Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το NX θα παιζει τα παντα του wiiu, wii?

Μεχρι εκει θα εχει BC?

• Moderators
Δημοσ.

Το NX θα παιζει τα παντα του wiiu, wii?

Μεχρι εκει θα εχει BC?

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο.

Προσωπικά, το θεωρώ απίθανο να έχει BC με το Wii U το NX τόσο γιατί πιστεύω ότι θα έχει x86/x64 αρχιτεκτονική, όσο και γιατί έχουν ήδη φημολογηθεί remasters παιχνιδιών του Wii U. Από εκεί και πέρα για games του Wii και πίσω δεν νομίζω ότι χρειάζεται BC, θεωρητικά θα μπορεί να τα τρέχει με brute force.

Δημοσ.

CD Projekt Red: Nintendo NX “Will Be Fantastic” & “Spectacular”

Host: What do you know about NX?

Fabian: It will be fantastic. As developer [CD Projekt] you get access to the hardware and everybody [at CD Projekt] is looking forward. We know things.

Host: Are you lying now?

Fabian: No, no.

Host: Sometimes I cannot tell if you are telling the truth or not.

Fabian: No, no! It was like this in the past as the Wii prototypes came in, back then called “Revolution”. It was so funny that in Japan they were all very excited at the developer studios of SEGA, they thought it was very good. The Europeans took a little longer. Like “Well, maybe this doesn’t work”, you know, because it was technically just a GameCube. It was not much more. But NX what you hear [of the developers] about NX is all very positive.

Δημοσ.

Το φανταστικό πως να το εννοεί άραγε;Σε hardware ή σε πρωτοτυπία; Πάντως πιστεύω ότι ξέρει για τι μιλάει.

Δημοσ.

Το φανταστικό πως να το εννοεί άραγε;Σε hardware ή σε πρωτοτυπία; Πάντως πιστεύω ότι ξέρει για τι μιλάει.

Αν το βιντεάκι παραπάνω δείχνει περίπου τις δυνατότητες της κονσόλας δε νομίζω ότι μιλάμε και για «φανταστικό» hardware!

Δημοσ.

Το Zelda που παρουσιάστηκε έτρεχε στο wiiu.Δε περιμένω βέβαια και τρελές διαφορές στο nx μιας και το παιχνίδι έχει φτιαχτεί για το wiiu.

• Like 1
Δημοσ.

Το Zelda που παρουσιάστηκε έτρεχε στο wiiu.Δε περιμένω βέβαια και τρελές διαφορές στο nx μιας και το παιχνίδι έχει φτιαχτεί για το wiiu.

Thanks, δεν το ήξερα αυτό. Νόμιζα ότι είναι δείγμα της νέας κονσόλας.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οκ, το σκεπτικό μου έχει ως εξής:

1 - Γίνεται η Ε3 και το επόμενο Zelda αποσπά τεράστιο μερίδιο προσοχής. Νομίζω δεν διαφωνεί κανείς μας σε αυτό, μιλάμε για έναν τίτλο που θα κυκλοφορήσει σε μία νεκρή και σε μία ακυκλοφόρητη κονσόλα, ο ντόρος που έκανε είναι τουλάχιστον εντυπωσιακός.

2 - Στην ίδια Ε3, δεν μαθαίνουμε τίποτα απολύτως για το ΝΧ, όπως δεν μαθαίνουμε τίποτα για το Scorpio και όπως δεν μαθαίνουμε τίποτα για το Neo (τα περί flops κλπ δεν τα λαμβάνω καν υπόψιν).

3 - Με το που τελειώνει η Ε3 έχουμε έναν developer και μία σχετικά σοβαρή ανεπίσημη πηγή να αρχίζουν την παραφιλολογία γύρω από το ΝΧ. Όχι για το Neo που -θεωρητικά- έχει τετραπλάσια established base, ούτε για το Scorpio που έχει διπλάσια, αλλά για το ΝΧ, το «τσικό» της υπόθεσης.

Είμαι ο μοναδικός που βλέπει κάποιο pattern να αχνοφαίνεται; Προσωπικά, θεωρώ ότι άγγιξε ευαίσθητες χορδές το ότι το Zelda του πεθαμένου Wii U έκανε τόσο θόρυβο και προσπαθούν κάπως να το μαζέψουν, γιατί σε τελική ανάλυση η μάχη στους τίτλους παίζεται.

Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...