Anorymous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μια γνωστη μου εχει Ενδοπορογενές θηλώδες βλεννώδες νεόπλασμα στην ουρα του παγκρεατος με παχος 7 χιλιοστα και ετοιμαζεται για αφαιρεση. Ξερει καποιος αν ειναι κακοηθης η οχι απο οτι διαβασα μετα απο 3 εκατοστα ειναι κακοηθης συνηθως. Επισης απο αυτα που διαβασα αν ειναι καλοηθης τοτε θα ζησει κανονικα ενω αν οχι τοτε εχει 50% να ζησει εως 5 χρονια σωστα καταλαβα ?
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ρώτα έναν γιατρό, τι να πούμε εμείς. Εύρεση πιθανότητας επιβίωσης και χρόνου ζωής μέσω insomnia. 2
GreyHorse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ρώτα έναν γιατρό, τι να πούμε εμείς. Εύρεση πιθανότητας επιβίωσης και χρόνου ζωής μέσω insomnia. Υπονοείς ότι οι γιατροί γνωρίζουν τι είναι "Ενδοπορογενές θηλώδες βλεννώδες νεόπλασμα" ενώ εμείς μεσάνυχτα; Ιδίως αυτό το ενδοπορογενές παίζει να είναι η πρώτη λέξη που είπα... 8
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πορισμα βιοψιας για να δειτε τν τυπο κ την κατηγορια του καρκινου.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Nαι και θα πάει σε έναν γιατρό και θα πει "όχι εγώ, μια γνωστή μου έχει το τάδε στο πάγκρεας, πόσο θα ζήσει?" Και μετά θα πληρώσει κιόλας για την συμβουλή που πήρε. Ρε την παλεύετε; Μια γνώμη για την γνωστή του θέλει ο τύπος προφανώς γιατί δεν θέλει να την ζαλίσει, από κάποιον γιατρό του φόρουμ. Δεν είναι για τον ίδιο, σε τι γιατρό να πάει; 1
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ρώτα έναν γιατρό, τι να πούμε εμείς. Εύρεση πιθανότητας επιβίωσης και χρόνου ζωής μέσω insomnia. Αν καποιος ειναι γιατρος η εχει συγγενη θελω να μου πει, φυσικα θα ρωτησω και γιατρο απλα επειδη το εμαθα σημερα το βραδυ ηθελα να ακουσω καποιες πληροφοριες . Υπονοείς ότι οι γιατροί γνωρίζουν τι είναι "Ενδοπορογενές θηλώδες βλεννώδες νεόπλασμα" ενώ εμείς μεσάνυχτα; Ιδίως αυτό το ενδοπορογενές παίζει να είναι η πρώτη λέξη που είπα... Φυσικα θα ρωτησω γιατρο και δεν ειναι αναγκη να κανεις πλακα με τετοια θεματα απλα θελω να ξερω στο περιπου που βαδιζουμε μεχρι να παμε σε γιατρο μεσα στην εβδομαδα. Βιοψια φιλε νομιζω εχει κανει θα ρωτησω με τροπο γιατι τα θεματα αυτα ειναι πολυ λεπτα. Nαι και θα πάει σε έναν γιατρό και θα πει "όχι εγώ, μια γνωστή μου έχει το τάδε στο πάγκρεας, πόσο θα ζήσει?" Και μετά θα πληρώσει κιόλας για την συμβουλή που πήρε. Ρε την παλεύετε; Μια γνώμη για την γνωστή του θέλει ο τύπος προφανώς γιατί δεν θέλει να την ζαλίσει, από κάποιον γιατρό του φόρουμ. Δεν είναι για τον ίδιο, σε τι γιατρό να πάει; Καπος ετσι φιλε, εχω χασει την μητερα μου απο καρκινο τωρα αυτη που μπορει να εχει ειναι η μητερα της αρραβονιαστηκιας του αδερφου μου και θελουμε μια πρωτη γνωμη για να ξερουμε που ειμαστε. Με την μητερα μου οι γιατροι μας εδιναν ψευτικες ελπιδες δεν μας ελεγαν ολοι την αληθεια και δεν προετοιμαστικαμε ψυχολογικα σωστα οποτε οταν ενα μηνα πριν πεθανει μας το ειπαν παθαμε σοκ.
insomnia888 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Κακώς ρωτάς εδώ, εγώ τώρα μαθαίνω απο σένα οτι το πάγκρεας έχει ουρά. Η βιοψία θα υα πεί όλα. Αν είναι όγκος καλοήθης, οκ, το ξεχνάτε και προχωρατε παρακάτω. Αν όμως είναι κακοήθης να ξέρεις ότι είναι από τις πιο επιθετικές μορφές καρκίνου, βλέπε Παβαρόττι, Πάτρικ Σβειζ. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά
iordanis77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μια γνωστη μου εχει Ενδοπορογενές θηλώδες βλεννώδες νεόπλασμα στην ουρα του παγκρεατος με παχος 7 χιλιοστα και ετοιμαζεται για αφαιρεση. Ξερει καποιος αν ειναι κακοηθης η οχι απο οτι διαβασα μετα απο 3 εκατοστα ειναι κακοηθης συνηθως. Επισης απο αυτα που διαβασα αν ειναι καλοηθης τοτε θα ζησει κανονικα ενω αν οχι τοτε εχει 50% να ζησει εως 5 χρονια σωστα καταλαβα ? Δε παει με τα χιλιοστα. Ενας γνωστος μου διαγνωστηκε πριν 20 χρονια με νεοπλασμα 7 εκατοστων στο ηπαρ. Καποιος του ειχε προτεινει και εγχειριση. Δεν την εκανε. Σημερα ειναι μια χαρα και σκοπευει να πιασει τα 100.
doctorkostis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μου αρέσει που του λέτε για βιοψία ενώ το παιδί αναφέρει πόρισμα βιοψίας. Λοιπόν, ογκολόγος Δεν είμαι, αλλά αυτή η βιοψία είναι καρκίνωμα παγκρέατος, αδενικου τύπου. Η πορεία, τύπος θεραπείας και η πρόγνωση εξαρτάται σαφώς και δε μπορεί να καθοριστεί από τη βιοψία και μόνο, χρειάζεται και σταδιοποιηση. Εύχομαι το καλύτερο. 5
deesnider Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ... Εσύ τι πετάγεσαι τώρα;;; Άσε μας στην ησυχία μας, μπας και καταλήξουμε καμιά φορά κάπου!!! 5
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μου αρέσει που του λέτε για βιοψία ενώ το παιδί αναφέρει πόρισμα βιοψίας. Λοιπόν, ογκολόγος Δεν είμαι, αλλά αυτή η βιοψία είναι καρκίνωμα παγκρέατος, αδενικου τύπου. Η πορεία, τύπος θεραπείας και η πρόγνωση εξαρτάται σαφώς και δε μπορεί να καθοριστεί από τη βιοψία και μόνο, χρειάζεται και σταδιοποιηση. Εύχομαι το καλύτερο. Σημερα μιλησα με τον αδερφο μου της ειπαν οτι ειναι καλοηθης αλλα ο γιατρος της ειπε να κανει αφαιρεση. Τι παιζει υποπτο μου φαινεται καλοηθης και αφαιρεση δεν μου κολλαει καθολου εκτος αν υπαρχει περιπτωση να ξαναβγει αργοτερα και να ειναι κακοηθης για αυτο και η αφαιρεση. Δε παει με τα χιλιοστα. Ενας γνωστος μου διαγνωστηκε πριν 20 χρονια με νεοπλασμα 7 εκατοστων στο ηπαρ. Καποιος του ειχε προτεινει και εγχειριση. Δεν την εκανε. Σημερα ειναι μια χαρα και σκοπευει να πιασει τα 100. και εμας το ιδιο αν και καλοηθης τελικα της ειπε για αφαιρεση.
insomnia888 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αφού το ενδοπορογενες πως το λένε είναι καλοήθης δεν τίθεται θέμα μετάστασης. Τέλεια είδηση! Απο αναζήτηση που εκανα διάβασα οτι αν και καλοήθης επειδή είναι όγκος μπορεί να προκαλέσει πόνο ναυτία εμετούς, αρα η αφαίρεση του είναι επιβεβλημένη.
iordanis77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 και εμας το ιδιο αν και καλοηθης τελικα της ειπε για αφαιρεση. Toτε το αφηνει και απλα το παρακολουθει, καθε 6-12 μηνες με αξονικη ή υπερηχογραφημα.
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αφού το ενδοπορογενες πως το λένε είναι καλοήθης δεν τίθεται θέμα μετάστασης. Τέλεια είδηση! Απο αναζήτηση που εκανα διάβασα οτι αν και καλοήθης επειδή είναι όγκος μπορεί να προκαλέσει πόνο ναυτία εμετούς, αρα η αφαίρεση του είναι επιβεβλημένη. δεν μιλαμε για αφαιρεση μονο του ογκου αλλα του παγκρεατος αυτο με προβληματιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα