Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δικτυακός εκτυπωτής; Τίποτα άλλο συνδεδεμένο με το δίκτυο; 

Δοκίμασε στην start ip να βάλεις 10.162.127.207 και απο κάτω pool δώσε  γράψε 3 νούμερα.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι εννοείς δεν μπαίνει; Δεν σου δίνει IP? Με κινητό δοκιμάζει; Λάπτοπ; 

Την γραμμή την έχεις συνδέσει στην σωστή θύρα ε; Εκεί που είναι κλειστό το DHCP.

Άμα βάλεις σταθερό υπολογιστή με αυτόματες IP μπαίνει;

NAT είναι ενεργοποιημένο ε;

Δημοσ.

δοκιμασα και με τα δυο...εννοω δεν συνδεεται στο ιντερνετ παλι απο wifi...οχι αμα βαλω σταθερο pc Πρεπει να την ρυθμιζω χειροκινητα καθε φορα την Ip...ναι το νατ ειναι ενεργοποιημενο...μαλλον κατι αλλο παιζει δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο.,..ενω στο σπιτι που το εχω κανει ειχε γινει μια αμεσως...

Δημοσ.

Συνδέσου με το λάπτοπ με wifi και βάλε αυτόματες IP απο τις ρυθμίσεις (στο λάπτοπ στην ασύρματη κάρτα). Μετά τρέξε στο CMD την εντολή IPCONFIG και πες μου τι σου γράφει για τον ασύρματο προσαρμογέα.

Αν μπορείς κάνε το ίδιο και για το καλώδιο, συνδέσου με το καλώδιο με αυτόματες διευθύνσεις και δες αμα παίζει, αν δεν παίζει τρέξε πάλι τις εντολές και γράψε τι σου βγάζει.

Δημοσ.

δεν μπορω να μπω στο router γιατι εχω αλλαξει την Ip Και δεν με βαζει στις ρυθμισεις του προσαρμογεα...αν αγορασω ενα access point θα ξεμπερδεψω???

Δημοσ.

Περίμενε γιατί τα έχεις / έχω μπερδέψει. Οι ρυθμίσεις προσαρμογέα είναι στο λάπτοπ, είναι οι ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου, εκεί που βάζεις τις στατικές ip etc.

Για να μπεις στο ρούτερ βάλε διεύθυνση 10.62.127.195 αντί για 192.168.1.1

Και ΑΡ να πάρεις πάλι τις ρυθμίσεις δεν τις γλυτώνεις, είναι στατική ip με παράξενη μάσκα άρα θέλει κοίταγμα.

Δημοσ.

Ότι κάνεις για αρχή κάνε το απο το λάπτοπ για να έχουμε τα ίδια νούμερα γιατί τώρα δεν ξέρω που κάθεσαι... 

Βάλε αυτόματες IP στο λάπτοπ και μπες με WiFi, πρέπει να σε βάλει, αν δεν σε βάλει βάλε καρφωτές 10.162.127.208 με μάσκα  255.255.255.224 και πύλη 10.62.127.195, dns απο κάτω

DNS 172.30.42.4

DNS2 172.30.42.5

Μετά δες αν μπορείς να μπεις στο ρούτερ.
Δημοσ.

Το εκανα και μπαινει...τωρα εχω συνδεδεμενο λαπτοπ και ρουτερ...δεν εχω συνδεσει το ρουτερ πανω στην ethernet

ακομα...

Δημοσ.

Δηλαδή έχεις αυτόματες IP στο λάπτοπ και μπαίνει στο ρούτερ; Παίρνει τις σωστές IP? Την 207 πρέπει να έχει πάρει κανονικά.

Το καλώδιο όταν το συνδέσεις δεν δουλεύει τίποτα; Το συνδέεις στην τέταρτη θύρα σωστά; 

Δημοσ.

Το καλώδιο απο την πρίζα το σύνδεσες στο ρούτερ; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία με τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στο ρούτερ; 

Για τρέξε CMD απο το λάπτοπ και πάτα ping 10.62.127.198 και πες μου τι σου έγραψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...