Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Στην τελικη ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ειδοποιηση πριν προβουν σε ενεργειες (κι αυτο το ξαναειπαμε), δεν καταλαβαινω τι αλλο θα ηθελες απο την πλευρα τους, τη στιγμη που η ευθυνη ειναι 99,9% δικη σου. Τωρα αν το προβλημα σου εγκειται στο οτι το γραμμα ειδοποιησης δεν ηταν συστημενο , ξερω 'γω, μπορει να 'χεις και δικιο. Ας προτεινουμε στο κρατος λοιπον να μας ενημερωνει μηνιαιως οτι φοροδιαφευγουμε και μαλιστα με συστημενο γραμμα, αν οχι με courier. Εγω θα ελεγα να μας πηγαινει για καφε στο Κολωνακι ενας εφοριακος και να μας εξηγει πως εχει η κατασταση με τις οφειλες μας. Στο τελος να πληρωνει και τον καφε, κερασμα. Είχαν πει από το ΥΠΟΙΚ κάπου εδώ και 2-3 χρόνια οτι όποια σημειώματα ενημέρωσης για φορολογικές οφειλές έρχονται στα σπίτια τα στέλνουν πλέον συστημένα. Αυτό γιατί όταν δεν ερχόντουσαν συστημένα στο σπίτι και τα έβαζαν κάτω από την πόρτα ή στο ταχυδρομικό κουτί, μετά πήγαιναν να κάνουν κατάσχεση στον φορολογούμενο και αρκετοί έκαναν νομική προσφυγή κατά της κατάσχεσης υποστηριζόμενοι οτι δεν τους ήρθε χαρτί στο σπίτι και δεν ήξεραν τίποτα. Με το συστημένο πηγαίνεις στο ΕΛΤΑ να το παραλάβεις οπότε δεν μπορείς να υποστηρίξεις οτι δεν έλαβες γνώση. Τώρα αν συμβαίνει και στην πράξη αυτό ή οχι δεν το ξέρω. 1
buuren Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Γιαννη χαλαρα, δεν βγαζεις ακρη φιλε με την εφορια και λοιπες υπηρεσιες. https://www.youtube.com/watch?v=5aEHGtSpIQY 1
ghostman13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 οσοι μπαινουν εδω και κατακρινουν ευχομε να μενουν στο ενοικιο και οταν θα πεθανουν οι γονεισ τουσ να τουσ αφησουν κρυφα χρεη και οταν θα κληρονομισουν την περιουσια να τουσ ξεσκισει το κρατοσ στα προστιμα και τισ οφειλεσ να μεινουν χωρισ σπιτι και στον δρομο . αντε με την κριτικη του καθε εξυπνου.
g_alkis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μπορεί κάποιος να αλλάξει τον τίτλο σε εφορία; Μπορεί κάποιος να κλείσει το θρεντ του βασιλάκη καϊλα; 3
green gordon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 οσοι μπαινουν εδω και κατακρινουν ευχομε να μενουν στο ενοικιο και οταν θα πεθανουν οι γονεισ τουσ να τουσ αφησουν κρυφα χρεη και οταν θα κληρονομισουν την περιουσια να τουσ ξεσκισει το κρατοσ στα προστιμα και τισ οφειλεσ να μεινουν χωρισ σπιτι και στον δρομο . αντε με την κριτικη του καθε εξυπνου. Παντα ένιωθα άτυχος που πληρώνω νοίκι αλλά οτι θα στο μυαλό κάποιων είναι κατάρα δεν το γνώριζα. Α ρε Έλληνα ιδιοκτήτη φόροι που σου χρειάζονται.
GreyHorse Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 οσοι μπαινουν εδω και κατακρινουν ευχομε να μενουν στο ενοικιο και οταν θα πεθανουν οι γονεισ τουσ να τουσ αφησουν κρυφα χρεη και οταν θα κληρονομισουν την περιουσια να τουσ ξεσκισει το κρατοσ στα προστιμα και τισ οφειλεσ να μεινουν χωρισ σπιτι και στον δρομο . αντε με την κριτικη του καθε εξυπνου. Γι'αυτό υπάρχουν οι δικηγόροι, για τα χρέη. Και αν δεν έχεις να πληρώσεις, υπάρχει και η αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής. Αλλιώς σε βαρά η μ@λ@κί@ στον εγκέφαλο και ας πρόσεχες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Α ρε Έλληνα ιδιοκτήτη φόροι που σου χρειάζονται. κι άλλοι? 2
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γι'αυτό υπάρχουν οι δικηγόροι, για τα χρέη. Και αν δεν έχεις να πληρώσεις, υπάρχει και η αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής. Αλλιώς σε βαρά η μ@λ@κί@ στον εγκέφαλο και ας πρόσεχες. Μην το κάνουμε καραμέλα το ευεργέτημα της απογραφής. Και αυτό να ζητήσεις για την κληρονομία, τα χρήματα σε δικηγόρους και φόρους κληρονομιάς θα πληρωθούν. Αυτό που σε βοηθάει το ευεργέτημα της απόγραφης είναι αν εσύ έχεις ήδη στην κατοχή σου μια περιουσία Α π.χ ένα ακίνητο που μένεις και αργότερα σε αυτήν προστεθεί μια περιουσία Β από κληρονομιά, αν υπάρχουν χρέη σε δημόσιο ή ιδιώτες τότε εφόσον έχει γίνει κληρονομιά με απογραφή μπορούν να σου κατάσχουν μόνο την περιουσία Β που έχεις κληρονομήσει και οχι την Α που ήταν ήδη στην κατοχή σου και πριν την κληρονομιά. Αν δεν γίνει κληρονομιά με απογραφή τότε σε περίπτωση κατάσχεσης μπορεί να σου κατασχέσουν όλη την Β καθώς και μέρος της Α ή ολόκληρη την Α. Στην περίπτωση του ts λοιπόν, αν δεν έχεις τίποτα στην κατοχή σου και κληρονομήσεις ένα και μοναδικό ακίνητο και υπάρχουν και χρέη του ατόμου που πέθανε, μπορεί να κατασχεθεί το ακίνητο.
Anorymous Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μπορεί κάποιος να κλείσει το θρεντ του βασιλάκη καϊλα; Γιατί κράζεις κάποιον χωρίς να τον ξέρεις δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατοψυχη κουβαλάτε πραγματικά κλαίω αυτή την στιγμή, έχω χάσει μέσα σε 3 χρόνια σχεδόν όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα την μάνα μου, την γιαγιά μου, τον πατέρα μου και ακόμα το σκύλο μου μετά από 14 χρόνια και μια γάτα που την είχα 10 χρόνια . Τραβάω ζόρι οικονομικό μου έτυχε ένα θέμα και λέω εδώ το πρόβλημα μου αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε εντάξει, να κανε κριτική ok το δέχομαι αλλα να κοροϊδεύεται κάποιον άνθρωπο που περνάει τόσα προβλήματα δεν το καταλαβαίνω, δεν έχετε να κανετε κάτι στην ζωη σας από το να κράζετε άτομα που είναι σε δύσκολη θέση ? οσοι μπαινουν εδω και κατακρινουν ευχομε να μενουν στο ενοικιο και οταν θα πεθανουν οι γονεισ τουσ να τουσ αφησουν κρυφα χρεη και οταν θα κληρονομισουν την περιουσια να τουσ ξεσκισει το κρατοσ στα προστιμα και τισ οφειλεσ να μεινουν χωρισ σπιτι και στον δρομο . αντε με την κριτικη του καθε εξυπνου. Δεν το ευχομαι σε κανεναν αυτο φιλε ελπιζω μια μερα ομως να καταλαβουν οτι τα λογια που λενε πισω απο ενα πισι πολλες φορες πληγωνουν και να σκεφτονται πριν κραξουν καποιον που εχει προβλημα. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Anorymous, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η κοινωνία έχει γίνει σκληρή. Αν έχεις θέματα και προβλήματα καλύτερα να βρεις στενούς φίλους να τα μοιραστείτε ή ακόμα και συγγενείς αν μιλάς με κάποιους, από τα forums δεν αποφεύγεις κριτική και κράξιμο, στοιχεία τα οποία όταν έχεις πρόβλημα με κάτι σε κάνουν χειρότερα ψυχολογικά παρα καλύτερα. Αυτό που έχεις περάσει με τον χαμό τόσων προσώπων σε 3 χρόνια είναι τραγικό. Είχα χάσει και εγώ πατέρα και γιαγιά το 2003 και 2006 αντίστοιχα, αργότερα έπαθα διάφορα παθολογικά προβλήματα που προστέθηκαν πάνω σε άλλα παλαιότερα και επέφεραν πολύ μιζέρια σε συνδυασμό με την κρίση που περνάμε, έχω και την μάνα μου με ψυχολογικά που δε θέλει να πάει σε γιατρό. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι φίλοι μπορούν να βοηθήσουν αρκετά, βγαίνε έξω από το σπίτι και κάνε βόλτες.
MT60RS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 οσοι μπαινουν εδω και κατακρινουν ευχομε να μενουν στο ενοικιο και οταν θα πεθανουν οι γονεισ τουσ να τουσ αφησουν κρυφα χρεη και οταν θα κληρονομισουν την περιουσια να τουσ ξεσκισει το κρατοσ στα προστιμα και τισ οφειλεσ να μεινουν χωρισ σπιτι και στον δρομο . αντε με την κριτικη του καθε εξυπνου. σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα