τοματοξώνεις Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παιδιά καλησπέρα!Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στους ΗΜΜΥ Ξάνθης, και στα πλαίσια ενός διαγωνισμού PageRank για το μάθημα Αλγοριθμική Θεωρία Παιγνίων ζητήθηκε στον κάθε φοιτητή να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που θα απαντάει στα search queries "Τοματοξώνεις" και "Αλγοριθμική Θεωρία Παιγνίων", ενώ στο τέλος του εξαμήνου θα αξιολογηθεί η κατάταξή μας σύμφωνα με τις μηχανές αναζήτησης Google και Bing. Η λέξη τοματοξώνεις είναι μια φανταστική λέξη, ιδανική για αυτό το σκοπό, μιας και μέχρι πρότεινως ήταν άγνωστη στον παγκόσμιο ιστό.Από εσάς ζητάω, με όλο το θάρρος, να στηρίξετε τη δική μου προσπάθεια την οποία μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: Site: Τοματοξώνεις | Αλγοριθμική Θεωρία Παιγνίων Σας ευχαριστώ πολύ!!! 1
micahel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εκανα το κλικ μου ,το εψαξα και απο google καλου κακου παντως τριτη σε βγαζει και την βικιπαιδεια δεν νομιζω να την περασεις
τοματοξώνεις Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Τα μετράει και τα 2, και τα clicks ως απάντηση του query και τα hyperlinks σε σημαντικούς ιστότοπους/κόμβους..Ναι δύσκολα.. στόχος είναι να περάσω πρώτη από τις σελίδες του utopia
loic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εκανα και εγω μερικα κλικς. Φυσιολογια καποια στιγμη θα δεις να βγαινει και το insomnia.gr στα ranks, και πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι πιο ψηλα...
τοματοξώνεις Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Είστε τέλειοι!! Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόση ανταπόκριση και τέτοια "φιλοξενεία"..! Ioic πολύ πιθανό...ευτυχώς ανταγωνίζομαι μόνο τις σελίδες των συμφοιτητών μου
genius_13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Φτιάξε blogspot , tumblr , facebook page , twitter , web2.0 (livejournal,metroblog etc) , κάθε ένα από αυτά να περιέχει σύνδεσμο προς την σελίδα που θες να rankάρεις.* Για tumblr έχω μερικά με υψηλό DA , μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να ανεβάσεις ένα κειμενάκι με παραπομπή.
τοματοξώνεις Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 facebook δεν έχω, αν και έχω πει σε φίλους να το κάνουν ένα share, twitter έκανα, https://twitter.com/Tomato_ksoneistumblr και blogspot έχει κάνει μια άλλη κοπέλα για τη δική της σελίδα και δεν θα ήθελα να γίνω τόσο ανταγωνιστική (εφόσον δεν τα σκέφτηκα μόνη μου). Οπότε θα κοιτάξω το web 2.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα