Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάζεψε 10 που σου αρέσουν να γίνει ψηφοφορία. Ο καθένας δε θα μπορεί να ψηφίσει αυτό που πρότεινε

Δημοσ.

ασχετο:

1:

Θυμαμαι και ενα αλλο θεμα που μια κοπελα, ηθελε να βρουμε ονομα για το μελι που θα φτιαξει.

Πεστε οτι βρισκουμε ονομα και το βαζει σαν ταμπελα στο μαγαζι του/της.

Αυτο δεν ανηκει στα πνευματικα δικαιωματα αυτου που βρισκει το ονομα πρωτος;;

Γιατι να λεμε τζαμπα (στο τζαμπα) ωραια ονοματα (μεσα στα πολλα καποια ειναι καλα) για εναν "ξενο" ανθρωπο, στο οποιο αποτελεσμα τελικως, δεν θα εχουμε κανενα κερδος??

Ειναι σαν να κλεβεις φωτογραφιες απο το facebook με χαμογελαστα ατομα πχ, και να βαζεις τις φωτογραφιες σε κουπονια ή διαφημιστικα φυλλαδια μιας εταιριας, πχ φροντιστηριο. Πουλας δηλαδη την φατσα σου, ή την ιδεα σου μηδεν ευρω, ενω ο αλλος κερδιζει, ή θα κερδισει, ευρω!.. 

2:

Παραδειγμα..

Μια φορα ο παππους μου ειχε πει στον φιλο του απο την Φιλανδια, να ονομασει την εταιρια του "Νokia (connecting people)".

Ετσι και εγινε, και με τα χρονια αυτο το ονομα (brand name) απωτυπωθηκε στην μνημη των ανθρωπων σαν μια απο τις καλυτερες εταιριες. O παππους ,μου τι κερδισε απο ολο αυτο; Τιποτα. Απλως του ηρθε μια καλη ιδεα για ονομα εταιριας που ασχολειται με τηλεπικοινωνιες, την ειπε στο φιλο του και τελος. Τωρα ουτε ζηταει ποσοστα επιτυχιας αλλα ουτε αισθανεται πως εκανε μια καλη πραξη και μονο, διοτι η nokia  βγαζει εκατομυρια το χρονο, ενω ο παππους μου παιρνει μονο 500 ευρω συνταξη, και το ονομα του, δεν το ξερει κα νε νας...!

Η ιστορια ειναι ψευτικη, αλλα την εγραψα για να δειτε πως σκεφτομαι.

3:

Ψαξτε να βρειτε δικα σας ονοματα για την επειχηρηση σας. Και δικα σας χρωματα για την επιγραφη σας. Μην κλεβετε ιδεες αλλων. .

Δημοσ.

748 996

κανεις δεν εκλεψε τιποτα, ρωτανε για ιδεες και εμεις τους λεμε τις βλακειες μας...

Αν καποιος νομιζει οτι εχει καλη ιδεα και οτι μπορει να βγαλει φραγκα, δε θα το πει εδω μεσα

• Like 1
Δημοσ.

748 996

κανεις δεν εκλεψε τιποτα, ρωτανε για ιδεες και εμεις τους λεμε τις βλακειες μας...

Αν καποιος νομιζει οτι εχει καλη ιδεα και οτι μπορει να βγαλει φραγκα, δε θα το πει εδω μεσα

ακΟμα... μεσα στις βλακειουλες μας μας ξεφευγουν και καποια καλα, και οχι μονο σε αυτο το θεμα...

:P

Eνταξει δεν καιγομαι τοσο πολυ για το αν οι ts κερδισουν τελικα απο ολο αυτο, αλλα απλως ανεφερα την σκεψη μου, την οποια ηθελα να εκφρασω και στο αλλο thread αλλα δεν το εκανα.

Καλησπερα σε ολους ετοιμαζομαι να ανοιξω ενα σουβλατζιδικο αλλα δεν εχω βρει ακομα ονομα ψαχνω κατι που  να μην υπαρχει στην αγορα και να ειναι ωραιο να μην ειναι σα κατι χαζομαρες που βλεπω.Για αυτο το λογο θα ηθελα τις προτασεις σας...Οποιανου βαλω στο μαγαζι μου το ονομα που μου προτεινε υποσχομαι οτι θα τρωει σε εμενα δωρεαν...

Αρκει να ερχεται να τρωει στη Ροδο..

Δημοσ.

1 μ@@@@ια που κανουν πολλα σουβλατζιδικα ειναι οτι στην αρχη που ανοιγουν φτιαχνουν καλα σουβλακι και στην συνεχεια που εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη των πελατων τα κανουν χειροτερα.Σταδιακα χανουν την πελατεια και βαζουν λουκετο.

Σχετικα με το ονομα συμφωνω με το μελος που ειπε οτι θα ηταν καλο να συσχετιζεται με την Ελλαδα.Αν εχεις κριτηριο αυτο τοτε οι επιλογες περιοριζονται και θα αποφασισεις πιο ευκολα αναμεσα σε 4-5 ονοματα και οχι αναμεσα σε οσα προταθηκαν που ειναι παρα πολλα.

Δημοσ.

ασχετο:

1:

Θυμαμαι και ενα αλλο θεμα που μια κοπελα, ηθελε να βρουμε ονομα για το μελι που θα φτιαξει.

Πεστε οτι βρισκουμε ονομα και το βαζει σαν ταμπελα στο μαγαζι του/της.

Αυτο δεν ανηκει στα πνευματικα δικαιωματα αυτου που βρισκει το ονομα πρωτος;;

Γιατι να λεμε τζαμπα (στο τζαμπα) ωραια ονοματα (μεσα στα πολλα καποια ειναι καλα) για εναν "ξενο" ανθρωπο, στο οποιο αποτελεσμα τελικως, δεν θα εχουμε κανενα κερδος??

Ειναι σαν να κλεβεις φωτογραφιες απο το facebook με χαμογελαστα ατομα πχ, και να βαζεις τις φωτογραφιες σε κουπονια ή διαφημιστικα φυλλαδια μιας εταιριας, πχ φροντιστηριο. Πουλας δηλαδη την φατσα σου, ή την ιδεα σου μηδεν ευρω, ενω ο αλλος κερδιζει, ή θα κερδισει, ευρω!.. 

2:

Παραδειγμα..

Μια φορα ο παππους μου ειχε πει στον φιλο του απο την Φιλανδια, να ονομασει την εταιρια του "Νokia (connecting people)".

Ετσι και εγινε, και με τα χρονια αυτο το ονομα (brand name) απωτυπωθηκε στην μνημη των ανθρωπων σαν μια απο τις καλυτερες εταιριες. O παππους ,μου τι κερδισε απο ολο αυτο; Τιποτα. Απλως του ηρθε μια καλη ιδεα για ονομα εταιριας που ασχολειται με τηλεπικοινωνιες, την ειπε στο φιλο του και τελος. Τωρα ουτε ζηταει ποσοστα επιτυχιας αλλα ουτε αισθανεται πως εκανε μια καλη πραξη και μονο, διοτι η nokia  βγαζει εκατομυρια το χρονο, ενω ο παππους μου παιρνει μονο 500 ευρω συνταξη, και το ονομα του, δεν το ξερει κα νε νας...!

Η ιστορια ειναι ψευτικη, αλλα την εγραψα για να δειτε πως σκεφτομαι.

3:

Ψαξτε να βρειτε δικα σας ονοματα για την επειχηρηση σας. Και δικα σας χρωματα για την επιγραφη σας. Μην κλεβετε ιδεες αλλων. .

Ρωτήσανε και όποιος θέλει απαντάει....όπως όλα τα θέματα του φόρουμ δηλαδή! Κάποιος έχει ένα πρόβλημα πχ και ρωτάει εδώ για λύση, με τη λογική σου αυτός μπορεί να βγάλει λεφτά με τη λύση που θα του γράψουμε εδώ (να είναι τεχνικός πχ και να χρεώσει τον πελάτη του) αλλά έτσι είναι το φόρουμ, όποιος θέλει ρωτάει κι όποιος θέλει απαντάει :)

• Like 1
Δημοσ.

σοβαρευτειτε ρε, το ονομα του μαγαζιου πρεπει να ανοιγει την ορεξη και να περιεχει σα υποσυνεiδητο μηνυμα αυτο που προσφερει το μαγαζι (καλη γευση, γρηγορο σερβις η οτιδηποτε ειναι αυτο).  Φτανει ποια με τα αστεια, catchy ονοματα που στη πραγματικοτιτα ειναι φαιλ.

αν πχ. η πελατεια σου ειναι νεαρης ηλικιας και ερχονται να φανε μετα απο το club αργα το βραδυ για παραδειγμα, βαζε λιγο παραπανω κρεας και ονομασε το serial killer, animals,zombies η κατι τετοιο και κοβε το γυρο με ενα μικρο αλυσοπριονο αν επιτρεπετε απο το υγειονομικο

Δημοσ.

food arena

giroIiciouS

giro union

ψωμι  σουβλακι   

πιτα σουβλακι

γυρος vs σουβλακι

Bonus 

8γυρο "ate γυρο"

yolo

ντελιβερι στην τουμπα κανεις?

Δημοσ.

και κοβε το γυρο με ενα μικρο αλυσοπριονο αν επιτρεπετε απο το υγειονομικο

και θα το λαδωνει με ηλιελαιο;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...