όντος χάνει η οθόνη και είναι δύσκολο να διακρίνεις τι παίζει αλλά νομίζω την ζημιά την κάνει το glass που έχει και όχι τόσο η οθόνη γιατί κάνει αντανακλάσεις. 

Πάντως σε εξωτερικό χώρο που το δοκίμασα με ήλιο αλλά σε σκιά παίζεις σχετικά πολύ καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση προς κατοχους:

Τελικα σε real life ποσο σας κραταει η μπαταρια; Εννοω με Zelda και φωτεινοτητα εκει που σας βολευει, wifi ανοιχτο/κλειστο η καποιες ωρες sleep.

Βγαζει 3ωρο;

• Moderators
Δημοσ.

Αφήστε παρακαλώ τον συντονισμό στους moderators. Δεν θα λύσετε σε αυτό το θέμα ποιος είναι troll και ποιος όχι, ούτε βοηθάει καθόλου αυτό τη συζήτηση. 

Όποιος αναρωτιέται γιατί υπάρχουν μηνύματα που επαναλαμβάνονται και σπαμάρουν το topic, μπορεί επίσης να αναρωτηθεί και πόσες αναφορές έχει στείλει για αυτά.

Δημοσ.

Το pro controller χρειαζεται φορτιση πριν απο την πρωτη χρηση? και αν ναι ποση ωρα?

Νομιζω δεν το φορτισα και επαιξα αρκετα, η αυτονομια του παντως ειναι τεραστια.

Ερωτηση προς κατοχους:

Τελικα σε real life ποσο σας κραταει η μπαταρια; Εννοω με Zelda και φωτεινοτητα εκει που σας βολευει, wifi ανοιχτο/κλειστο η καποιες ωρες sleep.

Βγαζει 3ωρο;

Περιπου οσο ενα επεισοδιο survivor :P με zelda και wifi on.
  • Like 2
Δημοσ.

Στο store της Ιαπωνίας το digaea 5 μου έβγαινε αγορά γύρω στα 90€. Ισχύει αυτο η έκανα κάποιο λάθος στη μετατροπή??

Δημοσ.

με τη προσφορα του γερμανου σκεφτομαι να το παρ εχει κανεις το line up τν παιχνιδν που ια ερθουν δηλ περιμενουμε τπτ σοβαρο τον απριλιο ;;

Δημοσ.

με τη προσφορα του γερμανου σκεφτομαι να το παρ εχει κανεις το line up τν παιχνιδν που ια ερθουν δηλ περιμενουμε τπτ σοβαρο τον απριλιο ;;

Mario Kart 8 DL, Lego City Undercover, Wonderboy σίγουρα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στο store της Ιαπωνίας το digaea 5 μου έβγαινε αγορά γύρω στα 90€. Ισχύει αυτο η έκανα κάποιο λάθος στη μετατροπή??

7538 yen κοστίζει, που σημαίνει €61,39.

• Moderators
Δημοσ.

Συνέχεια σκαλίσματος του γιαπωνέζικου e-shop:

Όταν μπαίνετε σε έναν τίτλο του γιαπωνέζικου e-shop στη δεξιά μεριά μπορεί να έχει δύο ή τρία κουτάκια να επιλέξετε. Όταν έχει τρία κουτάκια, το μεσαίο είναι το demo του τίτλου. Οπότε αν θέλετε να τσεκάρετε έναν τίτλο για να δείτε αν έχει αγγλικά ή γενικότερα αν θέλετε να παίξετε το demo κάποιου τίτλου που δεν έχει βγει ακόμα στην Ευρώπη, απλά επιλέγετε τη μεσαία επιλογή. Π.χ. το Puyo Puyo Tetris και το Dragon Quest I+II είναι τίτλοι που έχουν demos και μπορείτε να τα εγκαταστήσετε κανονικά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...