johnpsakas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλησπερα. Επειδη σκεφτομαι να βγαλω πιστωτικη καρτα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος περιπου τι εισοδημα πρεπει να εχω? Με ενδιαφερει να βγαλω μια καρτα με οριο 1.000-1.500 για αγορες με δοσεις. Πριν 2-3 χρονια ειχα ρωτησει στην alphabank και μου ειχαν πει οτι θελω εισοδημα πανω απο 12.000 Ευχαριστω!
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στη δώσουν πιο δύσκολα από πριν 2-3 χρόνια
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αν δεν εχεις 10-12 χλ ευρω εισόδημα ή εισαι γραμμένος σε κανενα τειρεσια η εχεις δάνεια ή κατι απλήρωτο μην κανεις ουτε τον κοπο να πας, αν έχεις παραπάνω απο 10-12χλ εχεις κάποιες πιθανότητες, οχι οτι θα στην βγάλουν κιόλας 1
daeman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Η alpha bank ζηταει ελαχιστο 8000 πια. Eurobank - ταμιευτηριο ειναι η πιο "ευκολη" τραπεζα. Ολα αυτα εφοσον δεν χρωστας σε καμια τραπζα.
MikeJ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εμένα με πήραν από τη Eurobank που έχω τον λογαριασμό μου και μου είπαν να μου βγάλουν πιστωτική... Βέβαια μου είπε ότι θα πρέπει να κάνω αίτηση κλπ αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί δεν νομίζω να προχωρούσε αλλά μου έκανε εντύπωση που με πήραν (εκτός αν παίρνουν έτσι όλους όσους έχουν λογαριασμό) γιατί νόμιζα ότι έχει κλείσει η κάνουλα και πλέον δίνουν μετά βίας.
montecristos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Υπάλληλος στην alpha bank μου είπε ότι θεωρητικά θέλει πάνω από 8000€ εισόδημα.Αλλά δεν στη βγάζουν. Με 12000 που είχα εισόδημα δεν μου εγκρίθηκε.Πρέπει να έχεις 15000 και άνω.Έτσι μου είπε η ίδια υπάλληλος. Τελικά την έβγαλα όταν είχα εισόδημα 16000€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα