Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να είμαστε όμως και δίκαιοι θεωρώ ότι θα πρέπει να μιλήσουμε για "επαγγελματισμό" κλπ αφού τους κοινοποιήσεις το θέμα και δεις την αντίδρασή τους.

Δεν μιλαμε για κατι το μη εμφανες, μια ρωγμη κλπ. Μιλαμε για αποστολη σκουπιδιων, και οχι, δεν εχει καμια ευθυνη η μεταφορικη, ο αποθηκαριος κλπ. Υπαρχει ο υπευθυνος του καταστηματος ο οποιος εχει και ολη την ευθυνη.

Δημοσ.

Μας κάλεσαν και πρότειναν επιστροφή χρημάτων, Αλλαγή με άλλο χρώμα λόγω έλλειψης ή επιστροφή του προϊόντος με επιστροφη χρημάτων

Δημοσ.

Λοιπόν μίλησαν και με την αδερφή μου και της είπαν "Α δε σας είπαμε ότι είναι έτσι το προϊόν γι αυτό και πάει στη μισή τιμή;"Μαλακιες λέω εγω. Θα μας τα δώσουν στη μισή τιμή εν τέλει

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μιλαμε για κατι το μη εμφανες, μια ρωγμη κλπ. Μιλαμε για αποστολη σκουπιδιων, και οχι, δεν εχει καμια ευθυνη η μεταφορικη, ο αποθηκαριος κλπ. Υπαρχει ο υπευθυνος του καταστηματος ο οποιος εχει και ολη την ευθυνη.

Μα δεν αμφισβήτησα την χάλια κατάσταση ή την ευθύνη που σαφώς υπάρχει.

Απλά επειδή λάθη γίνονται και πάντα θα γίνονται (δε νομίζω ότι κάποιος από εμάς πρεσβεύει ότι δεν έχει κάνει λάθος σε κάποια φάση στη δουλειά του) αφήνω την τελική "αξιολόγηση" για το τέλος όταν δω και την αντιμετώπιση μετά την επισήμανση του λάθους.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μίλησαν και με την αδερφή μου και της είπαν "Α δε σας είπαμε ότι είναι έτσι το προϊόν γι αυτό και πάει στη μισή τιμή;"Μαλακιες λέω εγω. Θα μας τα δώσουν στη μισή τιμή εν τέλει

Χειριστη και ακρως αντιεπαγγελματικη απαντηση. Κανε το κοπο και στειλε το περιστατικο με τις φωτογραφιες και στα κεντρικα τους εξω.

• Like 3
Δημοσ.

λογικα φταει η μεταφορικη αμα μαζι με τις καρεκλες σου κουβαλουσε και πατατες αραδιασμενες πανω στις καρεκλες σου λογικο ειναι να γινουν ετσι πριν υπογραψεις την παραλαβη πρεπει να ανοιγεις και να ελεγχεις.Εμενα μου ειχαν πει πριν την υπογραφη ελενξε την παραγγελια καθως οταν υπογραφεις λεει οτι παρελαβες το προιον και ηταν σε καλη κατασταση,αν εκανε η μεταφορικη την μαλακια το καταστημα χανει την δυνατοτητα να απαιτησει την ζημια απο αυτους.

Δημοσ.

Στο καθάρισμα φαίνονται όλα.

Αν είναι βρωμιά που θα βγει εύκολα, άρα 2-3-4 ημρών, κατι θα κάνανε στη μεταφορική.

Αν είναι βρωμιά που θα βγει δύσκολα ή σε κάποια σημεία καθόλου, δεν μπορεί να φταίει η μεταφορική.

Από τις φωτογραφίες, εμένα δε μου φαίνεται πρόσφατη βρωμιά. Σαν ποτισμένα είναι όλα. Σα να τα είχανε σε εξωτερικό χώρο και να έχουνε φάει όλες τις λασποβροχές της άνοιξης.

Πέρα από αυτό, από την στιγμή που του είπαν το τελευταίο παραμύθι, "ααα, ξεχάσαμε να σας ενημερώσουμε", ε, γιατί κατηγορούμε την μεταφορική;

• Like 1
Δημοσ.

Πάρτες στη μισή τιμή, κάντους κι ένα καλό πλύσιμο κι όλα καλά :) Έτσι κι αλλιώς για έξω δεν είναι;

Δημοσ.

αμα με ενα πλυσιμο φευγουν και εγω θα τις κρατουσα αλλιως θα τις γυρνουσα πισω και θα ζητουσα επιστροφη χρηματων

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...