Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να πουλήσω γρήγορα τα έπιπλα μου? Ειμαι φοιτήτρια και τα πουλάω λόγω μετακόμισης. Εχω βάλει πολλές αγγελίες σε διάφορα site αλλά τίποτα..

Δημοσ.

Γιατι δε λες του ιδιοκτητη, οποιο παιδι ερθει για να νοικιασει το σπιτι να του πουλησει και τα επιπλα;

Κατι ανάλογο έγινε με την αδερφη μου οταν σπουδαζε Σερρες. Ειχε ηδη μεσα επιπλα ουτε 1 ετους απο άλλο παιδι και τα αγορασαμε χωρις να χρειαστει να ψαχνει αλλού.

Δημοσ.

Χωρίς να τα σκοτώσεις, δύσκολο.

Σκοτώνοντάς τα, πανεύκολο. Βάζεις αγγελία στη γραμματεία της σχολής σου κοντά. Θα φύγουν γρήγορα όλα. Αλλά για λίγα ευρώ το κομμάτι.

Δημοσ.

Όπως είπανε τα παιδιά, ή αγγελία στη σχολή ή να τα κρατήσει ο ιδιοκτήτης και να σου κόψει κανένα ενοίκιο...

Δημοσ.

Πως μπορώ να πουλήσω γρήγορα τα έπιπλα μου? Ειμαι φοιτήτρια και τα πουλάω λόγω μετακόμισης. Εχω βάλει πολλές αγγελίες σε διάφορα site αλλά τίποτα..

Δοκίμασε και αγγελίες - πωλητήρια σε χώρους δίπλα στο πανεπιστήμιο και γενικά όπου συχνάζουν φοιτητές. Αυτή είναι πράγματι λίγο "δύσκολη" περίοδος για τέτοια....

*Η σε στάσεις λεωφορείων δίπλα σε σχολές ...,με whats up νούμερο εννοείται ...  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...