smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα πριν μια εβδομαδα ειδα αυτό το πραγμα http://www.banggood.com/subscribe.html?email και ρωτησα στο live chat τους εάν εχει minimum spend και μου απαντησας όχι δεν εχει εε λοιπον μετα από μια εβδομαδα αφου περασε εστειλα εμαιλ να δω τι γινεται και μου απαντησαν ότι τελιικα το ένα κουπονι των 50 usd without minimum spend εγιναν 5 ξεχωριστα κουπόνια συνολικης αξιας των 50 usd με ελαχιστο ποσο που πρεπει να ξοδεψω στα στα 200 usd ΤΙ ΓΥΦΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ??? ΓΑΜΩ!!@@@!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΤΕΙ Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από smoke0man2
idomeneas7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Κινεζομάγαζο που λέγεται "bang good" και περιμένεις να είναι σοβαρό. Μαλιστα. Εγω οταν το πρωτοειδα νομιζα οτι ηταν sex shop (ασχετο).
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 είναι καθαρα ερασιτεχνες φιλε μου ... δεν είναι πραγματα αυτά
newtech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καλησπέρα πριν μια εβδομαδα ειδα αυτό το πραγμα http://www.banggood.com/subscribe.html?email και ρωτησα στο live chat τους εάν εχει minimum spend και μου απαντησας όχι δεν εχει εε λοιπον μετα από μια εβδομαδα αφου περασε εστειλα εμαιλ να δω τι γινεται και μου απαντησαν ότι τελιικα το ένα κουπονι των 50 usd without minimum spend εγιναν 5 ξεχωριστα κουπόνια συνολικης αξιας των 50 usd με ελαχιστο ποσο που πρεπει να ξοδεψω στα στα 200 usd ΤΙ ΓΥΦΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ??? ΓΑΜΩ!!@@@!!! Αν μιλας για το http://www.banggood.com/ειναι απο τα καλύτερα μαγαζια. Τους ρωτησες αν υπαρχει minimum spend καλα σου απάντησαν οτι δεν εχει οτι θελεις αγοράζεις και στο στέλνουν με free delivery Αν τους ρωτούσες αν το discount κουπόνι εχει κάποιο Minimum για να το αξιοποιήσεις φυσικά θα σου έλεγαν ναι 50$ Οσο για την γυφτια.. τι να σου πω.. αν θεωρεις οτι ειναι "γυφτος" καποιος που θελει να μην δωσει κατι ΤΖΑΜΠΑ και οχι αυτος που το θελει τζάμπα οκ. Υγ. 32 παραγγελίες ουτε 1 προβλημα
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 φιλε μου εδώ περα μιλαμε φιλικα εγω πριν κανω εγγραφη στο newsletter ρωτησα αναλυτικα και μετα μολις εκανα μου ειπαν αλλα (εάν διαβαζεισ καλα γραφει ότι θα δωθει 50 coupon (1 όχι 5) και ρωτησα 2 φορες εάν υπαρχει ελαχιστο ποσο καταλαβες δεν θελω τσακωμους εδώ μιλαμε απλα φιλικα γιωργος
newtech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 φιλε μου εδώ περα μιλαμε φιλικα εγω πριν κανω εγγραφη στο newsletter ρωτησα αναλυτικα και μετα μολις εκανα μου ειπαν αλλα (εάν διαβαζεισ καλα γραφει ότι θα δωθει 50 coupon (1 όχι 5) και ρωτησα 2 φορες εάν υπαρχει ελαχιστο ποσο καταλαβες δεν θελω τσακωμους εδώ μιλαμε απλα φιλικα γιωργος Φιλε εγω πριν γραφτω μου ειχαν πει οτι οι παραγγελιες μπορει να ειναι και 0.01$ και ειναι free και τα κουπονια αναλογα το κουπονι εχουν ελαχιστο. Δεν καταλαβενω γιατι βριζεις (ασχημα κιολας). κανε ενα unsubscribe και τελος. Ειναι μια χαρα σιτε. Κατάλαβες ή κατάλαβαν λαθος.. Ρωτησες η απαντησαν λαθος.. ε οκ τελος. Ελαχιστο ποσο ΔΕΝ υπαρχει στο σιτε τους!
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 κανανε λαθος με δουλευεις τωρα?εταιρεια και οι υπαλληλοι δεν είναι ενημερωμένοι και απαντανε ότι ναναι ? τελος παντων ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕς ΔΙΑΣΤΑΣΕΙς
newtech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 κανανε λαθος με δουλευεις τωρα?εταιρεια και οι υπαλληλοι δεν είναι ενημερωμένοι και απαντανε ότι ναναι ? τελος παντων ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕς ΔΙΑΣΤΑΣΕΙς Εσυ φιλε μου μπορει να ρωτησες λαθος.. γιατι αυτοι να καναν το λαθος? Μια χαρα εξυπηρέτηση εχουν. Αν ρωτησες what is the minimum spend.. καλα καναν και σου απαντησαν there is no minumim.. δεν υπαρχει minimum! τι διαστασεις να παρει? Θεωρεις οτι σε κορόιδεψαν? Οτι σε εξαπάτησαν?
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εσυ φιλε μου μπορει να ρωτησες λαθος.. γιατι αυτοι να καναν το λαθος? Μια χαρα εξυπηρέτηση εχουν. Αν ρωτησες what is the minimum spend.. καλα καναν και σου απαντησαν there is no minumim.. δεν υπαρχει minimum! τι διαστασεις να παρει? Θεωρεις οτι σε κορόιδεψαν? Οτι σε εξαπάτησαν? ναι ετσι θεωρω γιατι ξερω αγγλικα και το τοποθετησα σωστα γιατι και εγω εχω παρει από εκει ξερω τι είναι το ένα και ξερω τι το άλλο τελος παντων ας το λυξουμε εδώ ακρη δεν θα βγει εάν τσακωθούμε άλλη αποψη εχω εγω άλλη εσυ
newtech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ναι ετσι θεωρω γιατι ξερω αγγλικα και το τοποθετησα σωστα γιατι και εγω εχω παρει από εκει ξερω τι είναι το ένα και ξερω τι το άλλο τελος παντων ας το λυξουμε εδώ ακρη δεν θα βγει εάν τσακωθούμε άλλη αποψη εχω εγω άλλη εσυ Δλδ θεωριζεις οτι μοιραζουν απλα κουπονακια 5$ σε ΟΛΟΥΣ (γιατι ο καθενας μπορει να κανει 4-5 emails) Οπως και να εχει αν εχεις το transcript του chat δες το. Δεν εχει λογο να σου πει οτι τα κουπονια ειναι ουσιαστικα 5$ δωρεαν και να μην ειναι.. γιατι και στο πρωτο thread γραφεις οτι απλα ρωτησες αν εχουν minimum και οχι αν το χρησιμοποιήσεις το κουπονι εχει minimum Κινεζομάγαζο που λέγεται "bang good" και περιμένεις να είναι σοβαρό. Μαλιστα. Εγω οταν το πρωτοειδα νομιζα οτι ηταν sex shop (ασχετο). https://www.trustpilot.com/review/www.banggood.com Μια χαρα ΣΟΒΑΡΟ και καλο ειναι...
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 στο live chat αυτό ειπα και δυστυχως δεν κρατησα την συνομιλια (βλακεια μου )τελος παντων δεν πειραζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα