Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες μου πάντως από τότε που συνέβη αυτό το περιστατικό έχουν περάσει 3 μήνες και ενώ ξέρω ότι μπορεί εκείνη την μέρα να χάθηκαν 130 ευρώ τζάμπα δεν με απασχολεί, προτιμώ να σκέφτομαι ότι τα "δώρησα" κατά κάποιο τρόπο παρά το ότι εξαπατήθηκα. Που δεν αντιλέγω μπορεί όντως αυτό να έγινε -απλά όταν αναφέρθηκε ότι μια κοπέλα μαζί με την μητέρα της πλήρωσαν για να μου κάνουν μαγικά και επειδή πιο συγκεκριμένα μου είπε ότι η κόρη της με ήθελε για ταίρι αλλά επειδή εγώ ήμουν ανένδοτος τότε, εκείνη ζήλεψε και βάλθηκε να μου κάνει κακό- όλο αυτό το σκηνικό μου κέντρισε απίστευτα το ενδιαφέρον (γιατί πάντα είχα την εντύπωση ότι αν παραείσαι καλός και τυπικός χαρακτήρας κάποιος/α θα θελήσει να σε σαμποτάρει λόγω απόρριψης, ζήλειας κτλ.). Το ένστικτό μου, μου λέει ότι όσο περισσότερο το ψάχνω τόσο περισσότερες πιθανότητες έχω να συναντήσω κάποιο γυναικείο πρόσωπο του παρελθόντος και έπειτα να αρχίσω να ξετυλίγω το σχέδιο αντεκδίκησής μου. Ουτουσιάλλως ποτέ δεν είχα πομπώδες γυναικείο ιστορικό άρα οι επιλογές είναι μειωμένες, το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαι προσεκτικός και μεθοδικός και το ξέρω, θα βρω άκρη. Μόλις εντοπίσω 1-2 υπόπτους σκοπεύω να τους πιάσω συζήτηση μέσω facebook με την πρόφαση να ξαναθυμηθούμε τα "παλιά" και κάπως έτσι θα ξεκινήσει η δράση μου, σιγά σιγά...   :ph34r:  

Υποσημείωση: Εγώ είχα ζητήσει από την γιαγιά να μου πει το όνομα της κόρης ή της μητέρας που μου προκάλεσε τέτοιο κακό αλλά αυτή μιλούσε με γρίφους και μου έδωσε να καταλάβω ότι οι ικανότητές της δεν ήταν αρκετά δυνατές για να εντοπίσει με 100% επιτυχία το όνομα της υπεύθυνης και ότι θα πρέπει να κάνω υπομονή για να καταλήξω σε αυτό (και για τους καχύποπτους να αναφέρω το ότι μου ξεκαθάρισε ότι όταν θα έρθει να με ξαναβρεί δεν πρόκειται να μου ζητούσε άλλα χρήματα και μου υπενθύμισε για ποιον λόγο με έβαλε να πληρώσω εκείνα τα 100 ευρώ). Δηλαδή μαλάκες πραγματικά έπρεπε να είχα πάνω μου προσαρμοσμένη μία go pro κάμερα γιατί αν δεν το βλέπατε να συνέβαινε εκείνη την στιγμή δεν θα το πιστεύατε. Τα 100 ευρώ μετά τις επικλήσεις που κάναμε σε κάτι αγίους εξαφανίστηκαν από το μαντήλι κυριολεκτικά...! Και η γιαγιά-τσιγγάνα δεν ήταν κάποιος περιοδεύων μάγος για να θέλει να με εξαπατήσει, ζούσε αυτή η κακομοίρα με την κόρη και τον άντρα της κόρης της σε ένα βαν και ζητιάνευαν για να βγάζουν τα προς το ζην όπως μου εκμυστηρεύτηκε. Για βάλτε όλα τα δεδομένα κάτω λίγο και μετά ελάτε να μου πείτε αν αυτό συνέβαινε σε εσάς αν θα σας έβαζε σε σκέψεις ή όχι... ζήτω οι μεταφυσικές μας ανυσηχίες!

εισαι και ομορφος και σε ζηλευουν μην ξεχναμε!!! Πηγες και εδωσες 130 ευρω σε 2 γυφτισες (ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ, δοξα στον κυριο) και καθεσαι και μου λες ιστοριες του στυλ δεν πειραζει... ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΚΕΦΤΕ!?!?!?!? Αν το μαθει ο πατερας σου και η μανα σου θα σε παρουν με τις πετρες... 

υ.γ. Αναφερεις οτι δεν περασε η αρωστια... Μαλλον θα ξεχασες να αναφερεις στο ιατρικο τιμ (το κανονικο) για τις επεμβασεις που εκανες με τις superσκατογριες. Ετσι θα σου φτιαξουν μια σωστη αγωγη (ψυχοφαρμακα και καινουριο σπιτακι) και θα εισαι μια χαρα

• Like 2
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Fortune_telling_fraud

In this scam, a fortune teller uses her cold reading skill to detect that a client is genuinely troubled rather than merely seeking entertainment; or is a gambler complaining of bad luck. The fortune teller informs the mark that they are the victim of a curse, but that for a fee a spell can be cast to remove the curse. In Romany, this trick is called bujo, originally meaning simply "bag", but now meaning "a swindle involving a large amount of money from a gullible fortune-telling customer."[3]

This name comes from a traditional form: the mark is told that the curse is in their money; they bring money in a bag to have the spell cast over it, and leave with a bag of worthless paper;[4] or money or property are given to the fortune teller to be destroyed as bearing the curse, and an item of lesser value is swapped and conspicuously destroyed instead.[5] In some cases the curse is "verified" by a sleight of hand trick, often involving an egg, The grifter tells the mark to bring an egg to a reading,[6] which when cracked open reveals disgusting matter or symbols of evil. This discovery confirms the curse.

Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Δημοσ.

Μάγκες μου πάντως από τότε που συνέβη αυτό το περιστατικό έχουν περάσει 3 μήνες και ενώ ξέρω ότι μπορεί εκείνη την μέρα να χάθηκαν 130 ευρώ τζάμπα δεν με απασχολεί, προτιμώ να σκέφτομαι ότι τα "δώρησα" κατά κάποιο τρόπο παρά το ότι εξαπατήθηκα.

Δωρεά σε γύφτισες. Καλή φάση απλά σκέψου την επόμενη φορά που θα κάνεις δωρεά να τα δώσεις σε κανά ορφανοτροφείο.

Που δεν αντιλέγω μπορεί όντως αυτό να έγινε -απλά όταν αναφέρθηκε ότι μια κοπέλα μαζί με την μητέρα της πλήρωσαν για να μου κάνουν μαγικά και επειδή πιο συγκεκριμένα μου είπε ότι η κόρη της με ήθελε για ταίρι αλλά επειδή εγώ ήμουν ανένδοτος τότε, εκείνη ζήλεψε και βάλθηκε να μου κάνει κακό- όλο αυτό το σκηνικό μου κέντρισε απίστευτα το ενδιαφέρον (γιατί πάντα είχα την εντύπωση ότι αν παραείσαι καλός και τυπικός χαρακτήρας κάποιος/α θα θελήσει να σε σαμποτάρει λόγω απόρριψης, ζήλειας κτλ.). Το ένστικτό μου, μου λέει ότι όσο περισσότερο το ψάχνω τόσο περισσότερες πιθανότητες έχω να συναντήσω κάποιο γυναικείο πρόσωπο του παρελθόντος και έπειτα να αρχίσω να ξετυλίγω το σχέδιο αντεκδίκησής μου. Ουτουσιάλλως ποτέ δεν είχα πομπώδες γυναικείο ιστορικό άρα οι επιλογές είναι μειωμένες, το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαι προσεκτικός και μεθοδικός και το ξέρω, θα βρω άκρη. Μόλις εντοπίσω 1-2 υπόπτους σκοπεύω να τους πιάσω συζήτηση μέσω facebook με την πρόφαση να ξαναθυμηθούμε τα "παλιά" και κάπως έτσι θα ξεκινήσει η δράση μου, σιγά σιγά...   :ph34r:  

Με 20 ευρώ σου λύνω τα μαγικά από skype και τα αντιστρέφω κιόλας σε όποια πρώην θες και σε τρία τέρμινα θα πάθει ότι ζητήσεις. Επίσης σου λεώ τον καφέ, το τσάι, το κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο και το σουβλακι με απόλα. Επίσης μπορώ και να σε θεραπεύσω αλλά σε 3 τέρμινα. Σκέψου το.

Υποσημείωση: Εγώ είχα ζητήσει από την γιαγιά να μου πει το όνομα της κόρης ή της μητέρας που μου προκάλεσε τέτοιο κακό αλλά αυτή μιλούσε με γρίφους και μου έδωσε να καταλάβω ότι οι ικανότητές της δεν ήταν αρκετά δυνατές για να εντοπίσει με 100% επιτυχία το όνομα της υπεύθυνης και ότι θα πρέπει να κάνω υπομονή για να καταλήξω σε αυτό

Ρε η γύφτισα δεν είναι τόσο καλή. Με 20 ευρώ θα στα πω όλα εγώ.

(και για τους καχύποπτους να αναφέρω το ότι μου ξεκαθάρισε ότι όταν θα έρθει να με ξαναβρεί δεν πρόκειται να μου ζητούσε άλλα χρήματα και μου υπενθύμισε για ποιον λόγο με έβαλε να πληρώσω εκείνα τα 100 ευρώ)

Στοίχημα ότι θα τα ξανασκάσεις όταν ξανάρθει? Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνουν οι γυφτοπούλες.

. Δηλαδή μαλάκες πραγματικά έπρεπε να είχα πάνω μου προσαρμοσμένη μία go pro κάμερα γιατί αν δεν το βλέπατε να συνέβαινε εκείνη την στιγμή δεν θα το πιστεύατε. Τα 100 ευρώ μετά τις επικλήσεις που κάναμε σε κάτι αγίους εξαφανίστηκαν από το μαντήλι κυριολεκτικά...! Και η γιαγιά-τσιγγάνα δεν ήταν κάποιος περιοδεύων μάγος για να θέλει να με εξαπατήσει, ζούσε αυτή η κακομοίρα με την κόρη και τον άντρα της κόρης της σε ένα βαν και ζητιάνευαν για να βγάζουν τα προς το ζην όπως μου εκμυστηρεύτηκε. Για βάλτε όλα τα δεδομένα κάτω λίγο και μετά ελάτε να μου πείτε αν αυτό συνέβαινε σε εσάς αν θα σας έβαζε σε σκέψεις ή όχι... ζήτω οι μεταφυσικές μας ανυσηχίες!

Θα με έβαζε σε μεγάλες σκέψεις για την εγκεφαλική μου κατάσταση.

Παρά το δούλεμα που έχει φάει εδώ μέσα μυαλό δεν βάζει συνεχίζει να πιστεύει στα μαγικά της γυφτομάνας.

Απλά εμείς δεν ήμασταν μπροστά στο μαγικό show γι αυτό τον αμφισβητούμε....

Ρε μεγάλε, το να παρασυρθείς επειδή σε αγχώνει το πρόβλημα υγείας σου είναι έως ένα βαθμό κατανοητό.

Αν δεν μας τρολάρεις το να συνεχίζεις να πιστεύεις σε μαγικά και ξόρκια με κάνει να αρχίζω να συμμερίζομαι τις απόψεις περί στείρωσης.

Κι ύστερα όταν λέω πως η δημοκρατία είναι μαλακία με λένε ακραίο. Οι μισοί εκεί έξω είναι σαν αυτόν.

• Like 4
Δημοσ.

Το περιστατικό που θα σας περιγράψω είναι άκρως για άκρως αληθινό και από τότε που συνέβη μέχρι και σήμερα με έχει βάλει σε σκέψεις, με έχει κάνει να ψάχνομαι πνευματικά αλλά μου έχει αφήσει και μεγάλα κενά συγχρόνως.

Μέσα Φεβρουαρίου 2015, ώρα μεσημέρι:

Πάω στο νοσοκομείο να παρκάρω το αμάξι για να πάρω κάτι εξετάσεις και στον χώρο του parking βλέπω μία τσιγγάνα η οποία στέκεται στο τέρμα βάθος του διαδρόμου, όρθια δίπλα από το βαν της και μιλάει σε όποιον πήγαινε εκεί κοντά για να παρκάρει (δεν ήμασταν και πολλοί, 2-3 αμάξια). Με τα πολλά πολλά πάω και εγώ να παρκάρω και καθώς με κοιτούσε άρχισε να μου λέει: "Εσύ είσαι ωραίος σε ζηλεύουν (x2)". Δεν δίνω σημασία, παρκάρω και κατεβαίνω από το αμάξι. Την ώρα που πάω να απομακρυνθώ με πιάνει από το χέρι και συνεχίζει: "Θες να σου πω την μοίρα σου (x2); Εμένα μην με βλέπεις έτσι. Ξέρεις από που είμαι εγώ; Εγώ είμαι από την Άρτα, εγώ γνωρίζω πολλά (x2)". Βγάζω, της δίνω ένα 5ευρω και της λέω σε παρακαλώ πολύ άσε με να φύγω γιατί δεν είμαι καλά και ήρθα να πάρω κάποιες εξετάσεις. Αυτή συνεχίσε κοιτώντας την παλάμη μου να μου λέει: "Περίμενε γιατί βλέπω ότι σου έχουν κάνει μάγια. Βλέπω μεγάλη συμφορά, μεγάλο κακό. Αχ αγόρι μου... είσαι ωραίος και καλός και σε ζηλέψανε και σου κάναν μάγια. Για αυτό τρέχεις στους γιατρούς δεξιά και αριστερά".

Σε εκείνο το σημείο σταματάει και κάλει μια γιαγιά η οποία έρχεται να μου μιλήσει λέγοντάς μου να καθίσουμε και οι 3 στην άκρη του βαν τους. Μου εξηγεί ότι είναι μητέρα της άλλης και μου πιάνει το χέρι και μου λέει αν εμπιστεύομαι αυτήν να μου πει τη μοίρα μου λόγω γηραιότητας. Εγώ ήμουν έτοιμος να φύγω αλλά λέω yolo από μέσα μου και την ρωτάω αν αυτή και η κόρη της είναι χριστιανές ορθόδοξες προτού προχωρήσουμε. Μου βγάζει και μου δείχνει ένα κομποσκοίνι. Αφού μου λέει κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα μου εύστοχα και πετυχαίνει και το όνομα της κοπέλας μου με την πρώτη, με ρωτάει αν θέλω να μου λύσει τα μάγια που μου έχουν κάνει. Μου αναφέρει ότι πλήρωσαν 100 ευρώ σε ένα νεκροταφείο μία κόρη με την μητέρα της μαζί σε κάποιον/α για να μου τα κάνει. Πέτυχε και το πρόβλημα υγείας που έχω και σχετίζεται με το συκώτι και μετά άρχισαν τα "μαγικά". Μου έδωσε 2 κλωστές τις οποίες μου είπε να τις κάνω 8 κόμπους και επειτά τις έκλεισα μέσα στην παλάμη μου, επανάλαμβανα ότι μου έλεγε εκείνη και έκανα κάποιους ήπιους τελετουργικούς μορφασμούς και όταν μου είπε να ανοίξω τα χέρια μου οι κόμποι είχαν λυθεί από μόνοι τους. Μετά έβγαλε ένα μαγικό μαντήλι και μου ζήτησε να της βάλω 5 -20ευρα εκεί μέσα τα οποία θα συμβόλιζαν τα "καταραμένα" 100 ευρώ με τα οποία αγοράστηκαν τα μάγια. Μετά ξανά το ίδιο τροπάριο και όταν μου λέει άνοιξε τώρα το μαντήλι τα 100 ευρώ είχαν κυριολεκτικά εξαφανιστεί. Τα μάτια μου ήταν ορθάνοιχτα και στις 2 περιπτώσεις και μέρα μεσημέρι με ντάλα τον ήλιο δεν παίζει να μην το παρατηρούσα αν γινόταν κάτι παράξενο ή ήταν απάτη η όλη φάση. Τέλος, μου ζήτησε να της δώσω 15 ευρώ σε εκείνη και άλλα 10 ευρώ στην κόρη της επειδή μου λύσαν τα μάγια και μου είπαν ότι θα έρθουν να με επισκεφτούν στον χώρο που δουλεύω (τους είπα σε περίπτερο και την περιοχή) και να συζητήσουμε αν από τότε θα έχει υπάρξει πρόοδος στην ζωή μου και θα με έχει εγκαταλείψει η γρουσουζιά.

Κόστος: 130 ευρώ

Πρόβλημα υγείας: προς το παρόν συνεχίζει να υπάρχει

Εμπειρία: αξέχαστη

Εσείς τι παράξενες, τέτοιου είδους καταστάσεις έχετε ζήσει; Έχετε επισκεφτεί ποτέ μέντιουμ, χαρτορίχτρα, κάποια που να λέει το φλιτζάνι του καφέ κτλ. πιστεύοντας ότι θα πάρετε υπερφυσικές απαντήσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν;

Απ' την Αρτα; Τινος ειναι;

• Like 4
Δημοσ.

Ήταν παραμονές του Αγίου Ελευθερίου (14 Δεκέμβρη)

Με ποιάνει μια γύφτισσα εξώ από την εκκλησία και προσπαθούσε να μου δώσει μια εικόνα.

Της λέω δεν εχω λεφτά πάνω μου. Παρτην λέει και μου τα φέρνεις.Είναι αμαρτία να μην την πάρεις. Τελικά με τα πολλα την πήρα . Της λέω πόσο έχει . Δώσε λέει ότι θες

Μετά από 10 λεπτά πήγα με 7 ευρώ . Δεν είχα και άλλα. Της τα δίνω και μου λέει 20 ευρώ εχει η εικόνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά της λεω δεν έχω άλλα και μου είπες να δώσω ότι έχω.

Δημοσ.

Αυτοί οι άνθρωποι, αν κάνεις το λάθος και ανταποκριθείς ή αν (αλίμονο σου) κάνεις την αρχή και τους δώσεις χρήματα, μετά δεν έχει πάτο το πηγάδι. Θα προσπαθήσουν να σου αποσπάσουν όσα περισσότερα γίνεται. Δεν είναι ζητιάνοι, είναι αρπακτικά. Δεν έχει σημασία τι τους λες ή πως αντιδράς, γιατί anything you say can and will be used against you... ακολουθούν συγκεκριμένη μέθοδο που σκοπός της είναι η απομύζηση χρημάτων.

Κλασική η μέθοδος που σου βάζουν κάτι με το ζόρι στο χέρι (εικόνα επειδή "είναι αμαρτία να μην την πάρεις", λουλούδι επείδή "είσαι ομορφόπαιδο και στο χαρίζω" κλπ.). Αν το πάρεις, έχεις ήδη πέσει στο πρώτο δίχτυ τους.

• Like 3
Δημοσ.

Μου 'χε κάνει και εμένα μαγικό μια τσιγγάνα! Ήμουν με το τότε γκομενάκι Πανεπιστήμιο, 19-20 χρονώνε, σκάει τσιγγάνα, ζητιανεύει, της δίνει 50 λεπτά, καπάκια της λέει δώσμου ένα χαρτάκι (στριφτών). Της δίνει η άλλη η σοσιαλίστρια, το παίρνει η τσιγγάνα και μου το δίνει εμένα το χαρτάκι, μου λέει κάντο μπάλα και βάλτο στην παλάμη σου, άμα βγει μαύρο παναπεί σε έχουν καταραστεί. Εποχές τώρα που άκουγε όλη η γειτονιά black metal μαζί μου, πέτσινο, καρφιά, μαλλί ελεύθερο σαν χαίτη αδάμαστου αλόγου, ακούω κατάρα, ψήνομαι. Ανοίγω το χέρι, κατάμαυρο το χαρτάκι, hail satan, μου λέει πρέπει να σου λύσω τα μάγια. "Θέλουμε θυσία" της λέω, "όχι" μου λέει "θέλω ένα χάρτινο αυτή τη φορά". "Τι χάρτινο;" "Λεφτά, αλλά όχι κέρμα, χάρτινο". Της λέω δε δίνω πεντάευρο για να μου λύσεις τα μάγια, θα τα λύσω εγώ σπίτι. Τσαντίζεται η γριά, μας πετάει δύο μούτζες έτσι πολύ θεατρικές και μας φωνάζει "ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ!!!". Πεθαίνουμε στα γέλια εμείς, φεύγει η άλλη βρίζοντας στη γλώσσα της, πέρασα μισή ώρα προσπαθώντας να μαυρίσω τα χαρτάκια της άλλης, δεν κατάλαβα πως το έκανε.

Ε μετά χωρίσαμε.

• Like 17
Δημοσ.

εγώ είμαι ο μεταλαγμένος κυνηγός τεράτων,ή αλλιώς μπορείτε να με φωνάζε γητευτή ή απλώς Γέραλντ ο Ρήβιος

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...