Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μα ειδες που εισαι παραλογος ομως; Αφου ηταν απο αλλο τμημα, πως θελεις να το ξερει ο υπαλληλος που σε εξυπηρετησε; Και τι εννοεις "δυστυχως δεν επικοινωνουν μεταξυ τους";; Αλλο παλι και τουτο. Καλε, φιλεναδες ειναι τα τμηματα για να επικοινωνουν; Στην εφορια ειναι σοβαροι ανθρωποι φιλε μου, δεν εχουν χρονο για χασομερι. Οριστε μας! Κατα τ'αλλα, μπραβο στην εφορια που σε εξυπηρετησε και σου εκαναν διακανονισμο παρα τις παραληψεις σου. Τελικα, υπαρχουν Ανθρωποι την σημερον ημερα!! Α, καλο θα ειναι να τους ενημερωσεις για την εταιρια σου. Μην περιμενεις να την ανακαλυψουν μονοι τους και μετα να τρεχεις.. Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν! υγ1: Συλλυπητηρια για την γιαγια. υγ2: Δεν χανεις τιποτα να τσεκαρεις αν ειναι ολα οκ και με την εταιρια της γιαγιας... Ειδες τι αχαριστος που ειμαι ο αλητης ευτηχως οι καλοι ανθρωποι μου εκαναν ρυθμιση χαχα, το αστειο ειναι οτι ειμαστε 2 κληρονομοι και να φωρτοσαν ολα σε εμενα γιατι λεει εγω εκανα την διαγραφη για αυτο μην κανετε καμια μαλακια και διαγραψετε πεθαμενο στειλτε αλλον btw ειναι το τριτο προστιμο που τρωω δυο φορες απο μαλακια τους και μια φορα γιατι η γιαγια ειχε δηλωση ενα κτημα 515 τμ αντι για 515,65....
insomnia888 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αυτό είναι το λιγότερο. Η μητέρα μου κλήθηκε το 2013 να πληρώσει αναδρομική εισφορά αλληλεγγύης για το 2010 και ας είχε πεθάνει. Εξαιρούνταν όσοι είχαν κάποιο πσοσοστο αναπηρίας σαν τη μάνα μου. Όταν πήγα όλα τα χαρτιά απο το ΙΚΑ που το αποδείκνυαν μου ειπαν να την φέρω να περάσει ξανά απο επιτροπή! Δεν είχα άλλη επιλογή και έσκασα ενα 500ρικο. Τότε δεν γίνονταν ακόμα ρυθμίσεις. Δεν νομιζω να υπάρχει άλλο κράτος που να φορολογει αναδρομικά και τους πεθαμενους! Υποχρεωθηκα να πληρωσω ενα ποσό που αποφάσισαν να το επιβάλλουν αναδρομικά αφού η μάνα μου είχε πεθάνει. Παράλογο
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αυτό είναι το λιγότερο. Η μητέρα μου κλήθηκε το 2013 να πληρώσει αναδρομική εισφορά αλληλεγγύης για το 2010 και ας είχε πεθάνει. Εξαιρούνταν όσοι είχαν κάποιο πσοσοστο αναπηρίας σαν τη μάνα μου. Όταν πήγα όλα τα χαρτιά απο το ΙΚΑ που το αποδείκνυαν μου ειπαν να την φέρω να περάσει ξανά απο επιτροπή! Δεν είχα άλλη επιλογή και έσκασα ενα 500ρικο. Τότε δεν γίνονταν ακόμα ρυθμίσεις. Δεν νομιζω να υπάρχει άλλο κράτος που να φορολογει αναδρομικά και τους πεθαμενους! Υποχρεωθηκα να πληρωσω ενα ποσό που αποφάσισαν να το επιβάλλουν αναδρομικά αφού η μάνα μου είχε πεθάνει. Παράλογο και εμενα η γιαγια ειχε αναπηρια 80% επαιρνε και επιδομα μαζι με την συνταξη το ειπα στην υπαλληλο και μου ειπε οτι αυτο επρεπε να γινει οσο ζουσε η γιαγια τωρα το προστιμο βεβαιώθηκε τι να πεις ειναι να μην μπλεξεις με εφοριες.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δικαστικές ενέργειες για 350 ευρώ.... Πραγματικά αυτή η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο τελευταίος που πήγε να κάνει το κράτος , κράτος δικαίου με ίσα δικαιώματα τον δολοφόνησαν...Πίσω στο 1831 ...Ιωάννης Καποδίστριας Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την οργάνωση της Ελβετίας σαν χώρα... 6
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δικαστικές ενέργειες για 350 ευρώ.... Πραγματικά αυτή η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο τελευταίος που πήγε να κάνει το κράτος , κράτος δικαίου με ίσα δικαιώματα τον δολοφόνησαν...Πίσω στο 1831 ...Ιωάννης Καποδίστριας Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την οργάνωση της Ελβετίας σαν χώρα... Και μακροχρονια ανεργος, ειναι αυτο που λενε στην ελλαδα μετρας μονο αμα χρωστας πολλα στα λιγα κινδυνευεις να πας φυλακη... Και να σου πω κατι που πολυ δεν ξερουν μεχρι σημερα ουτε και εγω, για οφειλες πανω απο 500 ευρω μπορουν να σου κανουν κατασχεση το σπιτι, ναι για 500 ευρω μπορει το κρατος να σε πεταξει στον δρομο!
gamanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 και εμενα η γιαγια ειχε αναπηρια 80% επαιρνε και επιδομα μαζι με την συνταξη το ειπα στην υπαλληλο και μου ειπε οτι αυτο επρεπε να γινει οσο ζουσε η γιαγια τωρα το προστιμο βεβαιώθηκε τι να πεις ειναι να μην μπλεξεις με εφοριες. Καλά , πώς είχε εταιρεία η γιαγιά σου με τόση αναπηρία;
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλά , πώς είχε εταιρεία η γιαγιά σου με τόση αναπηρία; Τρολαρεις ρε αλητη ? Δεν ειχε εταιρεια απλα ειναι οτι νανε η εφορεια μαλλον το Δ1 σημαινει δικαστικό και δεν εχει σχεση με την αιτηση Δ1 που ειναι για εταιρειες-ελευθερους επαγγελματιες.
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παντως οσο καλοπροαιρετος και να εισαι ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψουμε οτι η γιαγια σου ετρεχε ολοκληρη ΑΕ με 80% αναπηρια.. Βρωμαει απο παντου η ιστορια σου φιλε μου. Ελπιζω απλως εμεις να καταλαβαμε λαθος! 1
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παντως οσο καλοπροαιρετος και να εισαι ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψουμε οτι η γιαγια σου ετρεχε ολοκληρη ΑΕ με 80% αναπηρια.. Βρωμαει απο παντου η ιστορια σου φιλε μου. Ελπιζω απλως εμεις να καταλαβαμε λαθος! Συνεχίζεις να τρολλάρεις ε καλά κανόνισε να σε καταραστω
qsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 btw ειναι το τριτο προστιμο που τρωω δυο φορες απο μαλακια τους και μια φορα γιατι η γιαγια ειχε δηλωση ενα κτημα 515 τμ αντι για 515,65.... το αστειο ειναι οτι ειμαστε 2 κληρονομοι και να φωρτοσαν ολα σε εμενα γιατι λεει εγω εκανα την διαγραφη αυτό πού το βάσισαν; θα μας τρελάνεις;
Miracle Worker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δικαστικές ενέργειες για 350 ευρώ.... Πραγματικά αυτή η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο τελευταίος που πήγε να κάνει το κράτος , κράτος δικαίου με ίσα δικαιώματα τον δολοφόνησαν...Πίσω στο 1831 ...Ιωάννης Καποδίστριας Ο άνθρωπος που ευθύνεται για την οργάνωση της Ελβετίας σαν χώρα... Και το τραγικό είναι ότι υπάρχουν κάποιοι Έλληνες (λογικά απόγονοι των Μαυροτέτοιων) που δικαιολογούν τη δολοφονία του.
kage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 οπως και γιατι θα πληρωσεις τελικα 22εχ10δοσεις 220ε αντι 350ε... κατασχεσεις δεν γινονται...αλλο αν τα γραφουν αλλα δεν γινονται...
Unabomber Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τρολαρεις ρε αλητη ? Δεν ειχε εταιρεια απλα ειναι οτι νανε η εφορεια μαλλον το Δ1 σημαινει δικαστικό και δεν εχει σχεση με την αιτηση Δ1 που ειναι για εταιρειες-ελευθερους επαγγελματιες. Eλα πες την αληθεια, Offshore στα Cayman ειχε.... 2
zio10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ειδες τι αχαριστος που ειμαι ο αλητης ευτηχως οι καλοι ανθρωποι μου εκαναν ρυθμιση χαχα, το αστειο ειναι οτι ειμαστε 2 κληρονομοι και να φωρτοσαν ολα σε εμενα γιατι λεει εγω εκανα την διαγραφη για αυτο μην κανετε καμια μαλακια και διαγραψετε πεθαμενο στειλτε αλλον btw ειναι το τριτο προστιμο που τρωω δυο φορες απο μαλακια τους και μια φορα γιατι η γιαγια ειχε δηλωση ενα κτημα 515 τμ αντι για 515,65.... Πήγατε να γλιτώσετε κι από κει ε; Δεν μας τα λες καλά Anorymous! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα