2Ohm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καταρχάς να είναι γνωστής μάρκας όχι τα κινέζικα αγνώστου ταυτότητας θα γλιτώσει 10€ αλλά θα κλαις το κινητό σ στο τέλος! Μετα βλέπεις οτι σε βόλευει ποσά mah είναι (να ξέρεις περίπου το 80% είναι ωφέλιμα δλδ αμα κάποιο λέει 100mAh τα 80 είναι αυτά που θα μπουμ στην μπαταρία σ)μέγεθος εννοείται κ τα amber που φορτίζει συνήθως όλα τα κανουρια πλέον είναι 2.1Α ππυ είναι υπερακετα! Θα σ προτινα τις xiaomi αυτο έχω κ εγώ το υλτρα Σλιμ 5000mAh απλα να προσεχείς απο που θα τα πάρεις υπάρχουν πολλές μαϊμούδες 1
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καταρχάς να είναι γνωστής μάρκας όχι τα κινέζικα αγνώστου ταυτότητας θα γλιτώσει 10€ αλλά θα κλαις το κινητό σ στο τέλος! Μετα βλέπεις οτι σε βόλευει ποσά mah είναι (να ξέρεις περίπου το 80% είναι ωφέλιμα δλδ αμα κάποιο λέει 100mAh τα 80 είναι αυτά που θα μπουμ στην μπαταρία σ)μέγεθος εννοείται κ τα amber που φορτίζει συνήθως όλα τα κανουρια πλέον είναι 2.1Α ππυ είναι υπερακετα! Θα σ προτινα τις xiaomi αυτο έχω κ εγώ το υλτρα Σλιμ 5000mAh απλα να προσεχείς απο που θα τα πάρεις υπάρχουν πολλές μαϊμούδες αν εχει μικροτερα mah από ότι ο σπιτιου θα εχω πρόβλημα?
2Ohm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Απο οτι τι?? Αμα έννοιεις του κινητού όχι φυσικά απλα δν θα φτάσει για μια πληρη φορτηση! Είναι καθαρά στις αναγκες σ το τι θέλεις! Πχ εγώ όπως σ είπα έχω ενα 5000 κ μ φτάνει για 1.5 φόρτωση κ τώρα θα πάρω κ ενα τέρας 16000mAh με 2 output να φορτίσεις 2 κινητά μαζί παλι τις xiaomi γιατί θα πάω διακοπές κ δν θέλω να έχω το κεφάλι μ στην μπαταρία το βάζεις στην τσάντα σ κ για ενα 3μερο εχεις όσο ενέργεια θες χωρίς μπριζες! 1
GianniSM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Σωστός ο 2Ohm. Τα λιγότερα mA έξοδο σημαίνει μεγαλύτερος χρόνος φόρτισης.
stratigos24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Eγώ είχα δει ένα μεγάλης χωρητικότητας που είχε και κροκοδειλάκια μαζί για να βάζεις μπρος τη μπαταρία από το αμάξι.. Kάπως έτσι ήταν, το έδινε το mediamarkt στα 109 προσφορά, αλλά δεν το βρίσκω τώρα: Edit: http://www.smart-tech.gr/Midland-Enerjump-Powerbank-8000mAh-400A.html http://www.electronicaeshop.eu/forete-mpataria-power-bank-15800mah-poe-fortizei-apo-ena-kineto-mechri-kai-aetokineto-oem.html 2
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Σωστός ο 2Ohm. Τα λιγότερα mA έξοδο σημαίνει μεγαλύτερος χρόνος φόρτισης. ενας φιλος μου όταν στνδεει το power bank με το tablet ακούγεται από το power bank ένα τσίριγμα αυτό τι είναι? Eγώ είχα δει ένα μεγάλης χωρητικότητας που είχε και κροκοδειλάκια μαζί για να βάζεις μπρος τη μπαταρία από το αμάξι.. ένα τετοιο θελω να παρω περιπου ποσο κανει?
2Ohm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αμα δν ανεβάζει θερμοκρασία τπτ! Η "σπαταλομενη" ενεργειΑ που χάνετε λογο θερμότητας στις συνδέσεις των καλωδίων ή η συχνότητα εναλλαγής του ηλεκτρικού κυκλοματως κανει αυτό το θορυβω τώρα γιατί δν είναι σχετικό για αυτό το ποστ κ σιτε!! Και είναι ακριβά μιλάμε για μπαταρίες αυτοκινήτου που τυχαίνει να φορτίζουν κινητό! Στην ces2015 τα διαφήμιζαν δν θυμάμαι ποια εταιρία στα 160$!
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αμα δν ανεβάζει θερμοκρασία τπτ! Η "σπαταλομενη" ενεργειΑ που χάνετε λογο θερμότητας στις συνδέσεις των καλωδίων ή η συχνότητα εναλλαγής του ηλεκτρικού κυκλοματως κανει αυτό το θορυβω τώρα γιατί δν είναι σχετικό για αυτό το ποστ κ σιτε!! Και είναι ακριβά μιλάμε για μπαταρίες αυτοκινήτου που τυχαίνει να φορτίζουν κινητό! Στην ces2015 τα διαφήμιζαν δν θυμάμαι ποια εταιρία στα 160$! πρεπει να προσεξω κατι άλλο από αυτό που ειπες? αν παρω ένα xiaomi θα παιζει σε όλα τα κινητα και tablet?
2Ohm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εννοείται κ είναι τα πιο value for money κατα την γνώμη μ! Απλα πρόσεχε παρα πολύ απο που θα το παρεις(θα σ προτιμά απο την επίσημη ιστοσελίδα την xiaomi ) γιατί υπαρχουν ενα σορό απομιμήσεις! Κ έχει κ πολλά μοντέλα να διαλέξεις αυτό που σ ταιριάζει κ σε μέγεθος κ σε χωρητικότητα!
GianniSM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 πρεπει να προσεξω κατι άλλο από αυτό που ειπες? αν παρω ένα xiaomi θα παιζει σε όλα τα κινητα και tablet? Ναι μια χαρά. Αμα δν ανεβάζει θερμοκρασία τπτ! Η "σπαταλομενη" ενεργειΑ που χάνετε λογο θερμότητας στις συνδέσεις των καλωδίων ή η συχνότητα εναλλαγής του ηλεκτρικού κυκλοματως κανει αυτό το θορυβω τώρα γιατί δν είναι σχετικό για αυτό το ποστ κ σιτε!! Και είναι ακριβά μιλάμε για μπαταρίες αυτοκινήτου που τυχαίνει να φορτίζουν κινητό! Στην ces2015 τα διαφήμιζαν δν θυμάμαι ποια εταιρία στα 160$! Τα powerbanks ΔΕΝ έχουν εναλασσόμενο ρεύμα. Βασικά ΚΑΜΙΑ μπαταρία δεν έχει εναλλασσόμενο.
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εννοείται κ είναι τα πιο value for money κατα την γνώμη μ! Απλα πρόσεχε παρα πολύ απο που θα το παρεις(θα σ προτιμά απο την επίσημη ιστοσελίδα την xiaomi ) γιατί υπαρχουν ενα σορό απομιμήσεις! Κ έχει κ πολλά μοντέλα να διαλέξεις αυτό που σ ταιριάζει κ σε μέγεθος κ σε χωρητικότητα! ευχαριστω για την απαντηση. Εννοείται κ είναι τα πιο value for money κατα την γνώμη μ! Απλα πρόσεχε παρα πολύ απο που θα το παρεις(θα σ προτιμά απο την επίσημη ιστοσελίδα την xiaomi ) γιατί υπαρχουν ενα σορό απομιμήσεις! Κ έχει κ πολλά μοντέλα να διαλέξεις αυτό που σ ταιριάζει κ σε μέγεθος κ σε χωρητικότητα! βρηκα ένα στο ξειρω τωρα
2Ohm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ναι μια χαρά. Τα powerbanks ΔΕΝ έχουν εναλασσόμενο ρεύμα. Βασικά ΚΑΜΙΑ μπαταρία δεν έχει εναλλασσόμενο. Ναι έχεις δίκαιο σκεφτόμουν τον φορτηστη τοίχου κ το έγραψα σαν να είναι το ίδιο πράγμα! Λάθος μου θα σκισω τα πτυχία μ που δεν πήρα ακόμα!!
makis 12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 http://www.smartkit.gr/blog/xiaomi-power-bank/ βρηκα αυτό είναι καλο? Ναι έχεις δίκαιο σκεφτόμουν τον φορτηστη τοίχου κ το έγραψα σαν να είναι το ίδιο πράγμα! Λάθος μου θα σκισω τα πτυχία μ που δεν πήρα ακόμα!! τοτε γιατι κανει θορυβο? Ναι μια χαρά. Τα powerbanks ΔΕΝ έχουν εναλασσόμενο ρεύμα. Βασικά ΚΑΜΙΑ μπαταρία δεν έχει εναλλασσόμενο. τοτε γιατι κανει θορυβο? ξερεις
2Ohm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μάλλον αυτό που είπα η θερμότητα που χάνετε απο τις συνδέσεις των καλοδιων κάτι τέτοιο φαντάζομαι! Απλά αμα δν ζεστενετε υπερβολικά το power bank ουτε η μπαταρία του κινητού ταβλετ δν έχει πρόβλημα! Προσωπικά εγώ τα πήρα απο εδώ http://www.xiaomiforsale.com/επίσημο site xiaomi όλα τα αλλά δν τα εμπιστευομαι είχα πάρει απο eBay στην αρχή κ μ βγήκε κουφά ευτυχώς πήρα τα λεφτά μ πίσω!(έχω πάρει 5 power banks για δώρα σε φιλους/συγγενείς όλα μ βγήκαν αυθεντικότητα κ πλήρως λειτουργικά απλα κανει ενα 20μερο να σ έρθουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα