elenamx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πως μπορώ να πουλήσω γρήγορα τα έπιπλα μου? Ειμαι φοιτήτρια και τα πουλάω λόγω μετακόμισης. Εχω βάλει πολλές αγγελίες σε διάφορα site αλλά τίποτα..
mary Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Γιατι δε λες του ιδιοκτητη, οποιο παιδι ερθει για να νοικιασει το σπιτι να του πουλησει και τα επιπλα; Κατι ανάλογο έγινε με την αδερφη μου οταν σπουδαζε Σερρες. Ειχε ηδη μεσα επιπλα ουτε 1 ετους απο άλλο παιδι και τα αγορασαμε χωρις να χρειαστει να ψαχνει αλλού.
Haldol Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Χωρίς να τα σκοτώσεις, δύσκολο. Σκοτώνοντάς τα, πανεύκολο. Βάζεις αγγελία στη γραμματεία της σχολής σου κοντά. Θα φύγουν γρήγορα όλα. Αλλά για λίγα ευρώ το κομμάτι.
insomnia888 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μονο κοψοχρονια....αν το έκανες Σεπτέμβρη που ξεκινάνε οι σχολές ίσως να γινόταν κάτι... Τώρα πολύ δύσκολο.
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Όπως είπανε τα παιδιά, ή αγγελία στη σχολή ή να τα κρατήσει ο ιδιοκτήτης και να σου κόψει κανένα ενοίκιο...
poten159 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Πως μπορώ να πουλήσω γρήγορα τα έπιπλα μου? Ειμαι φοιτήτρια και τα πουλάω λόγω μετακόμισης. Εχω βάλει πολλές αγγελίες σε διάφορα site αλλά τίποτα.. Δοκίμασε και αγγελίες - πωλητήρια σε χώρους δίπλα στο πανεπιστήμιο και γενικά όπου συχνάζουν φοιτητές. Αυτή είναι πράγματι λίγο "δύσκολη" περίοδος για τέτοια.... *Η σε στάσεις λεωφορείων δίπλα σε σχολές ...,με whats up νούμερο εννοείται ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα