Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε συνδυασμό με το μήνυμα του φίλου για την αίρεση και την αντιχριστιανική σου τάση γενικά νομίζω ότι είσαι κι εσύ σε αυτή την αίρεση που λέει ο Hyphen...κάνεις συχνά ταξίδια, αγοράζεις ακριβά πράγματα, ακριβά αυτοκίνητα κλπ... :P :D

Oχι φιλε μου, εγω ειμαι Mασωνος...... :P :)

H κανουμε business ή κοροιδευουμε......

ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα..... :P :-D

• Like 5
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Oχι φιλε μου, εγω ειμαι Mασωνος...... :P :)

H κανουμε business ή κοροιδευουμε......

ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα..... :P :-D

Ψάξτο πάντως για κανένα εξτραδάκι :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Οτάν μάθεις να μιλάς σωστά και θα ωριμάσεις κατάλληλα για να μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί μου τότε θα σου απαντήσω, τώρα θα μπεις στην λίστα αγνόησης.

Γνωστώς για ανοησίες και γραφόμενα τέτοια είσαι.

:-D

#κλαμα

#θα_βαλω_την_γατα_μου_να_κλαιει.....

κλπ....

• Like 2
Δημοσ.

Ναι στον αληθινό Χριστιανισμό δεν υπάρχουν αυτά (είναι πολύ μικρός ο αριθμός τον ανθρώπων), είναι δύσκολο να το πιστέψεις και δεν θες :) Μην μπερδεύουμε πράγματα και καταστάσεις. Επίσης σε μια κοινωνία αναφέρομαι εδώ στην Ελλάδα όπου όλοι είναι διπρόσωποι, βολεμένοι, ψεύτες κλπ περιμένεις εσύ καλό; Ακόμα και εσύ (άλλωστε φαίνετε ότι είσαι, αμέσως στο κακό το μυαλό σου και μόνο για την μια περίπτωση αναφέρεσε την κακή) ύπαρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι σε μια από αυτές τις κατηγορίες, έτσι έμαθε ο κόσμος ο οποίος είναι και "πνευματικά αμόρφωτος".

Οι μη πραγματικοί Χριστιαννοί στην Κόλαση ε; Στα σκουπίδια.  :mad:  :mad:  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ πιστευεις στον Χριστουλη και στην Παναγιτσα και γενικα σε αυτα ?

εγω πιστευω στην χριστοπαναγια των Παρισιων...

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό το μήνυμα είναι κρυφό γιατί έχετε επιλέξει να αγνοείτε μηνύματα από τον Unabomber. Να γίνει εμφάνιση παρολαυτά;

χαχααχχαχαχα :D κρίμα κρίμα :D

Δημοσ.

Αυτό το μήνυμα είναι κρυφό γιατί έχετε επιλέξει να αγνοείτε μηνύματα από τον Unabomber. Να γίνει εμφάνιση παρολαυτά;

so edgy, κόπηκα...

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι πρέπει να βάζουν στο θυμιατό,λιβάνι και μαλακίες,Καλαμάτας είναι

• Like 3
Δημοσ.

Unabomber έγραψες κάτι; :-D

Το κάνω quote για να το δει  :devil:

χαχαχαχαχααχχ πονηρούλι :D

Δημοσ.

Το κάνω quote για να το δει  :devil:

Υπαρχει σοβαρη περιπτωση να σε κανει και σενα block, προσεχε πολυ.... δεν ξερεις τι γινεται..... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...