Προς το περιεχόμενο

Adsence account

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει δημιουργησει κανεις σχετικα προσφατα, Adsense account?

Πειραματιζομαι με διαφορα στο youtube, και εφοσον ειναι εξαγορασμενο απο την google, απαιτει για καποιες λειτουργιες, adsense account.

Δειτε εδω

http://tinyurl.com/obdzcoo

Κατ'αρχας να πω οτι ειμαι πολυ ευαισθητοποιημενος για θεματα ιδιωτικοτητας, κι ετσι αμεσως μου χτυπα ασχημα αυτο που βλεπω, οτι ζητουν κανονικοτατη postal address, και ποιος ξερει και τι αλλο.

Επειδη πιθανως να προβληματιστω και με αλλα συναφη με το adsense θεματα, θελει 'πολλα' για να φτιαξει κανείς εναν λογαριασμο; Πρεπει καποιος να δωσει πολλες προσωπικες πληροφοριες στην google?

Πως παει το πραγμα;

Δημοσ.

Ανοιγεις λογαριασμο κανονικα με ονομα επιθετο και αληθινη διευθυνση

ονομα πρεπει να ειναι αληθινο για να πληρωθεις(ιδιο με τραπεζικο)

και διευθυνση για να σου ερθει ενα γραμμα με ενα πιν

Δημοσ.

Προφανώς θα πρέπει όλα τα στοιχεία που θα δώσεις να είναι πραγματικά απ την στιγμή που ΘΑ χρησιμοποιήσεις adsense και θα πληρώνεσαι για αυτό ! 

Διάβασε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Το ΠΙΝ το στέλνουν μετα από 3-4 βδομάδες περίπου.

Δημοσ.

Thanks για τις χρησιμες πληροφοριες.

Ενταξει ρε παιδια.

Θα μπορουσαν απλα να ζητησουν το paypal μου και να τελειωσει η ιστορια!

Σε χρονο dt.

Δημοσ.

Φιλε μου,δωσεις δεν δωσεις αληθινα στοιχεια ,τα πραγματικα σου τα εχουνε απο την στιγμη που εκανες λογαριασμο σην google.

Μεχρι το σπιτι σου,το αυτοκινητο εχουνε φωτογραφισει(ας ειναι καλα το google maps 3D) χωρις την αδεια σου.

Επειδη ειχα δυο λογαριασμους adsence ενα μονο θα σου πω:ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ στο χειριστο βαθμο.

Μολις θα βγαλεις τα πρωτα σου ευρω θα σε μπανναρουνε χωρις αιτιολογηση (απαντανε ρομποτικα)

οτι δηθεν τους κλεβεις πατωντας στις διαφημισεις τους,ενω ειναι τα ιδια τους τα bot ,που τις περισσοτερες φορες τα χειριζοντε ανθρωποι και ψαχνουνε,παιζουνε και πατανε τις διαφημισεις τους για να σε πεταξουν εξω απο το προγραμμα.

Τους ενδιαφερει να πληρωσεις και οχι να σε πληρωσουνε.

Παρολες τις διαμαρτυριες μου,περα βρεχει για αυτους.

Οταν τους εστειλα screenshot του ιδιου τους του bot να κανει απατεωνιες στην σελιδα μου,εκεινοι ουτε καν απαντησαν

Και ενω λενε οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις τα social media  για δημοσιοποιηση των ιστοσελιδων σου,εντουτισ στο απαγορευουν επειδη ταχα "πιεζεις" το κοινο να δει τις διαφημισεις σου

Ευτυχως υπαρχουν αλλοι παροχοι publicers kai affiliate προγραμματων που πληρωνουν ,λιγοτερα αλλα σιγουρα χρηματα.

Και εβαλα πολλα τετοια προγραμματα που δεν σε κοροϊδευουνε,δεν μπορεις να τους κλεψεις,δεν φορτωνουν την ιστοσελιδα σου με βλακειες διαφημισεις(τις διαλεγεις εσυ) και ακομα και adblock να εχει καπιος σιγουρα θα τις δει καθως δεν ειναι στις μαυρες λιστες του οποιουδηποτε adblock περιηγητη

κοιτα εδω στις πλαϊνες μπαρες και κατω τις διαφημισεις μου να καταλαβεις,ακομα και εαν εχεις ανεργοποιημενο το adblock σστον περιηγητη σου

http://www.mcxlvii.com/m/

Δημοσ.

Thanks για τις χρησιμες πληροφοριες.

Ενταξει ρε παιδια.

Θα μπορουσαν απλα να ζητησουν το paypal μου και να τελειωσει η ιστορια!

Σε χρονο dt.

Εχεις δικιο, και εγω στην αρχη paypal ειχα στο μυαλο μου, ομως διαπιστωσα οτι εχει μονο τραπεζικη καταθεση (για την Ελλαδα τουλαχιστον) γι'αυτο και πρεπει να δηλωσεις αληθινα στοιχεια (ονοματεπωνυμο κτλπ).

Δημοσ.

Φιλε μου,δωσεις δεν δωσεις αληθινα στοιχεια ,τα πραγματικα σου τα εχουνε απο την στιγμη που εκανες λογαριασμο σην google.

Μεχρι το σπιτι σου,το αυτοκινητο εχουνε φωτογραφισει(ας ειναι καλα το google maps 3D) χωρις την αδεια σου.

Επειδη ειχα δυο λογαριασμους adsence ενα μονο θα σου πω:ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ στο χειριστο βαθμο.

Μολις θα βγαλεις τα πρωτα σου ευρω θα σε μπανναρουνε χωρις αιτιολογηση (απαντανε ρομποτικα)

οτι δηθεν τους κλεβεις πατωντας στις διαφημισεις τους,ενω ειναι τα ιδια τους τα bot ,που τις περισσοτερες φορες τα χειριζοντε ανθρωποι και ψαχνουνε,παιζουνε και πατανε τις διαφημισεις τους για να σε πεταξουν εξω απο το προγραμμα.

Τους ενδιαφερει να πληρωσεις και οχι να σε πληρωσουνε.

Παρολες τις διαμαρτυριες μου,περα βρεχει για αυτους.

Οταν τους εστειλα screenshot του ιδιου τους του bot να κανει απατεωνιες στην σελιδα μου,εκεινοι ουτε καν απαντησαν

Και ενω λενε οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις τα social media  για δημοσιοποιηση των ιστοσελιδων σου,εντουτισ στο απαγορευουν επειδη ταχα "πιεζεις" το κοινο να δει τις διαφημισεις σου

Ευτυχως υπαρχουν αλλοι παροχοι publicers kai affiliate προγραμματων που πληρωνουν ,λιγοτερα αλλα σιγουρα χρηματα.

Και εβαλα πολλα τετοια προγραμματα που δεν σε κοροϊδευουνε,δεν μπορεις να τους κλεψεις,δεν φορτωνουν την ιστοσελιδα σου με βλακειες διαφημισεις(τις διαλεγεις εσυ) και ακομα και adblock να εχει καπιος σιγουρα θα τις δει καθως δεν ειναι στις μαυρες λιστες του οποιουδηποτε adblock περιηγητη

κοιτα εδω στις πλαϊνες μπαρες και κατω τις διαφημισεις μου να καταλαβεις,ακομα και εαν εχεις ανεργοποιημενο το adblock σστον περιηγητη σου

http://www.mcxlvii.com/m/

Δεν θελω να βγαλω χρηματα απο banners.

Αλλα απο το 'monetization' του youtube.

Δεν ξερω τι παιζει με αυτο, προσωπικα, φιλος ομως μου ειπε οτι δουλευει αρκετα καλα.

Ισως η google δεν το 'χαλασε' αυτο.

Εχεις δικιο, και εγω στην αρχη paypal ειχα στο μυαλο μου, ομως διαπιστωσα οτι εχει μονο τραπεζικη καταθεση (για την Ελλαδα τουλαχιστον) γι'αυτο και πρεπει να δηλωσεις αληθινα στοιχεια (ονοματεπωνυμο κτλπ).

Ναι, με προβληματιζει καπως αυτο, καταλαβαινω οτι αν το πανε με τραπεζικη καταθεση ετσι θα πηγαινε, αλλα δεν μου καθεται καλα.

Δημοσ.

Όνομα - Επώνυμο - Διεύθυνση στα λατινικά όπως υπάρχουν στη ταυτότητα σου. + IBAN.

Διάβασε ΚΑΛΑ τους όρους χρήσης. Προσωπικά έχω 6 χρόνια adsense account και έπαιξα με την φωτιά αρκετές φορές. Στις πληρωμές πάντως είναι κύριοι ,δεν είχα ποτέ το παραμικρό θέμα και μιλάμε για αρκετά χιλιάρικα.

Δημοσ.

Όνομα - Επώνυμο - Διεύθυνση στα λατινικά όπως υπάρχουν στη ταυτότητα σου. + IBAN.

Διάβασε ΚΑΛΑ τους όρους χρήσης. Προσωπικά έχω 6 χρόνια adsense account και έπαιξα με την φωτιά αρκετές φορές. Στις πληρωμές πάντως είναι κύριοι ,δεν είχα ποτέ το παραμικρό θέμα και μιλάμε για αρκετά χιλιάρικα.

Απο την εμπειρια σου,

υπαρχει κατι ιδιαιτερο στο οποιο πρεπει να δωσω προσοχη; Καμια 'κακοτοπια'-ψιλα γραμματα που την παταει κοσμος;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...