Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι κ κατεστραμενο να ειναι κομμενο στην μεση πχ στο αλλαζει η ΤτΕ;

Αν ηταν έτσι απλα τα πραγματα θα μπορούσα να τυπωσω κανένα εκατομύριο σε 100σταρικα να τα κατέστρεφα και μετα νά μου τα άλλαζαν με πραγματικά στην ΤτΕ

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σπρόχτο κάπου

να ήταν κανα 5-10euro, αλλά 100euro? ούτε για αστείο...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλή τύχη στη εύρεση ομοίων και στην αποφυγή αστυνομίας τότε...

Δημοσ.

Και βέβαια πρέπει να θυμάται ποιος του έδωσε τα 100ευρω γιατί αποκλείεται να είναι απο ρέστα, σίγουρα είναι απο κάποια αμοιβή

Συμφωνω σε αυτο κι εγω,αλλα αντε να παραδεχτει αυτος που του το εδωσε οτι οντως του το εδωσε !..Ειδικα αν περασαν και πολλες μερες.

Καλημερα παιδες. Μια ερωτηση. Δωσανε σε ενα φιλο μου ενα πλαστο χαρτονομισμα και δεν ξερει τι να κανει. Εγω που ρωτησα εναν γνωστο μου γινεται λεει να το δωσεις στην Τραπεζα της Ελλαδος (Αθηνα). Αλλα δεν ξερω ειναι σιγουρο αυτο? Διοτι αν ειναι να παω να το αλλαξω αξιζει ο κοπος. Αλλα αν δεν ειναι μην μπω και μεσα με τα εξοδα... Γνωριζει κανεις τιποτα? Πιο παλια που ειχα βρει εγω ενα 20 ευρω και το πηγα στην αστυνομια μου ειπανε πεταξε το στα σκουπιδια.Αυτο ομως ειναι μεγαλυτηρης αξιας. Και θα ηθελα να εξαντλισω ολα τα ενδεχομενα..

Δωσανε;...Απο μισθοδοσια;....Απο ρεστα; (απιθανο σεναριο).....Ακομη κι αν παει να κανει παραπονα ,θα παραδεχτει το προσωπο που το εδωσε ,οτι οντως το "πασαρε";.......Δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα κολλητε.

Δημοσ.

Προφανώς ο άλλος του το φόρτωσε επίτηδες

Ολα τα ενδεχομενα ανοιχτα ειναι.Θα μπορουσε καλλιστα.Θα μπορουσε επισης να το ειχε  "φορτωθει" απο αλλου και να μην το ειδε κλπ κλπ..

Δημοσ.

Ρίχτο σε καμιά εκκλησία.

Θα ψοφούσα για να έβλεπα την φάτσα του τραγοπάτερ όταν θα

συνειδητοποιούσε ότι είναι πλαστό.

Μη σου πω ότι αυτουνού παίζει να του το αλλάξουν κιόλας!

• Like 19
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ρίχτο σε καμιά εκκλησία.

Θα ψοφούσα για να έβλεπα την φάτσα του τραγοπάτερ όταν θα

συνειδητοποιούσε ότι είναι πλαστό.

Μη σου πω ότι αυτουνού παίζει να του το αλλάξουν κιόλας!

3ZEMCT8.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Μπορεί να το χαλάσει σε πόρνες, δράγκζ, κλεπταποδοχή και λοιπές σκοτεινές και βιαστικές βρωμοδουλειές.

Να ξέρει όμως οτι εάν τον καταλάβουν θα έχει σουλτάν μερεμέτι.

Δημοσ.

Αμα ηταν κάνα ταληρο ή δε δεκαρικο θα.μπορούσε ίσως να το ξεφορτωθεί σε σούπερ μάρκετ, λαϊκή, περίπτερο αν και οι περιπτεραδες είναι εξπερ στα πλαστά. Εγώ είχα πάρει 50αρικο πλαστό απο..τράπεζα, δεν κατάφερα να το ξεφορτωθω και το εκανα κορνίζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...